|
|
|
#61 |
|
Burasıda farklı değildi Gürkan
Şimdi kar bitti dondurucu bir soğuk var.
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Herkese hayırlı akşamlar.
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
iyi Aksamlar iyi geceler arkadaslar ..
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Son dakka Kütahya haberleri...
![]() ![]() ![]() ![]() Evin balkonundan çektim sizler için... ![]() ![]() Buda ben.. Kardan MEHTERAN.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynen böğle kaldı... Kar kesildi fakat dondurucu bir soğuk var...Sabaha hayır ola... Konu Abanticus tarafından (04.03.12 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fotoğraf boyutları düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Herkese hayırlı geceler,
Bu soğukalar ne zaman bitecek biliyomusunuz.Bir nisandan av raporlarımızın başlığı inşallah ''Karlı bir günde turna avımız'' olmaz. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Cümleten selamunaleyküm.
Bizler nekadar müşkülpesent insanlar olduk anlıyamıyorum. Kış gelir çok soğuk deriz. Yaz gelir çok sıcak deriz. Bahar gelir şu yağmurlardan nefes alamadık deriz. Sonbaharı kurtardık galiba ![]() Bizler aslında çok şanslıyız. Bir yılda 4 mevsim gören çok az ülkeden biriyiz. Her cins sebze ve meyve yetişiyor. Çok sıcakta gölgeye çok soğukta ateşe sığınabiliyoruz. Size bir anekdot: Geçmiş yıllarda Amazon da gezi yapıyoruz çok nadir olan bir olay oldu yağmur yağıyor ama yağmur değil sanki kaynar su. Duşta su sıcak geldimi altında çekiliriz, burada kaçacak yer de yok. rehberler tedbirli, bir branda açtılar yaklaşık 5x5 metre kadar 40 kişi altına sığındık. İşte orada hey memleketim senden iyisi yok dedim. Şikayet yok beyler: Kış kışlığını P..t P..tluğunu yapmalı derdi büyüklerimiz. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
günaydın oltacılar
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
herkese hayırlı pazarlar.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Karlı bir pazar günü tüm dostlara iyi pazarlar arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Cümleten iyi pazarlar arkadaşlar.
|
|
|