|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#41 |
|
Arkadaşlar artık söz deil icraat vaktidir. Sezon açılıyor ve hepimiz az çok uygunsuzlukla karşılaşıyoruz.Bu agcı vede tırıvırıcı arkadaşlar bir kez ceza ödeseler birdaha böyle davranışlar sergilemekten çekinecektir.
Gelin birlik olalım.Birlikten kuvvet dogar. Hepimiz birbirimizin telofonunu alıp Dernek yönetimini haberdar edip mücadelemizde destek isteyelim. Derneyimiz toplantılarına katılıp nasıl ne şekilde mücadele edecegimiz konusunda fikirlerimizi belirtip bilgi alalım. Çocuklarımıza temiz avlaklar bırakıp, sürdürülebilir amatör balık avcılıgının gelecegi adına mücadelemize katın. Hep beraber olalım. |
|
|
|
|
|
|
#42 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
Yaşar merhaba... Az önce fark ettiğim bir olayı arkadaşlar ile paylaşayim istedim. Dernek üye kimliğinden senin Akyar lı olduğunu fark ettim. Bu iki tutanak senin nüfusa kayıtlı olduğun yerde (AKYAR) tutulmuş ve sende 21 Şubat 2009 tarihinde bizzat gelip OLTACILARDER e üye olmuşsun. (Yani bu olaydan önce) OLTACILARDER inde 17 numaralı üyesisin... OLTACILARDER in amacını sen çok iyi biliyorsun Şimdi senden rica ediyorum dostum... Düğünde, bayramda köyüne gittiğinde hemşerilerinle konuş ve oralara sahip çıkmalarını sağla. Sağlaki bizden sonra gelecek nesillerde suratımıza garip garip bakıp neden buna müsade ettiniz ve benimde amatör balık avı merakından zevk alma imkanımı yok ettirdiniz demesin... www.oltacilar.com sitemizde üye olan ve senin hemşerin olduklarını tahmin ettiğim bir kaç kişi daha var. Bir daha oraya gittiğimizde sizleri mutlaka yanımızda görmek istiyoruz kardeşim. Saygı ve selamlarımla... ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#43 |
|
İlgilenen arkadaşlara sonsuz teşekkürler. İlgilenmeyen ve duyarsız olan arkadaşlar lütfen Oltacılar.com dan istifa etsinler. Hanki bölgede hanki ilde olursa olsun, doğa ve çevre için çalışmalıyız.
|
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Serkan abi hiç merak etme oltacılarder üyesi olarak gerek kendi köyüm gerekse civar köylerde ki tanıdıklarımı bu konuda devamlı bilgilendireceğim ve çevrede ki baraj, göllerde yasak avlananları ihbar etmeleri ve gözkulak olmaları için bizzat konuşacağım. Saygılar,
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Sizler bu mücadele içinde cansiperhane bulunurken bizler sizden ayrı olurmu hiç, bu mücadelede bizlerde her zaman varız ve ömrümüz olduğunca sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Bu dava bir Rastgele-Der, Esabder, veya Oltacılarder davası değil hepimizin geleceğini direk ilgilendiren bir dava. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
arkadaşlar bu ağı yırttığınız yer bizim mekanlar.buralarda 1000-1500 metre ağlar bile var.adamlar ağı sudan hemen hemen hiç çekmiyorlar.sadece kontrol edip balığını alıyorlar.yazlı kışlı dört mevsim ağlar suda.jandarmanında doğru dürüst bi kontrolu yok.su sirkülerini düzenleyen insanlar konunun gerçek ehli değiller.iç sularda balık avı yeniden değerlendirilmeli.kaynaklarımız anlamsız kısıtlamalarla değil.doğru uygulamalarla korunmalı.herkese selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Alıntı:
Göksu parkında gönüllü olarak neredeyse kolluk kuvetleri gibi dolaşıp kolaçan ederek yasak dönemde olta avcılarına karşı mücadele eden Erdem kardeşimin gözlerinden öperek teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Hayırlı Olsun
Selamlar,
Ben Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneği'nden ( Rastgele-Der ) Tuncay UYANIK; Öncelikle OLTACILARDER derneğimizin tüm camiaya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Amatör olta balıkçıları olarak derneklerimize üye olmak ve desteklemek bizlerin vatandaşlık görevidir diye düşünüyorum. Zira derneklerimiz amatör olta balıkçılarının haklarını ve güzel ülkemin eşssiz değerlerini korumak gayesi ve endişesi içerisindedirler. OLTACILARDER olarak yapılan çalışmaları hayranlıkla izliyorum, takdir ediyorum. Çıktığınız yolda sonsuz başarılar diliyorum. Tuncay UYANIK |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Tüm dostlara ilgilerinden ve iyi dilek temennilerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her geçen gün yeni dosatlar ile tanışıp OLTACILARDER in büyüdüğünü görmek inanın bizi çok mutlu ediyor.
Sürdürülebilir Amatör Olta Balıkçılığı’nda üretim kaynaklarının gelişmesi, korunması ve denetlenmesi için birlikteliğin şart olduğuna inanıp bu uğurda kolları sıvadık. Büyümenin ve köklenmenin temeli olarak dost edinmeyi ve ilgili birimler ile el ele çalışmayı benimseyip bunun için amatör oltacıların en küçüğünden, en büyüğüne kadar sürdürülebilir doğal yaşamı ve amatör oltacılığı destekleyen ve desteğini, yaptıkları ile belli eden kişiler ve dernekler ile omuz omuza olmak ve öyle de devam etmek istedik. Bilmediğimiz konularda büyüklerimizden veya küçüklerimizden bizim bilmediklerimizi öğrenmeyi kendimize bir anlamda hedef seçtik. Bunlar ve bunlara benzer sebeplerden dolayı, doğanın, çevrenin ve su havzalarının korunması Sürdürülebilir Amatör Olta Balıkçılığı’nı sevenlerin bir araya gelip, çalışmalarına bir dernek çatısı altında resmiyet kazandırması niyetiyle ortaya çıktık ve elimizden geldiğincede bunları sürdürmeyi devam ettireceğiz. |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Serkan başkan.
Ekipte bulunan emeğini vede yüreğini ortaya korkmadan koyan vermiş olduğunuz mücadelede emeğini esirgemeyen derneğimiz üyelerini yürekten Alkışlıyorum.Yapmış olduğunuz mücadelenin amacı vede hedefi belli. Amacımız gelecek nesillere vede bizlere tertemiz bir doga bırakmak . Ama derneğimize üye katılımı şart.Arkadaşlarımızı oltacılardere üye olmalarını rica ediyorum.Tekrardan hepinize teşekkür ederim .Hepinize hepimize YÜREKTEN Teşekkürler.sagolun varolun.sayğılarımla. |
|
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|