![]() |
![]() |
#11 | |
Alıntı:
biz gitmek için uğraşıyoruz, Bütün mücadele gitmekte değil ki; Gelince gergin bir ortam bulmamakta ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Güzel olmuş ben tekne alıcam dediğimde ama her hafta gitmek yok diye cevap almıştım herkes benim kadar şanslı olamayabiliyor demekki
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bu evreleri gecirenlerdenim. iyi tarafı sağlıklı bir evliliğimiz var demekki ne mutlu bizlere.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gizlliliği kalmadığına inanarak 24 nisan 2010 daki yarışmada 99.5 luk turna yı tuttuğumda hanıma mesaj çektim.
Heralde 1. oldum diye. Gelen mesajı iletiyorum (inanmam herifim yemin et ödül vereceklermi tüh daha erken gitseydin ![]() Bu mesaj hala cep telefonumdadır isteyene gösterebilirim. Bu mesajdan ben şunu çıkardım, tüm evreleri geçirrmiş hanıma balığı aşılamışım. Herkese rastgele. ![]() Konu erto tarafından (22.12.12 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Çok güzeldi. Teşekkürler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Bilal harika çok güldüm bizim 7. beş senesinde ise ; aman kafana, gözüne, ayağına dikkat et bir yere takılıp da bir yerini kırma zira böyle bir durumda sana ben bakacağım anan değil oluyor herhalde...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Alıntı:
![]() Ben zaten balık yakalarken kendisini bulduğumdan ve ilk balığa götürdüğümde kendisi tek seferde 3 balığı birden çektiğinden beri o gidelim diye tutturuyor ve hatta soğudu hava hadi dönelim deyince az daha duralım diyor ![]() ![]() ![]() Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (24.12.12 Saat 09:13 ) değiştirilmiştir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Alıntı:
![]() Yalan yok hilaf yok,abartı yok Daha dördüncü 5 yıl evresinde olduğumdan gerisine karışmam ![]() nasipte varsa 5-6-7 gibi evreleri görürsek onlarıda paylaşırız. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Alıntı:
Bilal abi konuyu açan sen isen o zaman sana zahmet aklımızdaki soru işaretlerinide yok etmek sana düşüyor. Zat-ı muhtereme bir zahmet sorabilirsen sevinirim. Ben sormaya korkuyorum. Hemen sinirleniveriyor beyfendi. Asabi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ya otuz yıllık evliliğimdeyim, daha hala birinci ve ikinci evreyi geçemedim.
bu işin püf noktasını bilen varsa söylesin,de bende o yolda ilerleyim bari. ![]() şöyle bakıyorum,da arkadaşların bir çoğu mangalda kül bırkmıyorlar. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
Sponsorlar | ||
![]() |
![]() |
![]() |