|
|
|
#3161 | |
|
Alıntı:
Burhan abinin bizi götürmeyi planladığı dağda susuzluktan ölmezsek pazar öğlene yakın saatlerde yanınızda oluruz abi
|
||
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Bu arada (sazan58) Şeref abi evin tadilat işlerini bitmiş.
Biraz kiraz falan toplayıp belki azıcıkta olsa eşyaları taşımaya yardım edebiliriz. Tabiki (joniorsazan58) Merve'ninde kardesine bakıp duruma göre bir işkence yöntemi seçeceğiz orada
|
|
|
|
|
|
|
#3163 | |
|
Alıntı:
Koca kaymakam yalanmı söyleyecek yani,birde gideceğimiz yer kendi köyü sen yanına ala malzemesini bol al yeter kardeş
|
||
|
|
|
|
|
#3164 | |
|
Alıntı:
Hasan abimide tanımıyorum, inşallah geldiğimde tanışırım ![]() O zaman onun aşasındaki köyde ikamet eden benim asker arkadaşı yalan söylüyor demekki.
|
||
|
|
|
|
|
#3165 | |
|
Alıntı:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3166 | |
|
Alıntı:
Benim dediğim yer orası değilmiş haberin olsun. Bana güvenipte yola çıkmayalım yani ![]() Birde Eyüp abiyle bir konuş sana zahmet İki saattir beni sorguya aldı. Benim niye sizin geleceğinizden haberim yok diyor. Bende Burhan abiye Eyüp abiyede haber ver diye söyledim o sana söylemediyse ben ne yapayim dedim
|
||
|
|
|
|
|
#3167 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() Ben eyüple görüştüm haberi var... |
||
|
|
|
|
|
#3168 |
|
selam düzcedeyim başlangıç için iknci el bi olta arıyorum. 20 tlye kadar.
|
|
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Alıntı:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3170 |
|
selamlar ben de yeni katıldım. düzcedeyim. ucuz ikinci el bi olta almak istiyorum. başlangıç için. 20 tl falan. düzceden yardımcı olabilecek var mı?
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevresi, düzce, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|