|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#101 |
|
11.08.2009 Tarihindeki üyelik talebim yoğunluktan dolayı ancak işleme alınmış olup... sanal gönüllü oltacılık kategorisinden kurtulacağım için çok mutluyum... sanaldan reele geçmek nasip olsun hepinize inşaallah... selamlar...
Müstakbel oltacılarder üyesi tayfun turnalı... Konu Tayfun TURNALI tarafından (02.12.09 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Alıntı:
11.08.2009 tarihinde şayet resmi bir başvuru olsa idi kesinlikle sana olumlu veya olumsuz bir cevap vermek zorundaydık ![]() Kusura bakma Tayfun ağabey suçlu biziz ve suçumuzu en kısa sürede telafi edeceğiz. Biraz önce Umut ile görüştüm. Karasuda balıktaymış. O da evraklarını hazırlıyor. |
||
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Alıntı:
Hayırlısı olsun hakkımızda... |
||
|
|
|
|
|
#104 |
|
önümüzdeki hafta içerisinde bende belgelerimi tamamlayıp veriyorum serkan
|
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
abiler en kısa zamanda bende aranızdayım inşallah görüşmek dilegiyle
|
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Sevgili Serkan başkan,derneğe verdiğin emeklerden dolayı teşekkürlerimi kabul et.Yalnız derneğin işleri bir veya iki kişiyle olacak işler değil.Yük bir kaç kişiye yüklenemez.
Sevgili Ankaralı dostlar,kardeşler,Serkan başkanı yalnız bırakıyorsunuz.Bazı işler aksıyor.Başkanında kendi işleri var,hepsinin altından bir iki kişinin kalkması mümkün değil. Bir örnek,sirküler kitapçığı dört yıllık,bir yılı geçti.Ben hala diğer derneklerin bastırdığı kitapçığı dağıtıyorum. Başkanı her yerde görmek istiyoruz.Peki başkan rahat hareket etsin diye nasıl yardım ediyorsunuz.Lütfen derneğin bir ucundanda sizler tutun. Başkan ve bazı arkadaşlar Düzcede dernek kurulması için girişimde bulundular.Ben Düzcede 1988 De derneği kurdum.İki kişi kaldık.Düzce depreminden sonra kapatmak mecburiyetinde kaldım. İşin özü,Serkan başkana yardım etmenizi,onun işlerini hafifletmenizi rica ediyorum. Ankaralı kardeşlerim,lütfen alınmayın,ben işlerin daha hızlı ve düzgün yürümesini istediğimden dolayı hatılatmak istedim. Hepiniz ALLAHA emanet olun. |
|
|
|
|
|
|
#107 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
Sizlerin sayesinde dahada güçlenecek olan Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği önümüzdeki günlerde çok güçlü bir yapı ile sürdürülebilir amatör balık avcılığı adına eminizki muhteşem işler başaracak. |
|||
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Alıntı:
Düzce ve Düzce' li dostlara selamlar. Hem övgü dolu hemde biraz eleştiri boyutlu mesajın için teşekkürler. 20 Ocak 2009 tarihinde Ankara il dernekler müdürlüğüne vermiş olduğumuz kuruluş tüzüğümüzle beraber kolları sıvayıp resmi olarak Ankara ilinde mücadeleye başlamış olsakta zaman zaman kendi işlerimizden ve sorunlarımızdan dolayı mecburi olarak dernek işlerini yavaşlatmak zorunda kaldık. Bunun tek sebebide bizce güç eksikliğidir. Oysa işi veya sorunu olan arkadaşilarımızın yerini dolduracak diğer amatörler onların eksikliklerini doldurmuş olsalardı şuanda gelinen nokta bir hayli güzel olacaktı. Yalnız şu son 20 gündür farkındaysanız tarafımızdan bir haraketlenme başlatılmış ve hedef olarak 2010 yılının ilk günlerine çok güçlü bir yapı ile girmek hedeflenmiştir. En azından üye sayısı olarak yüzlerle ifade edilen bir çoğunluğu yakalamak istiyoruz. Zaten fark edildiği gibi hedeflerimizdende kesinlikle şaşmayıp var gücümüzle büyümeye devam ediyoruz. Kurulduğumuz ilk günlerde Ankara dışı üyeleri kabul etmemek ve onların kendi illerinde dernekleşmelerini sağlamaya çalışmak herne kadar doğru bir düşünce olsada bunda başarı sağlanamamış ve yakın zamanda siz Düzce ekibide dahil olmak üzere Türkiye genelinden üye kabulleri başlamıştır. Şuan itibari ile bir çok ilden üyemiz olmakla beraber yeni başvuruda bulunan diğer illerdeki amatörlerinde müracaatları en kısa sürede değerlendirilip OLTACILARDER' e üyelikleri kabul edilmektedir. Şimdilerde gelinen nokta doğru yolda olduğumuzun işareti olup tahminlerimize göre önümüzdeki günlerde Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER)' ne çok büyük katılımlar olacak ve bölge amatörleri sürdürülebilir amatör balık avcılığı adına ellerinden geleni bizlerle birlikte yapacaklardır. Dernek kurulumunda sayıca bir anda çoğalacağımızı tahmin etmiştik ama üzülerek söylemek gerekirse bu tahminimizde yanıldık. Biz yüzlerce amatörün OLTACILARDER' e kayıt olacağını düşünürken ne yazıkki onlar "Biz forumlarda bohçacı lanetleyip, balığımıza gider, keyfimize bakarız." dizisinin bölümlerini çekmeye devam ettiler. Çok az zaman kaldı. İnşallah kısa bir süre sonra www.oltacilar.com forum sitesinde artık bohçacı lanetleme işine son verip, fiili mücadeleye katılmayan, kim olduğunu açık açık yazmayan, foruma veya avatarına tek kare resmini koymayıp kimliğini saklayan, amatör balık avcılığı paylaşımı yapmak için değilde bohçacılık yapmak için yer tayin etmek adına burada olan, sanaldan şöyle olsun böyle yapılsın diyipte meydanlara çıkmayıp ortalığı karıştırmak adına burada olan, amatör balıkçılık derneklerine meslek, yaş vb. sebeplerden dolayı üye olamasada bizlere en azından sanaldan bilgi/tecrübe katkısı sağlamayan tüm üyeleri bu forumdan Sİ-Lİ-YO-RUZ. Söylediklerine katılmamak elde değil Yusuf amca. Bu işleri bir veya iki kişiyle olacak işler değil. Yük bir kaç kişiye yüklenemez, yüklenmemelide. Yalnız biz yönetim kurulu olarak şu sıralar bir hayli sıkıntı içerisindeyiz. 23.06.2009 tarihindeki olağan kurul ile şeçilen kadroda yer alan arkadaşların hemen hemen hepsinin ciddi boyutlarda sorunları var ve bu sorunları aşmadan nasıl ve ne şekilde yol alırız planları içerisindeyiz. Yönetimdeki dostların sorunlarını şuan için tek tek saymaya gerek yok. Her ne kadar bu işe gönülden baş koymuş olsakta bazı durumlar varki ister istemez derneği bir köşeye koyup o dert ile uğraşmak zorunda kalıyor insan. OLTACILARDER tanıtım ve bilgilendirmelerini içerir 140 sayfalık 5.000 adet 2/2 tebliğ kitapçığı matbaada şaunda. Bu kitapçığın içerisinde ilk yardım konuları, acil telefonlar, OLTACILARDER' den hariç Türkiye'deki diğer derneklere ait irtibat adres ve telefonları, tüm balık türlerinin renkli resimleri vs. bilgilerde mevcut. Düzce' li amatör balık avcılarının ihtiyacı kadar olan Düzce'de yapılacak çay muhabbetine tarafımdan getirilecektir. Ayrıca mevcut üyelere ait OLTACILARDER kimliklerinin hepsi hazır. Ankara içinden üyelik talebinde bulunup üyelikleri kabul edilen son üyeleride kimliklerini istedikleri an alabilirler. Her üç kelimemizden birisinde GÜÇ diyoruz. Unutmamak lazımki GÜÇLÜ OLABİLMEK İÇİN ilk öncelikle kalabalık olmamız lazım. Saygı ve selamlarımla... |
||
|
|
|
|
|
#109 |
|
Merhaba M.Serkan İNANÇ arkadaşım
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Umarım Düzce'de yüzyüze görüşür tanışırız. Mümkün olur ise kitapçıktan bir tane de ben rica edeceğim zira internetten indirip yazdırdığım sirküleri kullanıyor ve yanımda taşıyorum. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Selamlar oltacılar yönetimi ve tüm arkadaşlar. Şimdi Serkan abi iyi güzel yazmışsın da ben üye olayım diye bağırıp duruyorum olmaz diyen sen değil misin? Üye olmak isteyeni yapmazlar sonra da üyemiz yok diye ağlarlar.
Tabii ki şaka bir yana mesleki sebeplerden üye olamıyoruz ama bu sizlerle gönül birliği yapmadığımız anlamına gelmiyor. Her ne kadar son zamanlarda site içerisinde biraz görevlerimizi aksatmış olsak da avlanmaya ve avlaklardaki bohçacılarla mücadelemize devam ediyoruz,bizim kermelik olayını hatırlayacaksınız geçen defa da yeni avlak bölgemizde trıvırı kullananları jandarmaya şikayet ettik ve onlarla da tartıştık. Ziyaretime gelen ağabeyim Naci ERTİK ile de 200 mt lik bir alandan bir çuval trıvırı artığını toplayarak imha ettik. resimleri kendisinde ve yönetimden Nuri ERTİK de mevcuttur. Bu arada Nuri abi şu form nasıl iniyorsa indirip sana zahmet ihtiyar balıkçıyı bir üye yapıver. Velhasılı kelam sizlerle böyle bir ortamda birlikte ve bir olmaktan mutluyum kısmetse ilerleyen zamanlarda bizim de gururla taşıyacağımız bir oltacılar der kimliğimiz olacaktır. Sağ ve sağlıcakla kalın. |
|
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|