|
|
|
#21 | |
|
Alıntı:
Hakkı ruhuna inmenin tek yolu malesef boool ve doğru malzemelere sahip olup SABAHLARA kadar uyumayıp ,hatta gece çıkıp parkta bahçede fly uçurmaktan geçiyor çift haneli yıllar boyunca böyle yaparak ruhum da sineklerimle UÇMAYA başladı, Yukarıda öğrenmek istediğin şeylerin hepsini bir arada bir yerde bulmanın yolu sanırım belli ,,,ama herşeyden önce Bir bilim dalı olan ENTOMOLOJİ 'ile haşır neşir olman lazım,,,okadar çoook kaynak varki anlatamam,benim bir şansımda Ailemde Böcük yani entomoloji mühendisi var,,,bu kolay sen dediğin gibi önce büyük ebat iğnelerle ör meye devam et,parmakaların alıştıkça minimize edersin![]() Hayırlı geceler,,,ben biraz böcük yapacağım,,,böcüğüm geldi şakası tabi,,,iğnelerim geldi parmaklarım yerinde durmuyor,,,
|
||
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Alıntı:
Has Royal... Royal Turk... Turkish Tail... Anadolu Cahill ![]() hatta kutluca wet dry ya da tam Türkçe Anadolu cahili ![]() şaka bir yana hakikaten olamaz mı? bence çokta güzel olur... Konu keşfetmekiçinbak tarafından (14.01.14 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Alıntı:
İşte budur,,,10 dakikada bunlar çıktı,YARIN akşama bitiririz bu işi kutlucayı hemen eliyorum,,,bu dördünü oylamaya sunalım en çok beğenileni birlikte belirleyelim sonrasıda böcüğü bulmaya kalsın ![]() ben hepsine ayrı ayrı 100 üzerinden 25 diyorum Has Royal... Royal Turk... Turkish Tail... Anadolu Cahill Konu A.Bülent KUTLUCA tarafından (14.01.14 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Alıntı:
... kaçınılmaz son
|
||
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Alıntı:
o kadar sonuç 10 dk ise bu 5 dakikayı geçmez
|
||
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arşivden
ROYAL EMERGER(Floating Emergers)
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Süper...
Sevgili Bülent, bu cahil işini anlamayan kesin olur kahkaha attım valla...kesin olmuştur.arkadaşlar! aydınlatıcı bir video. Cahil neymiş izleyelim |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Bülent abim senin duruşuna tarzına hastayım. Fly Fishing yollarındaki ilk adımlarımı seninle atmaktan gurur duyuyorum iyi ki varsın.
Saygılar ve sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#29 | ||||
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Tamam abi anlaştık. Sen o Anadolu Cahillerinden biraz fazla yapıyorsun bende uçuruyorum. Bırak fly örneği yapmayı ben o üzerine üç iğne koyduğun on kuruşu bile zor görüyorum
|
|||||
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Alıntı:
![]() ne kimseden bir adım önde nede bir adım geride kalmamak gerek ,yan yana atmak gerek adımları,ne kimseden önce varmak gidilecek yere nede kimseden geç kalmak ;hep omuz omuza yan yana olmak gerek; UZAĞI YAKIN ETMENİN TEK YOLUDUR BU İNSAN YAKIŞAN EN ÖZEL DUYGUDUR BU PAYLAŞMAK Çabanı ve hevesini gördükçe bende gurur duyuyorum Fıratım,,
|
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|