|
Muhtelif Malzeme ve Aksesuarlar Muhtelif malzeme ve aksesuarları bu bölümde bulabilirsiniz. |
|
|
Seçenekler | Stil |
06.01.11, 12:13 | #1 |
Balığa Giderken Yanımızda Olması Gerekenler..
Evet sevgili abilerim ve kardeşlerim balığa giderken yanımıza almamız gereken malzemeler nelerdir, olmazsa olmazlar nelerdir sizin tecrübeli bilgilerinizi almak isterim!
Bir genelleme yapıp bilgileri toplayıp OLTACILARDER adına forumda düzenleyip herkesin yararlanmasını isterim .... Örnek 01 - Yağmurluk 02 - Yedek Kıyafet 03 - Piknik Tüpü 04 - Çaydanlık 05 - Çay - Şeker 06 - Çöp Torbası 07 - İlk yardım çantası 08 - Kafa Lambası Konu Ayhan Çetiner tarafından (06.01.11 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir. |
|
06.01.11, 12:27 | #2 | |
Alıntı:
|
||
06.01.11, 12:28 | #3 |
Süperdin Abi ya... Yattım yerlere gülmekten... |
|
06.01.11, 12:29 | #4 |
yemlerimiz.
|
|
06.01.11, 12:30 | #5 |
Teşekkürler Ayhan Abim Güzel bir konuya değinmişsin...
Benimde Aklıma Daha Önce Gelen Ama Nereye Açacağımı bilemediğim bir konu vardı... Senin Konunun Altından Devam Etsek Müsaadenle... Bir Amatör Balıkçının Çantasında Neler Olmalı?... Hatta Çantalarımızın Resimlerinide Ekleyelimde Gözümüze Çarpan Güzel Malzemeler Görürürüz Belki... Akşam İlk İşim Çantamı Resimleyip Eklemek... Ben başlatayım bakalım neler çıkacak... Saygılarımla... |
|
06.01.11, 12:34 | #6 |
Arkadaşlar şimdi size bir kopyalama yapacağım artık konu gerçekten espri oldu.
Ayhan kardeşime özelinden bir mesaj attım, hem de Ali namaz kardeşimin mesajından önce! O mesajı aynen sizlerle de payaşmak istiyorum; tabiki Ayhan kardeşiminde affına sığınarak... -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anlayışına ve samimiyetine inanarak bu mesajı konuna yazmak isdedim fakat, sanki bunları olmadan balık avı olurmu adama bak ya dedigini duyar gibiyim o yüzden espiri mahiyetinde kabul et konuna değilde özeline gönderiyorum Ayhan kardeşim Sevgili Ayhan kardeşim, ben de balığa giderken yanımıza alıp, bulundurmamızda fayda olacak malzemelere ekleme yapacak olursam; 01 - Oltalarımız, 01 - Yemlerimiz, 03 - Yedek av gereçlerimiz. diyebilirm. |
|
06.01.11, 12:38 | #7 | |
Alıntı:
|
||
06.01.11, 12:43 | #8 | |
Alıntı:
Şİmdi Tekrar Örnek Vermek Gerekirse A dan Z ye Diyelim 1- iğne ( ama kaç numara olcak marka vs vs ) |
||
06.01.11, 12:47 | #9 |
İşde şimdi;
iğneden hatta kaç numara olacak marka v.s falan diye girersek valla işin aslı forumdaki paylaşımların tamamını buraya koysak liste olarak aldıramayız |
|
06.01.11, 12:50 | #10 |
abi sende haklısın ama profosyonel anlamda demesek evet çeşit çok ama ilk mesajımda balığa ilk başlayacak kişiler için yardımcı olmak amaçlı
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
Sponsorlar | ||