|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#81 | |
|
Alıntı:
Özelliklede (düzceli) Burhan abi... ![]() Size zahmet şu işe bir el atıverirseniz sevineceğim. Bu arada (sinekci-fly) Kasım abi de bir anda yok oldu ortadan. Hayırdır o nerelerde?
|
||
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#83 |
|
serkan abi neden ben oradayken söylemedin. kayıt olurduk. burdan kayıt olma imkanım var mı.
|
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Alıntı:
Aşağıdaki formu doldurup imzaladıktan sonra Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) Necatibey Cad. Lale Sk No:21/3 Sıhhıye/Ankara adresine gönderiyorsun. İki resim, Nüfus cüzdanı fotokopisi ve 20TL kayıt ve kimlik ücreti... Bu kadar anlattım ama seni üye yapma imkanımız sanırım sıfır dostum ![]() Senin kalbinin bizimle beraber attığını bilmemiz bize yeterde artar. Kusura bakma... ![]() (Demek istediğimi anlamışsındır umarım.)
|
||
|
|
|
|
|
#85 |
|
neyse.ben de bi araştırayım.bu arada paylaşımla o günkü fotoğrafları ve videoları siteye ekledim.merve balık çekerken falan.
|
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
OLTACILARDER heryerde
|
|
|
|
|
#87 |
|
OLTACILARDER başkanlığına
![]() Sayın başkanım, Düzceden bugün 8 tane daha evrak gönderdim, gereğinin yapılmasını arz ederim... Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Laz kardesiniz ana vatana geri dondu abicim kambersiz dugun dernek olurmu ya bukadar akillinin arasina bitane deli lazim bende geldim oltacilardere ufacik katkimiz olursa ne mutlu bana saygilar
he bide biraz once serkan abim hatirlatti berkcim dedi biseyi unutmadinmi diye evet abi, gittim ingiltereyide karistirdim geldim acik acik soyluyorum bu ingiltere benim gibi lazi manyagi kaldiramadi abi sonucta ekonomik kriz cikti piyasaya dedim fukaralar ac kalmasin bari diye dondum geldim araniza nasil iyi yapmismiyim
Konu Laz_Berk tarafından (18.08.09 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: serkan abi bise hatirlattida ondan |
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
VİDEOYU İZLEYEMEYENLER İÇİN LİNK http://www.izlesene.com/video/spor-d...ernegi/1075742 Sevgili abilerim benim yaşım 17 OLTACILARDER`imize yaşımdan dolayı üye olamasamda derneğimizin yaptığı toplantılarına, organizasyonlarına,avlaklardaki sirküler harici avlananlarla mücadelelere neredeyse hepsine katıldım ve bu yaptığım işten,görevden dolayı ailem ve beni tanıyan seven herkesten tebrik edilip saygı duyuldum. Bu durum benim içinde onur verici bir olaydı. Sizlerde sürdürülebilir doğal yaşam için OLTACILARDER` e üye olun ve bu mücadelede sizde yer alın. |
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
bizide kabul buyuruyonuz deyilmi bekleyin bizde geliyoz.Tam kadro yoldayız DÜZCE EKİBİ.
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|