|
|
|
#11 |
|
Mustafa kardeş ailemize hoş geldin senin AVA bakış açın bile değişecek çünkü sen artık Prfosyonel bir avcı olma yoluna girdin bu saatden sonra seni kimse yolunrdan alakoyamaz RASTELE
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
torpil yaptırırız serkan abiden
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Sevgili Taşkın,
Kırıkkale çok önemli bir merkez balık avlakları anlamınnda.Başta Kızılırmak sonrasında kum ocakları ve Kapulukaya barajı.Buralarda eskisi gibi balık çıkmıyorsa birinci derecede sorumlu Kırıkkale'li amatör balıkçılar.Biliinçsizce avlanmaları anlamında değil tabi ki ,sorumluluktan öte diğer illerden gelen çapulculara gözyummalarından dolayı. Dernekleşin lütfen ve öncülüğünü biriniz yapsın. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kırıkkale lilerin geneli şehir bilgilerine Ankara yazmışlar sanırım ondan unuttuk Kırıkkale yi ![]() Bugüne kadar hatırlatmamakla suçlu benden çok sizsiniz dostum. Allah tarafından Mustafa geldi de hatırlattı. Zaten kızıp duruyorum kendi kendime, sen anlıyorsun benim neye kızdığımı. Akşama inşallah Kırıkkale Takımı paylaşıma sunulacaktır dostum Kendine iyi bak rastgele
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
kardeşim ailemize hoşgeldin keyifli paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
hoşgeldin kardeş...
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Hoş geldin kardeş..
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ailemize hoşgeldiniz
|
|
|
|
|
#19 |
|
Mustafa öncelikle ailemize hoş geldin. Talebin üzerine Kırıkkale Takımı forumumuzdaki yerini aldı. Keyifli paylaşımlar...
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
isteğimi geri çevirmediğiniz için teşekkür edrim ve cümleten hıoş bulduk gecekondu06 nın dediği gibi biz amatör balıkçıyız ama her balıkçı öncelikle amatör olarak başlar
ben henüz 1 yıldır balık avına merak sardım ama ilerleyen yıllarda profosyonel bir balıkçı olacağıma inanıyorum herkeze rast gele
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|