|
|
|||||||
| Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#41 |
|
Bize nasip olmadı bu güzel turnuvaya nasip seneye inşaallah...
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Katılan, emek veren, destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Elimizden geldiğ ölçüde amaçladığımız çerçevede sonlandırmaya çalıştık. Hatamız, kusurumuz oldu ise affola dostlar. |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
24-25 Mayıs 2014 Ankara/Kesikköprü
OLTACILARDER Geleneksel 7. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği kareleri paylaşımının devamı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
OLTACILARDER Geleneksel 7. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği kapsamında tertiplenen Baraj Etrafının Temizlenmesi Yarışmasına katılan kardeşlerimize ve onların bu anlamı yarışına katkı sağlayan değerli sponsorlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. OLTACILARDER Yönetim Kurulu OLTACILARDER Geleneksel 7. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği 24-25 Mayıs 2014 Ankara-Kesikköprü ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Bu sefer nasip olmadı sayın başkanım serkan abimin davetine icabet edemedim. Şehir dışında olmam dolayısı ile oysaki ne kadar çok istemiştik kızımıda o kadar heveslendirmiştimki ah bu işler ahhhh tüm hazırlıklarıda yapmıştık oysaki.... :-(
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|