|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Samsun ve Çevresi Organizasyon Tartışma Platformu
Samsundan katılımda bulunup oltacılar.com Ailesinde bizde varız diyen tüm arladaşlarımıza gönülden teşekkürler.Hoşgeldiniz Ailemize
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ilk üyelik benden Samsun takımına
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
:)
Akın abim Samsun Takımının yerini açma işi senin.
![]() Arkadaşlar Bafralı nikini görünce işte hemşerimde varmış bu sitede dediler. oltacılar.com Ailesine katılan tüm Samsunlu Arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum. Keyifli paylaşımlar dileğiyle |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Günaydın oltacı dostlar hayırlı işler hayırlı kazançlar
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hayırlı günler ve iyi hafta sonları Samsunlu dostlar, balığa gideceklere Rastgele...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
samsun takımı hoşgeldi sefalar getirir inşallah rasgele
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Günaydın Samsun
gülücükler yüzünüzden eksik olmasın.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
OLTACILAR.COM AİLESİNE TEŞEKKÜRLER
Oltacılar.com'un değerli üyeleri;
Başta saygıdeğer meslektaşım ve kardeşim Turan Uzun olmak üzere balık sevdası tutkunu tüm arkadaşları sevgiyle selamlıyorum. Turan kardeşimle geçen hafta içi Samsun'da görüşmemiz esnasında bana ve birkaç balık sevdalısı arkadaşımıza Oltacılar.com ailesinden bahsetti.Bilirsiniz amatör balıkçılık yada olta balıkçılığı dendiğinde bu işe gönül vermiş tüm arkadaşların heyecanla bu konu ile ilgili konuştuklarını,tecrübelerini birbirlerine aktardıklarını dahası bu uğraşın yaşantımızda önemli bir yer tuttuğunu ifade etmeye gerek yok sanırım. Turan kardeşimin Oltacılar.com için bizlere aktardığı bilgiler,üye arkadaşlarımızın samimiyeti, paylaşılan konuların ve ortamın temizliği beni ve birkaç arkadaşımı Oltacılar.com ailesinin kapısından bu güzel ortama girişimizi sağladı. Bu başlangıcın devamında sizlerden aldığım mesajlarda bu ortamın samimiyetini apaçık ortaya koymuştur.Ayrıca bu ailenin bir ferdi olarak kabul edilmekte ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. İlerleyen günlerde farklı konu ve konularda beraber olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyor,sizleri sevgiyle selamlıyorum. "bartın55" |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
Ailemize katılıp bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşmanızı belkiyoruz. Samsun lu amatör balık avcısı dostlara selamlar saygılar... Site ile alakalı yapamadığınız veya anlamadığınız herhangi bir konu olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. |
||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
|
||
|