|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#71 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Alıntı:
Ben bir ara Kryston'dan Klın-Ik kullandım, güzele benziyordu ama çantaya dökülmüş heba oldu çoğunluğu. Bu sene Nash'ten medicarp ultra antiseptic ısmarladım 5.45 fiyatı, 2.95 nakliye toplam 8.40 pound. Yani 12.22 dolar o da eşittir 20 milyon cıvarı birşey, bugünkü rakamlarla. Gelsin de ayrıntılı bilgilendiririm.
|
||
|
|
|
#73 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Alıntı:
Mükemmelsin... İşte esas oltacı sizsiniz... |
||
|
|
|
|
|
#75 |
|
yaptığım araştırmalar, en uygun antiseptiğin;türkiye de en uygun ilacın PİRALDİN olduğunu gösteriyor. bu ilaçlar insanlarda ve hayvanlar da kullanılabiliyor. en uygun ilaç da piraldin olarak söyleniyor.gerek veteriner arkadaşlar gerekse ilaçcı arkadaşlar tarafından.
|
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
arkadaşlar herkeze merhaba ben yeni aranıza katıldım .Büyük veya ufak sirküler dahili ve hariçi balıgı tutmak tekrar suya geri göndermek fikri tartışılıyor. yazılanları takip ettim canlı yemle tutmaktan bahsediliyor gümüş vs gibi bunlarda balık degilmi.canlıya itibarsa bunları canlı yem olarak kullanmak ne derece dogru ozaman çelişkiye düşülmüyormu sirkülere uyanları tutmak tabiki katıldıgım olaydır yanlışım varsa düzeltin lütfen.saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Alıntı:
|
||