Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Oluşturulan Gruplar

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar

Seçenekler Stil
Alt 05.11.08, 07:33   #2661
mehteran
Üye

mehteran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Gürkan KOCAÇAY
Memleket:KÜTAHYA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Edindiğim dostlarım.
Referans:
mehteran will become famous soon enoughmehteran will become famous soon enough
Günaydın dostlar hayırlı sabahlar hayırlı işler diliyorum.

mehteran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.08, 07:40   #2662
esk balık timi
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
günaydın arkadaşlar hayırlı işler

Alt 05.11.08, 09:55   #2663
Atilla TOKER
Üye

Atilla TOKER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Atilla TOKER
Memleket:Aydın/Didim yazsada memleket ADANA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Havalar ısındı bakcez gayri!!!
Referans:
Atilla TOKER will become famous soon enoughAtilla TOKER will become famous soon enough
hayırlı işler bol kazançlar oltalarınız kısmetli olsun!

Atilla TOKER isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.08, 12:38   #2664
hakantan
Üye

Üye Adı: HAKAN TEMİZSOYLU
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: B Rh (-)
En İyi Avı: TURNA 95 CM
Referans:
hakantan will become famous soon enoughhakantan will become famous soon enough
Değerli dostlar;

Yine bir konuda görüş rica edeceğim. raporlarda okudum Serkan ve arkadaşları geçen haftasonu sülübük te hiç bi şey tutamamışlar. Bizimde bu haftasonu niyetimiz orasıydı acaba fazla uğraşmadılarmı , sanki gezinti gibi algıladım . birde kapuluda suyun durumu nasıl düşük konumunu koruyormu?

saygı ve sevgilerimle

hakantan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.08, 13:00   #2665
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
hakantan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli dostlar;

Yine bir konuda görüş rica edeceğim. raporlarda okudum Serkan ve arkadaşları geçen haftasonu sülübük te hiç bi şey tutamamışlar. Bizimde bu haftasonu niyetimiz orasıydı acaba fazla uğraşmadılarmı , sanki gezinti gibi algıladım . birde kapuluda suyun durumu nasıl düşük konumunu koruyormu?

saygı ve sevgilerimle
Hakan abi merhaba...

Geçtiğimiz hafta sonu Sulubük'te biz sabah gün ağarırken suya çıktık ve 09:30 civarlarına kadar hem 2-3 şamandıralı canlı yem ile hemde atçek ile çok uğraştık ama sonuç alamadık.
Sulubük civarları geçtiğimiz hafta çok kalabalıktı. Hatta Karakeçili jandarmadan arkadaşlar ile konuştuk, bu haftaya kadar hiç böyle kalabalık olmamıştı dediler.
Su seviyesi aşırı derecede düşmüş hemen hemen hiç bir sazlığın su ile teması yoktu...
Su seviyesindeki düşüşü herkez kendi kafasına göre yorumladığından çokta fazla ilgilenmedik işin açıkçası...
Sulubükte bir çok arkadaşla sohbetimiz oldu. Onlarda ya bir iki tane yakalamışlar yada hiç yakalayamamışlardı.
Sulubükten akülü bot ile karaahmetli taraflarına doğrtu yöneldik ve bayağı ilerilere kadar gittik. Köprüköy tarafına değil abi Karaahmetli istikametine doğru. Oralarda da çok atçek yaptık ama hiçbir sonuç alamadık...
SAnırım su seviyesine bağlı olarak geçen hafta Sulubük civarlarında verim çok azdı...

O taraflara araç yolu ollmadığından Jandarma o bölgeye ulaşamıyor Hakan abi.
Bizde kolluk kuvvetlerimize yardım edip, madem buraya kadar girdik diyip bir koya atılmış yaklaşık 200 metrelik ağı jandarmaya haber vererek botumuza toparladık ve acil olarak araçlarının girebileceği en uç noktaya kadar gelmelerini ve buradaki ağı atanlar ile sorun yaşamak istemediğimizi ilettik.
Sağolsunlar anında geldiler.

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.08, 13:06   #2666
M.Serkan İNANÇ

Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Balık yakalayamayınca bizde işi bozuntuya vermeyip konunun başlığına Kırıkkale ve Ankara civarlarındaki avlaklarda ufaktan bir gezinti yaptık diyerek yazdık..

Saygılarımla abi, inşalah yardımcı olabilmişimdir.

Alt 05.11.08, 13:37   #2667
hakantan
Üye

Referans:
Sevgili Serkan ,

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. biz yine kesikköprüyü nişanlayalım.

Aslında forumda çok katılımcı olmama rağmen , sürekli takip ediyor ve paporlara göre aksiyon alıyoruz. ancak 3 hafta evvel 5.750 gr lık sazanı okuyunca Karova barajına gittik. toplamda 16 takım oltayı dipteki çalılara taktık ve koparmak zorunda kaldık .sonuçta limitaltı 5-6 kadifeydi. Belki o hafta kulakların çınlamıştır :
Geçen hafta kesikköprüdede aynı sizlerde olduğu gibi balık çoktu, limitaltıda yoktu denilebilir tamamı 40-45 cm arası ancak benim ve ekibimizin peşinde olduğu turnalardan maalesef hiç tutamadık.

İnşallah bu h.sonu farklı olur.

saygılarımla

Alt 05.11.08, 14:38   #2668
M.Serkan İNANÇ

Referans:
Alıntı:
hakantan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Serkan ,

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. biz yine kesikköprüyü nişanlayalım.

Aslında forumda çok katılımcı olmama rağmen , sürekli takip ediyor ve paporlara göre aksiyon alıyoruz. ancak 3 hafta evvel 5.750 gr lık sazanı okuyunca Karova barajına gittik. toplamda 16 takım oltayı dipteki çalılara taktık ve koparmak zorunda kaldık .sonuçta limitaltı 5-6 kadifeydi. Belki o hafta kulakların çınlamıştır :
Geçen hafta kesikköprüdede aynı sizlerde olduğu gibi balık çoktu, limitaltıda yoktu denilebilir tamamı 40-45 cm arası ancak benim ve ekibimizin peşinde olduğu turnalardan maalesef hiç tutamadık.

İnşallah bu h.sonu farklı olur.

saygılarımla
Kesikköprünün yolu bitmiş abi, bozuk yol yok ayrımdan sonra... Ama her zaman diyorum yeni yapılan o virajlı ve dar yolda Allah korusun ama çok canlar yanacağa benziyor... Aman dikkat abi...

Karaovada benim suçum ne ki anlamadım? Orası baraj olmadan önce ağaçlarını kesip almayan köylüye bulun kabahati Birde ben zaten konuda bahsetmiştim Karaova dan sazan yakalamak istiyorsanız avlağı çok iyi yemlerseniz 3. günden sonra yakalama şansınız daha yüksek diye...

Yanlış hatırlamıyorsam 2007 Ağustos ayı içerisindeydi.
Karaova' da büyük katılımlı bir organizasyon yapmıştık.
Düzce, Kayseri ve İzmir dende misafirlerimiz vardı aramızda...
O zamanlar küspeli olta kullanıyor ve küspeyi olabildiğince uzağa atıyorduk. Sonrada balık vurduğunda çekmeye başlamamızla birlikte olta suda takılıp kalıyordu. Ne iş bu yahu falan derken öğlene doğru bir sandal geldi ve kenara yaklaşık 50 metre civarlarında bulunun bizim fark etmediğimiz ağını toplamaya başladı ve bizim yakaladığımız balıklarda onların ağda olduğundan hak talep edememiştik Karaova barajında o zamanlarda da vardı şimdi de var bu ticari avcılık olayı...
Tek darbeyi yiyen siz değilsiniz yani bizde çok olta bıraktık orada
Birde bu balık işi gerçekten şans işi...
3 hafta oldu sanırım Kesikköprü ye gittiğimizde ben 1,5 günde 1 adet balık yakalarken (efsane kemal 06) Kemal yarım saatte 8 adet 1,5 günde de toplam 30 civarında Turna yakalamıştı

Bu arada sizin peşinde olduğunuz Turna lara bu hafta sonu Kesikköprü jandarma el koydu abi boşa aramayın derim ben

İki adet Turna vardı, ikiside aynı boy ve aynı kilo da 97 cm-8 kğ... Maaşallah soba borusu gibilerdi
(jub) İhsan lar Cumartesi, bizde pazar günü gördük kuzuları...

Rastgele abi, inşallah hafta sonu istediğiniz gibi olurda bizlerde görürüz icraatlarınızı bakalım

Alt 05.11.08, 15:20   #2669
hakantan
Üye

Referans:
sağol serkan karova şakaydı, ama bidaha gitmemeye yemin ettik. bizim bu seneki turna rekorumuz 110 cm temmuz ayında kapuludan. ancak sular soğuduğundan beri 60 cm üstü alamadık . anlamışsındır fazla reklamı sevmiyorum ama p.tesi bi resim yollarım sana

sevgilerimle...

Alt 05.11.08, 16:23   #2670
M.Serkan İNANÇ

Referans:
Tamam abi teşekkürler...
Şimdiden rastgele...

Etiketler
ankara, Çevresi, organizasyon, platformu1, tartışma

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)

Sponsorlar