Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Derneklerimiz ve Faaliyetleri OLTACILARDER

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği

Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07.12.09, 10:19   #11
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
Abanticus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba M.Serkan İNANÇ arkadaşım

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Umarım Düzce'de yüzyüze görüşür tanışırız. Mümkün olur ise kitapçıktan bir tane de ben rica edeceğim zira internetten indirip yazdırdığım sirküleri kullanıyor ve yanımda taşıyorum.
Saygılarımla
Teşekkürler Erol ağabey.
İnşallah cuma günkü Düzce toplantısına gelirken yanımda getireceğim abi.

Alıntı:
Yaban Avcisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin Yusuf abim yani burasini Oltacilar.com 'u Oltacilar der olarak degistirmek istiyorsunuz yazdiklarindan anlasildigi gibi yada benim anladigim gibi.Ben Oltacilar der ' e üye olmaz isem üyeligim burada (Oltacilar.com ) da iptal yada silinecek Yönetim geregini yapar o zaman.

Gurbet den selamlar,saygilar.
Alıntı:
yusufcmezarci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İbrahim kardeşim,önce gurbetttekilere ve sana kucak dolusu selamlar.
Hiç bir şey değişmiyor.Site yerinde,yazışmalar aynen devam.
Benim söylemek istediğim,OLTACILARDER yönetimine yardımcı olunarak,onların işlerini kolaylaştırmak.Yoksa kardeşim İbrahim Almanyada neden üye olmuyor diye silinecek.Sana ve senin gibilere lafım yok.Kaldı ki benim ne böyle bir yetkim,ne de isteğim var.Yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum.

Yüreğini ferah tut yaban avcısı,Allah yardımcınız olsun.
İbrahim ağabey merhaba...

bu konuya Yusuf amcamın mesajından önce ben aşağıdaki mesajı yazmıştım hatırlarsan.
Aşağıdaki mesajımın açılımını yapsam ve foruma üye bir kaç örnek nick koysam inan sayfalarca yazılacak şey var.
Başka forumlara bakıyorum yok 10.000 üyemiz var, yok günlük 300-500 onlinemız var diyip duruyorlar. Bu hataya zamanında bizde çok düşmüştük ama artık düşmeyeceğiz inşallah. Her kim amatör balıkçılığın dahada güzele gitmesi adına değilde başka sebeplerle aramızda bulunuyor ve bilgi/tecrübelerini, fikirlerini bizlerle paylaşmıyorsa hepsini sileceğiz.
Bence buda gayet normal.

Zamanımızı millete hesap vererek veya hangi gölde ne balığı var? Hangi yemle nereden ne yakalarsın sorularına cevap vererek değilde amatör balıkçılık ve doğal hayat için neler yapabiliriz, daha çok dost edinip hayatın her anında birbirimize nasıl destek olabiliriz diye çabalayarak geçirmek istiyoruz.
Canı sıkılan oturuyor bilgisayar başına alıyor bir kaç nick yazıp duruyor ve bizim bunu fark etmediğimizi sanıyor.
Gel kardeş ne balığı yakalamak istiyorsan beraber yakalayalım hemde amatör balıkçılığın gelişmesi ve dahada ileri gidebilmesi için ne yapabiliriz oturup iki çift laflaşalım diyincede ya bir daha siteye girmiyor yada kem küm diyip o nicki bırakıp yeni bir nickle yazmaya başlıyor.
Hep beraber el birliği ile bir yerlere ağaç dikelim diyoruz 6200 kişilik siteden 30 kişi evet dikelim diyor, onunda 10 tanesini ne şahsen tanıyorsunuz nede ne iş yapar ve kimdir biliyorsunuz. İş icraata gelincede hiçbirisine ulaşamıyorsunuz.

Yaban Avcısı İbrahim abinin kim olduğunu bırak şuandaki yazıştığımız www.oltacilar.com daki üyeleri bir köşeye, tüm amatör balık avı camiasının hemen hemen tamamı biliyor ve tanıyor.
Sen yaban avcısı Almanya' da ikamet eden Karabük/Yenice' li İbrahim olarak burada istediğin kadar paylaşım yapabilir, bilgi ve tecrübelerinden derneğe üye olmasanda istifade etmemizi sağlayabilir veya bizim arkadaşlarımızın bigi ve tecrübelerinden istifade edebilirsin abi.
Ama avatarına adını/soyadını/memleketini/yaşını vb. yazmayanlar, tek nickle değilde üç beş ayrı nickle değişik saatlerde online olup saçma sapan şeyler yazanlar çok yakın zamanda silinecekler.
Mecburen böyle gerekiyor.
Saygı ve selamlarımla...

Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok az zaman kaldı. İnşallah kısa bir süre sonra www.oltacilar.com forum sitesinde artık bohçacı lanetleme işine son verip, fiili mücadeleye katılmayan, kim olduğunu açık açık yazmayan, foruma veya avatarına tek kare resmini koymayıp kimliğini saklayan, amatör balık avcılığı paylaşımı yapmak için değilde bohçacılık yapmak için yer tayin etmek adına burada olan, sanaldan şöyle olsun böyle yapılsın diyipte meydanlara çıkmayıp ortalığı karıştırmak adına burada olan, amatör balıkçılık derneklerine meslek, yaş vb. sebeplerden dolayı üye olamasada bizlere en azından sanaldan bilgi/tecrübe katkısı sağlamayan tüm üyeleri bu forumdan Sİ-Lİ-YO-RUZ.

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar