Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Derneklerimiz ve Faaliyetleri OLTACILARDER

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği

Seçenekler Stil
Alt 02.04.09, 08:58   #41
savas0678

savas0678 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Savaş
Memleket:Ankara
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı:
Referans:
savas0678 will become famous soon enoughsavas0678 will become famous soon enough
Arkadaşlar artık söz deil icraat vaktidir. Sezon açılıyor ve hepimiz az çok uygunsuzlukla karşılaşıyoruz.Bu agcı vede tırıvırıcı arkadaşlar bir kez ceza ödeseler birdaha böyle davranışlar sergilemekten çekinecektir.

Gelin birlik olalım.Birlikten kuvvet dogar. Hepimiz birbirimizin telofonunu alıp Dernek yönetimini haberdar edip mücadelemizde destek isteyelim.

Derneyimiz toplantılarına katılıp nasıl ne şekilde mücadele edecegimiz konusunda fikirlerimizi belirtip bilgi alalım.

Çocuklarımıza temiz avlaklar bırakıp, sürdürülebilir amatör balık avcılıgının gelecegi adına mücadelemize katın. Hep beraber olalım.

savas0678 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.09, 17:07   #42
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
YAŞAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akyar barajını sömürüyorlar serkan abi helal olsun bu korku onlara yeter.
Alıntı:
GECEKONDU06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tüm hazırlıklar tamam...
Kimliklerinizde en yakın zamanda elinizde olacak kardeş.
Gördüğünüz uygunsuzlukları bölgeden sorumlu kolluk kuvvetlerine ilettiğiniz takdirde anında şikayetlerinizi değerlendirip konu ile ilgilenecekleri kesin ve nettir. Yeterki alakasız şikayetlerde bulunmayalım.
O insanlarında tek işi göllerimizdeki balıklarımızı veya doğamızı korumak değil. Milyonlarca konu ile uğraştıklarından biraz olsun anlayış gösterip onlara yardımcı olmakta bizim görevlerimizin başında gelmeli.

Yapacağın şikayetlerde Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği üyesi Yaşar ALVER demeyi unutma sakına

Yaşar merhaba...
Az önce fark ettiğim bir olayı arkadaşlar ile paylaşayim istedim.

Dernek üye kimliğinden senin Akyar lı olduğunu fark ettim.
Bu iki tutanak senin nüfusa kayıtlı olduğun yerde (AKYAR) tutulmuş ve sende 21 Şubat 2009 tarihinde bizzat gelip OLTACILARDER e üye olmuşsun. (Yani bu olaydan önce) OLTACILARDER inde 17 numaralı üyesisin...
OLTACILARDER in amacını sen çok iyi biliyorsun

Şimdi senden rica ediyorum dostum...
Düğünde, bayramda köyüne gittiğinde hemşerilerinle konuş ve oralara sahip çıkmalarını sağla. Sağlaki bizden sonra gelecek nesillerde suratımıza garip garip bakıp neden buna müsade ettiniz ve benimde amatör balık avı merakından zevk alma imkanımı yok ettirdiniz demesin...
www.oltacilar.com sitemizde üye olan ve senin hemşerin olduklarını tahmin ettiğim bir kaç kişi daha var.
Bir daha oraya gittiğimizde sizleri mutlaka yanımızda görmek istiyoruz kardeşim.
Saygı ve selamlarımla...

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.09, 17:18   #43
mehteran
Üye

mehteran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Gürkan KOCAÇAY
Memleket:KÜTAHYA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Edindiğim dostlarım.
Referans:
mehteran will become famous soon enoughmehteran will become famous soon enough
İlgilenen arkadaşlara sonsuz teşekkürler. İlgilenmeyen ve duyarsız olan arkadaşlar lütfen Oltacılar.com dan istifa etsinler. Hanki bölgede hanki ilde olursa olsun, doğa ve çevre için çalışmalıyız.

mehteran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.09, 23:15   #44
YAŞAR
Üye

Üye Adı: Yaşar ALPER
En İyi Avı: OLTACILARDER Dostluğu
Referans:
YAŞAR will become famous soon enoughYAŞAR will become famous soon enough
Serkan abi hiç merak etme oltacılarder üyesi olarak gerek kendi köyüm gerekse civar köylerde ki tanıdıklarımı bu konuda devamlı bilgilendireceğim ve çevrede ki baraj, göllerde yasak avlananları ihbar etmeleri ve gözkulak olmaları için bizzat konuşacağım. Saygılar,

YAŞAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.09, 12:30   #45
H.Cahit ÇİÇEK

H.Cahit ÇİÇEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: H.Cahit ÇİÇEK
Memleket:B U R S A / Osmangazi
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com Dostluğu
Referans:
H.Cahit ÇİÇEK isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Sizler bu mücadele içinde cansiperhane bulunurken bizler sizden ayrı olurmu hiç, bu mücadelede bizlerde her zaman varız ve ömrümüz olduğunca sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Bu dava bir Rastgele-Der, Esabder, veya Oltacılarder davası değil hepimizin geleceğini direk ilgilendiren bir dava. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun...

H.Cahit ÇİÇEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.09, 23:53   #46
farukfaruk
Üye

Üye Adı: faruk erinmez
Memleket:kırıkkale
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: 23 kilo yayın- 18 kilo yayın
Referans:
farukfaruk will become famous soon enoughfarukfaruk will become famous soon enough
arkadaşlar bu ağı yırttığınız yer bizim mekanlar.buralarda 1000-1500 metre ağlar bile var.adamlar ağı sudan hemen hemen hiç çekmiyorlar.sadece kontrol edip balığını alıyorlar.yazlı kışlı dört mevsim ağlar suda.jandarmanında doğru dürüst bi kontrolu yok.su sirkülerini düzenleyen insanlar konunun gerçek ehli değiller.iç sularda balık avı yeniden değerlendirilmeli.kaynaklarımız anlamsız kısıtlamalarla değil.doğru uygulamalarla korunmalı.herkese selamlar.

farukfaruk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.09, 17:11   #47
Turan UZUN
Üye

Turan UZUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: turan uzun
Memleket:ankara
En İyi Avı: OLTACILARDER ve oltacılar.com Ailesi
Referans:
Turan UZUN will become famous soon enoughTuran UZUN will become famous soon enough
Alıntı:
GECEKONDU06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
17 yaşındaki (ERDEM) Erdem kardeşim yaş sınırına takılıp derneğimize üye olamıyor ama Doğal yaşamı koruma adına elinden gelen herşeyi yapıp derslerinden arta kalan zamanında yaşıtları gibi fuzuli işlerle uğraşmayıp, oturduğu mühitte bulunan Göksu parkı (Susuz Göl) için elinden gelen herşeyi yapıp buradaki bazı uygunsuz durumları gün yüzüne çıkartıyor ve derneğimiz vesilesi ile Göksu parkında havyar dönemine girmiş olan balıkların yakalanmasını olta balıkçılarına 15 Haziran' a kadar yasaklatabiliyor ise ben bu kardeşimin ellerinden öperim...

Buyrun gidin bakalım Göksu parkına şuanda olta sallama imkanınız varmı?

Göksu parkında gönüllü olarak neredeyse kolluk kuvetleri gibi dolaşıp kolaçan ederek yasak dönemde olta avcılarına karşı mücadele eden Erdem kardeşimin gözlerinden öperek teşekkür ediyorum.

Turan UZUN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.09, 01:06   #48
keşfetmekiçinbak

keşfetmekiçinbak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Tuncay UYANIK
En İyi Avı: yakalayıp bıraktıkları
Referans:
keşfetmekiçinbak will become famous soon enoughkeşfetmekiçinbak will become famous soon enough
Hayırlı Olsun

Selamlar,

Ben Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneği'nden ( Rastgele-Der ) Tuncay UYANIK;

Öncelikle OLTACILARDER derneğimizin tüm camiaya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Amatör olta balıkçıları olarak derneklerimize üye olmak ve desteklemek bizlerin vatandaşlık görevidir diye düşünüyorum. Zira derneklerimiz amatör olta balıkçılarının haklarını ve güzel ülkemin eşssiz değerlerini korumak gayesi ve endişesi içerisindedirler.

OLTACILARDER olarak yapılan çalışmaları hayranlıkla izliyorum, takdir ediyorum. Çıktığınız yolda sonsuz başarılar diliyorum.

Tuncay UYANIK

keşfetmekiçinbak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.09, 14:31   #49
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Tüm dostlara ilgilerinden ve iyi dilek temennilerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her geçen gün yeni dosatlar ile tanışıp OLTACILARDER in büyüdüğünü görmek inanın bizi çok mutlu ediyor.

Sürdürülebilir Amatör Olta Balıkçılığı’nda üretim kaynaklarının gelişmesi, korunması ve denetlenmesi için birlikteliğin şart olduğuna inanıp bu uğurda kolları sıvadık. Büyümenin ve köklenmenin temeli olarak dost edinmeyi ve ilgili birimler ile el ele çalışmayı benimseyip bunun için amatör oltacıların en küçüğünden, en büyüğüne kadar sürdürülebilir doğal yaşamı ve amatör oltacılığı destekleyen ve desteğini, yaptıkları ile belli eden kişiler ve dernekler ile omuz omuza olmak ve öyle de devam etmek istedik. Bilmediğimiz konularda büyüklerimizden veya küçüklerimizden bizim bilmediklerimizi öğrenmeyi kendimize bir anlamda hedef seçtik.
Bunlar ve bunlara benzer sebeplerden dolayı, doğanın, çevrenin ve su havzalarının korunması Sürdürülebilir Amatör Olta Balıkçılığı’nı sevenlerin bir araya gelip, çalışmalarına bir dernek çatısı altında resmiyet kazandırması niyetiyle ortaya çıktık ve elimizden geldiğincede bunları sürdürmeyi devam ettireceğiz.

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.09, 16:12   #50
kara metin
Üye

kara metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Metin fikirdar
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: 5 kğ aynalı sazan
Referans:
kara metin will become famous soon enoughkara metin will become famous soon enough
Serkan başkan.
Ekipte bulunan emeğini vede yüreğini ortaya korkmadan koyan vermiş olduğunuz mücadelede emeğini esirgemeyen derneğimiz üyelerini yürekten
Alkışlıyorum.Yapmış olduğunuz mücadelenin amacı vede hedefi belli.
Amacımız gelecek nesillere vede bizlere tertemiz bir doga bırakmak .
Ama derneğimize üye katılımı şart.Arkadaşlarımızı oltacılardere üye olmalarını rica ediyorum.Tekrardan hepinize teşekkür ederim .Hepinize hepimize
YÜREKTEN Teşekkürler.sagolun varolun.sayğılarımla.

kara metin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)

Sponsorlar