|
|
|||||||
| Tatlı Su Organizasyonları Planlanan ve Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
![]() Murat ve Semih yakın zamanda bu platform sayesinde tanışıp çok iyi kanki oldular. Onları kıracağımı bacağımı kırarım ama gel gelelim verilmiş söz var işte ![]() En iyisi ben hemen bir konu açayimde tüm ağabey ve kardeşlerimden özür dileyerek olayı görsel anlatmaya çalışayim.
|
||
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#3 |
|
Murat kardeşim ve semih kardeş bazı işlerimden dolayı aranızda olamayacagım özür dilerim biliyosunuz yoksa baglasan durmam hepinize rastgele ..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
![]() gelmede bak nereler oluyor ![]()
|
||
|
|
|
|
#5 |
|
gerçi bide işin ucunda senin geldiğin organizasyonlardan ne hikmetse hiç balık çıkmama gibi bir istatistik var bilmomki ne yapsak
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkadaşlar,
Bir terslik olmazsa ben ve arkadaşlarım da çanıllı rpogramı yaptık. görüşmek dileğiyle. Erdal Yılmaz 07/11/2009 -Ankara |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Liste;
1.turnacı tornacı (Murat) 2.baracuda (Semih) 3.üjbej (mustafa) 4.GUNEY0302 (Mustafa) 5.ERDEM (Erdem) 6.Bumerang06 (Selçuk) 7.Necip (Necip) 8.GECEKONDU06 (M.Serkan İnanç ( Büyük Başkan ) ) 9.erdaly05 (Erdal) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
İnşallah murat kardeş bi aksilik olmazsa gelecegim. Şimdiden bereketli avlar rasgele.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bir aksilik olmazsa ben(ÇERİ) ve ihsan (ikaya29) ordayız Murat,çanıllıda görüşmek üzere..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hepinize bol trofeli avlar dilerim bereketli olsun balık tutmadan gelmeyin.
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 08/11/2009, çanıllı, pazar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|