|
|
|
#4061 |
|
Selamünaleyküm
|
|
|
|
#4062 |
|
Aleyküm Selam ve rahmetullah
|
|
|
|
#4063 |
|
Merhaba...
Herkese Selamlar,
Organizasyon ve resimler çok güzeldi gerçekten, çok keyifli olmuş, her halinden belli, ellerinize sağlık. Şimdi gelelim işin teknik kısmına. Resimlerden görebildiğim kadarı ile pek küçük bir gölete benzemiyor, bu iyi. Ayrıca su seviyesi de fena değil gibi göründü gözüme. Galiba karşı kıyıya yol yok, yürüyerek gidilmiş herhalde. Ancak alt yapı konusunda bazı çekincelerim var. Bazı resimlerde suyun içinde çalılar filan gördüm, alt yapı nasıl acaba, uzak olta atan oldu mu? Toplu resimlerin çekildiği yer bente yakın bir nokta sanırım ve önü de temiz görünüyor. Mustafa'nın oltaları attığı yerin altı nedir öyle, çalı mı, ağaç kökleri mi? Makaralı taktıran oldu mu? Ayrıca suya balık salınırken farkettim suyun rengi de biraz bulanık gibi, belki de eriyen karlardan filandır. Su sıcaklığını ölçen ya da suyu elleyen oldu mu, büyük olasılıkla soğuktur şimdilerde. Ayrıca, atlayan balık var mıydı? Sevgili sazancılar, ne derler, yediğiniz, içtiğiniz sizin olsun, ben gördüklerinizi istiyorum. Hepinize sonsuz selam ve sevgiler, sağlıcakla kalınız.
|
|
|
|
#4064 | |
|
Alıntı:
Sevgili Savaş abim. Gördüklerinde son derece haklısın Bentin haricinde diğer taraflar komple çalılık, bu gölet zaten ormanın içinde olduğundan ((ormandan bozma)) tabanda çok miktarda çalı ve ağaçlar var. Cahit abi ve Veysellerin oturduğu kısımda zaten suyun içinde Çam ağaçları mevcuttu. Su sıcaklığı 5 derece civarındayadı galiba. Olta kopartan pek olmadı fakat çok taktırdık. Bizim ekipten birtek ben olta koparttım fakat mantarımı kurtardım. ![]() Suya gelince bulanık değildi. Balığı salarken şaparıtıdan öyle çıkmış abim. ![]() Birdahaki organizasyonlarda beraber olmak dileyimle hoşcakal abim.
|
||
|
|
|
|
#4065 |
|
iyi akşamlar eskişehir...
|
|
|
|
|
|
#4066 |
|
iyi akşamlar Eskişehir
|
|
|
|
|
|
#4067 |
|
|
|
|
|
#4068 |
|
hoş bulduk Ömerim nasılsın bakalım dinlendinmi
|
|
|
|
|
|
#4069 |
|
İyi abi sen nasılsın,abi fazla yorulmamışım zaten
|
|
|
|
#4070 |
|
İyi akşamlar herkese,nihayet girebildim siteye ,ben giremeyeli site biraz değişmiş.organizasyonda olmuş ama resimler ve raporu nerede?
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|