|
Mevzuatlar Kanunlar-Yönetmelikler-Tebliğler |
|
Seçenekler | Stil |
31.03.14, 20:27 | #1 |
Turna Balığı Av Yasağı 31 Mart 2014 Günü Sona Eriyor.
1/9/2012-31/8/2016 tarihleri arasında amatör balıkçılığın belirli kurallar çerçevesinde yapılmasını sağlamak için, ticari amaç dışı veya spor maksadıyla yasak olmayan bölgelerde ufak vasıtalarla su ürünleri istihsal edeceklerin avlanma usul ve esaslarını belirlemek amacıyla yürürlükte bulunan 3/2 Numaralı Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ gereği tüm yurtta 15 Aralık 2013 tarihinden itibaren avlanılması yasak olan Turna Balığı avı yasağı 31 Mart 2014 / Pazartesi gecesi son bulacaktır.
3/2 Numaralı Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ İçsularda avlanabilecek türler ve zamanlar MADDE 11 – (7) Çizelge-6’da belirtilen türlerin, belirtilen bölge veya illerde belirtilen dönemlerde avlanmaları yasaktır. 01 Nisan 2014 tarihinden itibaren av yasağı bitiyor olan Turna Balığından bir günde en fazla 5 adet avlanılabilecek olup avlanılabilecek boy limiti en az 40 cm dir. (% 5 küçük boylara istisna tanınır.) Tebliğin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 3/2 TEBLİĞ Açılacak olan Turna Balığı sezonun tüm amatör balıkçılık camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Rastgele. OLTACILARDER Yönetim Kurulu |
|
31.03.14, 21:01 | #2 |
bi aksilik olmazsa yarın açılışı yapacağım boş donmezsem av raporumu yarın bu saatlerde açarım
|
|
31.03.14, 21:09 | #3 |
Hepimizin gözü aydın kazasız belasız bir sezon diliyorum tüm OLTACILARA.
Bir aksilik olmazsa bizde cumartesi turna için yola çıkacağız. Tüm arkadaşların yaptıkları av raporlarını merakla bekliyorum... |
|
31.03.14, 21:29 | #4 |
Yeni sezonun tüm doğa aşığı amatör olta balıkçısı dostlarımıza hayırlı olmasını dileyerek bir hatırlatmada bulunmak istiyorum.
Geçtiğimiz sene bir çok arkadaşımız bu sıkıntıyı yaşamıştı. En başta da hatırladığım kadarı ile derneğimiz üyesi (erto) Erol TOGAY abi yasak kalkmış olmasına rağmen Sincan' da zabıta arkadaşların ikazı sonrasında ............ gölünde Turna avlamak isterken dışarı çıkartılmıştı. Son günlerde bazı İl Müdürlüklerinin yine anlamsızca yapmış olduğu basın açıklamalarından sonra 01 Nisan 2014 tarihinden itibaren turna balığı bulunan sularda avlanmanızın engellenmesi durumunda aşağıdaki linkten bulunduğunuz İl Müdürlüklerini arayarak konuya çözüm getirmelerini rica edebilirsiniz. Kolluk kuvvetleri ile avlakta polemiğe girmek sizlere hiçbir şey kazandırmayacağı gibi spor, dinlence amacıyla gittiğiniz amatör balık avı gününüzün zehir olmasına da sebep olabilir. Çözüm İl Müdürlükleri.. http://www.tarim.gov.tr/BSGM/Sayfala...ay.aspx?rid=24 İl Müdürlüklerinden de derdinize derman bulamazsanız, kesin çözüm Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’dür... http://www.tarim.gov.tr/BSGM/Sayfala...tay.aspx?rid=1 Saygı ve selamlarımla, Rastgele… |
|
31.03.14, 22:01 | #5 |
Oltacılarder ailesine yeni sezonda kazasız belasız bol trofeli bir sezon dilerim.
RASTGELE |
|
31.03.14, 23:30 | #6 |
Bakalım bu sene en büyük balığı kim salacak. Kazasız, belasız bir av sezonu geçirmeniz dileklerimle; hayırlı, uğurlu olsun.
|
|
01.04.14, 09:30 | #7 |
yeni sezon hayırlı olsun tüm oltacılara
|
|
01.04.14, 13:13 | #8 |
herkeze hayırlı olsun kazasız belasız bir sezon dilerim
|
|
01.04.14, 15:25 | #9 |
tüm camiaya hayırlı ve bereketli bir sezon dilerim.
bugün ilk trofe mi tuttum yaklaşık 60cm ve suya iade ettim. Bu sezon haydi dostlar sizlerde ilk balıklarınızı limitlere bakmaksızın bırakın suya çocuklarımız için lütfen.. |
|
01.04.14, 17:20 | #10 |
Tüm oltacılarderli dostlara ve balık ve turna aşkına yanıp tutuşan oltacılara rastgelsin kazasız belasız avlar dilerim..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
Sponsorlar | ||