|
Muhtelif Malzeme ve Aksesuarlar Muhtelif malzeme ve aksesuarları bu bölümde bulabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Stil |
06.01.11, 16:04 | #21 |
Yedek giyim malzemelerni unutmamak lazım.
Balıkla kulaç atmak durumunda kalındığında, sudan çıkınca lazım oluyor İlkyardım malzemeleri mutlak şart. Amonyak,sargı bezi, flaster bant vs. |
|
06.01.11, 16:13 | #22 | |
Alıntı:
Yusuf amcam merhaba, Az önce İbrahim YILDIZ kardeşimle telefondan konuşurken bir yandanda siteye göz gezdiriyordumki sizin bu konuya mesaj yazdığınızı fark edip "aha Yusuf amca konuya yazıyor İbrahim, yaşadınız eksikleri tamamlıyorsunuz" dedim. İnanın siz ne yazarsanız yazın ben aşağıdakileri yazacaktım. Ama sizin mesajınızın altında olunca daha bir şık oldu Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) kimliğinizide yanınıza almayı unutmayın arkadaşlar. Allah korusun başınıza bir şey gelse arkasında yakınlarınızdan birisinin telefonu yazıyor. Hastalansanız (varsa) kullandığınız ilaçlar ve rahatsızlıklarınız yazıyor. İkamet adresiniz, kimlik bilgileriniz, kan gurubunuz, mesleğiniz vb... Ön yüzünde...? O benim üye resmimde mevcut, bakıp neler yazdığını görebilirsiniz En önemlisi ise müthiş etkisi... Bizim bölgelerimizde hangi kolluk kuvvetine gösterseniz sizi tanır Yusuf amca Avusturya için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim kusura bakma. Daha international olamadık o da inşallah yakında. Sende artık Antalya' ya gelince kullanırsın ne yapalım Saygı ve selamlarımla... |
||
06.01.11, 16:19 | #23 | |
Alıntı:
Suya düşünce nasıl olsa her gittiğim bölgede bir dostum var. Olmayanlar düşünsün. |
||
06.01.11, 16:22 | #24 |
Sivrisinek ve kene spreyleri bulunmalı !
Hatta zorunlu durumlarda keneye müdahale etmek gerekirse diye, çıkarabilmek için cımbız. |
|
06.01.11, 16:29 | #25 | |
Alıntı:
OLTACILARDER Kimliğini de ekledim listeye Başkanım... Ama bizim kimlikler henüz yok... Ne zaman Kavuşuruz Kimliklerimize?... |
||
06.01.11, 16:29 | #26 |
çekirdek, cips, cola, sakız birde kürdan, birde beypazarı sodası
|
|
06.01.11, 16:58 | #27 |
ya arkadaşlar bu malzemeleri bulunduralım, iyi, güzel, hoşta,
en önemlisi, bunları taşıyacak bir adet kamyonet, iki adet,de eleman lazım. yok arkadaş ben bu işte yokum ben yükün altından kalkamam, çok masraflı ya.. |
|
06.01.11, 17:14 | #28 |
Kamil abi dur yaa hemen pes etme kamyoneti listenin en sonuna yazacaktık zaten
|
|
06.01.11, 17:46 | #29 |
Erol kardeşim sendemi balık yakalamaktan ümidini kestin benim gibi..
|
|
06.01.11, 19:07 | #30 |
keşke mizah bölümüne açsaydım şaka bir yanada hep böyle neşeli olursunuz inşallah...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
Sponsorlar | ||