|
OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
|
Seçenekler | Stil |
25.03.24, 13:02 | #1 |
OLTACILARDER 6. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞMİŞTİR.
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER)' nin
6. Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mart 2024 / Pazar günü saat 14.00’da Oğuzlar Mah. 1377. Cad. No:25/C Balgat / Çankaya / Ankara adresinde gerçekleşmiştir. Gerçekleşen Genel Kurul Toplantısında 2021-2024 dönemi yönetim kurulu çalışma raporu, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak kabul edilmiş, yeni yönetim kurulu yetkilendirilmiş, AMATÖR VE SPORTİF OLTA BALIKÇILIĞI FEDERASYONU’nda derneğimizi temsil etmek üzere asil ve yedek delegeler seçilmiştir. 2024-2027 Dönemi OLTACILARDER Asil Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim YILDIZ Hakkı HARMANCIK Bayram TEKELİ Mustafa KÖŞKEROĞLU Ali Cem BAL Turhan DOĞAN Murat CEBECİ 2024-2027 Dönemi OLTACILARDER Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel CANVAR Yaşar KEDİK Murat DENERİ Ahmet Eren BAŞCI Musa ERCİYAS Ayhan EKİCİ Mesut KINALI 2024-2027 Dönemi OLTACILARDER Asil Denetim Kurulu Üyeleri Murat YENİÇERİ Adnan ÇETİNER Mustafa TURAN 2024-2027 Dönemi OLTACILARDER Yedek Denetim Kurulu Üyeleri Nuri ERTİK Memet SEVGİN Özkan TEMEL 2024-2027 Dönemi OLTACILARDER Asil Delegeler Bülent YILMAZ Bayram TEKELİ Yücel CANVAR Murat CEBECİ Hakkı HARMANCIK İbrahim YILDIZ Mustafa KÖŞKEROĞLU Mustafa Serkan İNANÇ Mustafa TURAN Tuncay UYANIK 2024-2027 Dönemi OLTACILARDER Yedek Delegeler Murat DENERİ Necdet Tansel AKŞİT Turhan DOĞAN Nuri ERTİK Ahmet Eren BAŞCI Derneğimiz değerli üyeleri başta olmak üzere, 2021-2024 dönemi Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu Üyeleri ve Delegelerimize yapmış oldukları çalışmalardan ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız, Saygılarımızla, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Yönetim Kurulu |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
Sponsorlar | ||