|
|
|
#11 |
|
İnan bende senin paylaşımını görünce evdeki bozuklukları kurcaladım hiç on kuruş kalmamış. Bir poşetin içinde müşteriden aldığım hepsi on kuruştan oluşan 35 lira vardı. Poşetin düğümünü çözemedim de kenarından yırtıp bir tane on kuruş çıkarttım ama vallahi tarihini okuyamadım abi
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Alıntı:
eskisi daha mı büyüktü ?
|
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Bülent abi paylaşım için sagol sanki kendim yapıyomuş gibi hissettim teşekkürler. Başka videolar varsa palaşırsan sabırsızlıkla ekliyorum şimdiden sagol son fly atışda tamamlamış valla..
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Bu aşağıdaki on kuruş ve üzerindeki üç iğneyi görünce ben fly kullanıcısı olmaya karar verdim abi.
Sonuç bu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Valla ben bunu yapabilsem " kendimi ben de yıldız gibi hissederdim"
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Alıntı:
videonun amacıda bu ben neyi ne kadar yapıyorumu göstermek değil,,,yapmak isteyen arkadaşlarımız izleyip kolaylıkla yapabilsin,,,çünkü bende böyle öğrendim,,,ilk bu işe başladığımda video portalları yoktu,yurtdışından zar zor temin ettiğim dergilere bakarak yapıyordum,,,son fly atışı cennet ülkemin cennet mekanlarından biri,burnumda tütüyor yıllar oldu gitmeyeli,bir gün birlikte nasip olur inşallah
|
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Alabalıkta kullandığını tahmin ettiğimden dolayı 12 numaramı diye sordum
Bende genelde 10-12 numara ile çalışıyorum ama hata yapıyorum. Yeni başladığım için biraz daha büyük iğnelerle daha rahat örebilirim galiba. O değil öyle bir bulaştıki nerdeyse her akşam bir tane yapmadan yatasım gelmiyor. Allah'tan elimde fazla malzeme yok, yoksa sabahı nasıl ettiğimin farkına varamayacağım. Yaklaşık 4-5 senedir örme işini televizyondan izliyorum. Çokta hoşuma gidiyordu ama şimdi kendimde bir şeyler yapmaya çalışınca bakış açım tamamen değişti. Daha bir inceler oldum. İlk başta sinek ve böcekler ile ilgili(Ülkemizde var olan) bir kitap alıp varsa tabiki yaşam şartları, yaşadığı yerler, yumurtlama zamanları, yaşadıkları sıcaklık ve rakımlar vs. vs. gibi bir çok sorumun cevabını almak yeni başladığım bu yolda alaylı değil mektepli olarak devam etmek istiyorum. Önereceğin ve bildiğin kitaplar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama videoya ya veya resimlere bakıp sinek yapma işi el becerisini kazandıktan sonra bana çokta zor gelmiyor. Önemli olanının yaptığın imitasyonun ne olduğunu, nerde bulunduğunu veya hangi mevsinde, hangi evreye geçtiği gibi bilgilere sahip olup ona can vermektir. Tabi bu benim fikrim. ![]() Yanı kısaca bu işin görseline değil, ruhuna inmektir. Saygı ve sevgilerle.... |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
lerce satır yazabilirim,,,Sevgili Tuncay Uyanığın değindiği gibi Bu iş SANATSAL boyutlarda Dünyada icra edilen bir iş ,,,Tatlı ve seviyeli çekişmeler ve yarışmalarda var tabi,,,1000(bin) lerce katılımcısı olan bu yarışmalarda KATILIMCI SAYISI KAÇ İSE 1.(BİRİNCİ) de okadardır,,,birinciyi yetiştirenlerden biride o binlerin içindedir,,,,BÜYÜÜÜK ,KOCAMAAAN VE MUHTEŞEM BİR DÜNYADIR FLY FİSHİNG DÜNYASI,,,ZERAFETTİR,DOYUMDUR,DOĞAYI KATIK ETMEKTİR BİR PARÇA KURU EKMEĞE,PAYLAŞMANIN,ANLAŞMANIN,AYNI YOLDA OMUZ OMUZA SARMAŞ DOLAŞ KARDEŞ OLMANIN BAHANESİDİR,BELKİ BU GÜN DEĞİL AMA YARIN GÖRÜLMEYENİ GÖRMENDİR,,,ÇOK ŞEYDİR BAŞKAN ,ÇOOK ŞEYDİR,,,BENİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ KALABALIKLARDA YALNIZ KALIŞIMIN ANAHTARIDIR,,,BİR İĞNE VE BİR TUTAM İP İLE TÜM ÖFKELERİMDEN ARINMAMDIR BAŞKAN,,,benim en kıymetlimdir,,,,Bu arada tatlı çekişme dedimya şu para üstüne böcük dizme işi,,,bu gün inneler geldi çok şükür,,,Hakkı ya yazdım dı,,vallahi pirinç denesi kadar ,en güccük parayıda buldum,,,ALLAH bana sabır versin
Konu A.Bülent KUTLUCA tarafından (14.01.14 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Alıntı:
|
||