|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Evet Bülent abi kimse anasının karnında ögrenmedi.
Öğrenmek isteyenlerde bence utanmadan sıkılmadan gerekli yardımı istesin O kadar güzel şeyler yazmışsınki bu yazdıkların bu işi ögrenmek isteyen herkes için geçerli. Önerileriniz benim için altın değerinde inşallah zamanla herşey daha güzel olacak. Saygılar sevgiler, sizde Allah' a emanetsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Serkan abi vallahi hiç şaşırmadım,niye diye soracak olursan sunum'un yapıldığı saatlerde Fedai abi can kulagıyla dinliyor ve izliyordu gözümden kaçmadı
ama benim bilmediğim bir şey varsa o konu beni aşar.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Fırat kardeş eski bir hikaye suya ulaşmak için en son eşşek kiralıyacaktık.
![]() Fly ı biz unuttuk şimdi kabul gördü. ![]() Her şeyin bir uç noktası vardır buda balıkcılıkla ilgilisi..
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
tebrikler fırak başlamak bitirmenin yarısıdır.
inanki daha sonra yaptıklrın daha güzel olacaktır. yaptığın flaya gelince, bence bağladığın lastiler altta olmalıydı gibi geliyor bana sebebine gelince, sanırım yaptığın flay, lastikler yüzünden ters yüzecek, her daim rasgelsin. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Alıntı:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
,,,bu hicivden yola çıkarak ,geçmişe geri dön ve gelecekte elinde fly oltan ile hatırlat kendini Unutanlara Yani Kardeşim ,FLY'I BİR KERE YAPARSAN ASLA UNUTAMAZSIN ve sende kesinlikle unutamazsın,,,unutmada zaten en yakın zamanda şu işe birlikte bir el atalım
|
||
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Alıntı:
ama benim demek istediğim,flay'ı fırlattığın zaman, havadayken lastikler ağırlık yaparak flay'ı suya ters düşürebilir mi? yada tam tersi, lastikler tıpkı bir paraşüt görevi yaparak flay' havada süzdürerek yumuşak ve doğru bir biçimde suya mı düşürecek acaba,? şimdi bende bunu düşünüyorum. |
||
|
|
|
|
|
#20 |
|
Murat abi son iki fotografı sizin için çekmiştim,çekirge güzel yüzüyor fırsat olursa videosunda çeker ararım.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|