|
Diyar Diyar Türkiye'm... Oltacilar.com Üyeleri Yaşadıkları İli, İlçeyi, Kasabayı veya Köyü Bu Başlık Tanıtıyor. Sizde Yaşadığınız Yeri Burada Bizimle Paylaşabilirsiniz... |
|
|
Seçenekler | Stil |
27.09.12, 12:33 | #241 |
Büyük keyifle baktım resimlere emeklerinize sağlık...
|
|
27.09.12, 13:25 | #242 |
Paylaşım için teşekkürler.
Yazıları okuduğumu söyleyemem ama, resimlerin hepsine baktım, büyük keyif aldım ne güzeller. |
|
13.11.12, 22:41 | #243 |
***** 10 NUMARA
|
|
14.11.12, 00:40 | #244 | ||
Alıntı:
Alıntı:
Memleketimin daha çok ayrıntıları var bilinmedik. Son paylaşımımdan sonra beş veya altı defa daha gittim ve harika kareler çektim. Nasip olursa en yakın zamanda paylaşacağım... Kızmaz iseniz bir sloganımız var oğlum ile beraber. Rahatsız olanlar Forum Yönetime bildirerek (Forum Kuralları gereği yazdığımız cümleleri sildirebilirler) ASİGECEKONDU ve EFE... İyi gününde... Kötü gününde hep beraberiz, çünkü biz Ankaragüçlüyüz........... |
|||
14.11.12, 08:18 | #245 |
Sevgili Serkan Başkanım.
İnsan her ne kadar doyduğu memleketi olarak kabul etsede, Doğduğu, atasının yaşadığı mekanlardan asla ve asla vazgeçemez. Bende her seferinde memleketime gittiğimde bir heyacan ile koptura koptura giderim. Herbir taşı, her bir ağacı sanki dünyada eşi olmayan birşeymiş gibi bakar dururum. Sabah sabah benide KASTAMONU gezintisi yaptırdınya allah razı olsun. Şu an için planlarıma KASTAMONU gezintisini eklemiş bulunmaktayım. Teşekkür ederim, ellerine sağlık. |
|
07.08.13, 21:41 | #246 |
Ben memleketimi inan çok severim Ferhat.
İmkanım olsa her hafta sonumu orada geçiririm desem yeridir Hatta bugünde gidecektim ama bir ton sıkıntı mevcut. Bu sıkıntılar arasında orada olmam bana keyif vermez diye düşündüğümden Ankara' da kalmayı daha doğru buldum Konu başlığı "Kastamonu ve Çevresi Güzellikleri..." olunca insanın paylaştıkça paylaşası geliyor. Bizim oralarda güzel göller, hatta o göllerde çok güzelde sazanlar vardır kardeş. Buyur sana bir kaç kare. Yalnız sakına bu karelerden yola çıkıpta avlanmaya gideyim falan deme... Yoksa; Amann Ormancııı Canımmmm Ormancıııı...... demek zorunda kalabilirsin Buranın neresi olduğunu ilerleyen günlerde daha kapsamlı bir konu ile sizlerle paylaşırım. (İsminide net olarak vererek tabi ki ) Denizin çok kıyısında bir mekan. Hatta her yer kum. Evler, sokaklar, bahçeler... Kocaman kocaman sazanların yaşadığı aşağıdaki resimlerin olduğu gölde denize bağlantılı ve zemini kumlu bir mekan. Sizin boililer orada acayip iş yapar Yanımdaki ağabeyimde yıllar öncesinden tanıdığım ama yıllar sonra amatör balıkçılık vesilesi ile yollarımız tekrardan kesişen forumumuz üyesi Hasan VURAL. Gölün kanal ile denize birleştiği yerdeki videoya ayrı bir dikkat |
|
07.08.13, 21:55 | #247 |
Ah Kastamonu Ah....
|
|
07.08.13, 22:38 | #248 |
Diyorsun...
Doğru. Burada poz verdi isen hayatın boyunca unutman mümkün değildir kardeş |
|
18.02.15, 18:46 | #249 |
Özlemişim,Hasaret giderdim,inanın.
|