|
|
|
#2481 | |
|
Alıntı:
sen ayarla ben katılırım, misal çarşamba akşamı saat yedide esparkta nasıl??
|
||
|
|
|
|
#2482 |
|
Bana her türlü uyar kardeş,diğer arkadaşlarda ne diyecekler bir bakalım bekleyelim,bunun haricinde kimse gelmesede ben gider seni beklerim.
|
|
|
|
#2483 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
#2484 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
#2485 |
|
Aleykümselam abi
|
|
|
|
#2486 |
|
arkadaşlar iyiyim şu an kütahyada toplantıdayım yarın görüşürüz selamlar
|
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Sağolasın Mustafacığım, ellerine sağlık.
Bu arada yine buluşma mı var? Sizin amacınız beni boşatmak herhalde, ne yapalım katılacağız artık. Zaten bu iş böyle olmaz Mustafa, bizim kendimize ait bir mekanımız olması lazım uzun vadede. Bu nedenle bu toplantıları ben ileride oluşacak, ve oluşması lazım gelen ESAMADER için bir alt yapı olarak görüyorum, bu biraz iddialı oldu, baksanıza adı bile belli derneğin. "Eskişehir Amatör Balıkçılar Derneği" gibi de oluyor, "Eskişehir Sazan Amatörleri Derneği" gibi de oluyor. Şaka bir yana, tarihteki büyük ve önemli dernekler hep böyle ufak toplantılarla oluşmuş, dileriz bir gün bizim ki de böyle olur.
|
|
|
|
#2488 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#2489 |
|
Abi zaman yer önemli değil bende ne zaman olursa gelirim
|
|
|
|
#2490 |
|
Kardeşlerim öyle bir toplantı istiyorumki Kütahyadan Memo ve hatta Gürkan Bozüyükten,de Hakan da gelsin Eskişehir team eksiksiz gayrısız olmalı herkez orada olmalı hatta ve hatta yoklama bile yapılmalı değilmi,bu yüzden onlarlada görüşüp mesela Perşembe veya Cuma akşamı olabilir.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|