|
|
|
#21 |
|
verdiğiniz mücadeleyi canıgönülden destekliyorum. kötüler kadar iyilerde olmasaydı kötüler daha çok zarar verirlerdi ama veremeyecekler bizlerde olduğumuz yerlede kötülerle mücadeleye devam edeceğiz
|
|
|
|
|
#22 |
|
hepinize kolay gelsin buradan nasıl üye olurum illa angarayamı gelmem lazım
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
öncelikle cümleten balıkçı dostlarımı selemlarımı sunarım unutmayın ki bu canilerin karşısında bende varım
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
mücadeleniz mücadelemizdir yanınızdayız
|
|
|
|
|
#25 |
|
miras aldık daha temiz miras vermek için hep birlikte bu insancıklarla insan geçinenlerle mücadele edeceğiz.
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
tebrikler oltacılar derneği
![]() sadece bu kadar yazdığıma bakmayın kalbim sizinle daha ne olsun ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Bizler bir kar tanesi gibi düştük bu mücadelenin içine şimdi yavaş yavaş tutmaya başladık,çok kısa bir zamanda da bu bohçacıların ve doğa düşmanlarının üzerlerine bir ÇIĞ gibi düşeceğiz.
Herne olursa olsun bu mücadeleden asla ve asla dönmek yok. Konu çupra güven tarafından (31.03.09 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Sevgili dostlar öncelikle bu güzel mücadele adına arkadaşları tebrik ederim. Ben hem bir olta aşığı hemde bir jandarma personeli olarak yıllardır bu türden yüzlerce katliamcıyla mücadele edip kanun önünde cazalandırmak adına uğraş ve emek sarf ediyorum.. En son birkaç hafta kadar önce üzeri buzla kaplı Erzurum karasu deresinde buzu kırarak katliam yapan ve küçüklü büyüklü bir pikap dolusu balığı katleden 4 şahsı kanun önünde cezalandırdık.. yeterince caydırıcı olmasada en azından hala sağ olan bir çok balığı yuvalarına iade ettik.. Uzun lafın kısası zaten gün geçtikçe yok olmaya yüz tutan doğamızı biraz olsun bu tür bilinçsiz insanlardan korumak ve kollamak adına Mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz.. Hepinizi saygıyla selamlarım.. Emek veren tüm dostlara sevgiler elinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
ELİNİZE KOLUNUZA SAĞLIK vermiş olduğunuz mücadeleye çok teşekkür ederim hep birlikte mücadelemize devam . saygılar sunarım
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
mücadeleye hep birlikte devam katılan herkese teşekkürler.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|