|
|
|||||||
| Diyar Diyar Türkiye'm... Oltacilar.com Üyeleri Yaşadıkları İli, İlçeyi, Kasabayı veya Köyü Bu Başlık Tanıtıyor. Sizde Yaşadığınız Yeri Burada Bizimle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#121 |
|
Değerli arkadaşlar, Kastamonu'ya giderken, Serkan ile beraberdik. Ve benim makinaya takılan bazı fotoları sizler ile paylaşmak istedim. Serkan dostuma, ilgi ve alakasından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Çankırı civarları, yol üzerindeki yöre halkının meşhur kavun tezgahları. ![]() ![]() İndağ kaya mezarları/ Murat-Serkan ve ben… ![]() ![]() Ilgaz dağı ![]() ![]() ![]() ![]() Ilgaz dağı yöre halkının yol üzeri tezgahlarından, Ilgaz balı. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
07.09.2008- Pazar
Pazar günü sabah 08:00 civarlarında kalkıp Küre dağları Milli parkı içerisinde yer alan fakat ulaşımı bir hayli zor olan Kızılcasu mevkii ne gitmeye çalışıyoruz. Rakım nedir bilmiyorum fakat yangın gözetleme kulesinden bırakın Kastamonu dağlarını, çok iyi bir dürbünle civar illere ait tüm dağlar ve deniz ayaklarınızın altında. Buyrun 07.09.2008 pazar gününe ait eşsiz doğa manzaralarına ![]() Yol boyu gökyüzünü çok nadiren görebiliyorsunuz. ![]() ![]() Dağların en üst noktasında bir ova Atalan denilen mevkii![]() ![]() Umut avcıları ufak çaplı bir operasyon yapmışlar burada ![]() Ne çıkarttılar orasını bilen yok ama çok uğraştıkları ortada.. ![]() Burasıda Yangın gözetleme kulesi. ![]() Bayrağımız her yerde dalgalanmaya devam ediyor... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızılcasu orman işletme müdürlüğünün son hali ![]() Bir zamanlar nerde bu kadar rahat bir şekilde dolaşmak oralarda. Ya işletme olurdu yada izciler olurdu buralarda. Ormanlar öyle bir kapatmışlarki, yangın kulesindeki personele bile yemek götürmek çok zor artık. ![]() Kış aylarında 3 metreyi bulan bir kar yağışı olduğundan kullanılmayan binalar artık dayanamamış ve tabiat koşullarına yenik düşmüşler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son olarak Alablık üretim çiftliğinden bir kaç kare. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
İşte benim memleketim,köyüm,17 yaşıma kadar anılarla dopdolu yaşadığım yerler,kaldımı oralarda ayak basmadığım yer.
Fakat köyüme gidip geliyorum ama çoğu yer 3 saatlik uzaklıkta olduğu için yürüyerek gidemiyoruz oralara. Neyseki abim sayesinde eski anılarım canlandı gerçekten çok güzel görüntüler. Annem ve babam ı da buradan görmek güzeldi gerçekten. Teşekkürler Abi. |
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
La topram sen işe hangi arada gidiyon ,emeğine sağlık yine güzel kareler..
|
|
|
|
|
|
|
#125 | ||||||||
|
Alıntı:
İnsan buralarda kolay kolay ölmez öyle ![]() Alıntı:
![]() Nerden biliyorsun belki tomruk düşebilir buralarda gezerken ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ömrünü uzatmak isteyenler doğru Batı karadenize. İki üç ayda birde olsa buraların havasını solumak lazım ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Defalarca gitmeme rağmen balık nerde çıkar bir türlü bulamadım. Araştırmalar devam ediyor bakalım
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#126 |
|
Ünal abi ellerine saglık süper kareler serkan candost sende sagol harika paylaşım gerçekten cennet yurdumun her tarafıı sagolun varolun oltaci dostlarım
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Valla Serkan Abi Heryeri Güzel Bu Kastamonunun...Özellikle Kış Ve Gece Karelerine Bayıldım Ya.Çizgi Filmlerde Animasyonlarda Olur Ya ona Benziyor İşte Burası.Zaten Senin Gibi Bir Adamda Böyle Güzel Bir Yerden Cıkar.
|
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Alıntı:
|
||