|
|
|
#3581 | |
|
Alıntı:
Kamile vermeyelim.o zaten tutamaz solucanları bari rezil etmesin. |
||
|
|
#3582 |
|
Solucan satılır 7 tane 1 ytl
Başkana beleş
|
|
|
|
#3583 |
|
Laçin yolcuları son hazırlıkları yapın Laçinden gelen haberlere göre hava çok sıcakmış yaz gibiymiş.
Mısır Makarna Solucan ayarlanırsa iyi olur. |
|
|
|
#3584 |
|
Sabah saat 04-50 itibarı ile İsmaili ardından Ömer Çavuşu alıcam oaradan İlahiyat camiinin köşesinde bekliycem Faruklar gelince gideriz okeymi.
|
|
|
|
#3585 |
|
Arkadaşlar sizlerden ses seda yok ben çıkıyorum mısır alıcam küspeli olta yapıcam çok işim var çok.
Tüp Çay,şeker Çaydanlık,bardak,tabak vs Izgara ve kömür ben getiriyorum ama ufak yeterli olur heralde Zeytin ide ben getiricem Ömer ÜNAL Börek alıcak,Köfte alıcak,ekmeği yoldan alıcaz,Su bidonu ben getiririm suyu Dağküplüden doldururuz. Akşama görüşmek üzere eksik gedik varsa özelden yazarsınız. Allaha emanet olun. |
|
|
|
#3586 |
|
Bu gece Trakya’da başlayacak yağışların Yarın (Pazar); Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun Batısı ile Güneydoğu Anadolu bölgesini etkisi altına alması bekleniyor.
Pazar günü genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu’nun Doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in İç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun Kuzeybatısında karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, bu gece geç saatlerden itibaren Trakya’da, yarın (pazar); Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile Batı Karadeniz’in batısında ‘etkili’ olacağı tahmin ediliyor. |
|
|
|
#3587 |
|
Pazar günkü hava durumu
|
|
|
|
#3588 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
#3589 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
#3590 |
|
Ömer işyerinden çıkıyorum istersen Akoğlan camiinin karşısından alayım seni balıkçıların oraya gidicem geliceksen hemen yaz.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|