Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Oluşturulan Gruplar

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 10.03.08, 14:31   #4061
eskisehirli_omer
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Selamünaleyküm

Alt 10.03.08, 14:41   #4062
mustafadinç
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Aleyküm Selam ve rahmetullah

Alt 10.03.08, 16:42   #4063
AteşDalyan
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Merhaba...

Herkese Selamlar,
Organizasyon ve resimler çok güzeldi gerçekten, çok keyifli olmuş, her halinden belli, ellerinize sağlık. Şimdi gelelim işin teknik kısmına. Resimlerden görebildiğim kadarı ile pek küçük bir gölete benzemiyor, bu iyi. Ayrıca su seviyesi de fena değil gibi göründü gözüme. Galiba karşı kıyıya yol yok, yürüyerek gidilmiş herhalde. Ancak alt yapı konusunda bazı çekincelerim var. Bazı resimlerde suyun içinde çalılar filan gördüm, alt yapı nasıl acaba, uzak olta atan oldu mu? Toplu resimlerin çekildiği yer bente yakın bir nokta sanırım ve önü de temiz görünüyor. Mustafa'nın oltaları attığı yerin altı nedir öyle, çalı mı, ağaç kökleri mi? Makaralı taktıran oldu mu? Ayrıca suya balık salınırken farkettim suyun rengi de biraz bulanık gibi, belki de eriyen karlardan filandır. Su sıcaklığını ölçen ya da suyu elleyen oldu mu, büyük olasılıkla soğuktur şimdilerde. Ayrıca, atlayan balık var mıydı? Sevgili sazancılar, ne derler, yediğiniz, içtiğiniz sizin olsun, ben gördüklerinizi istiyorum. Hepinize sonsuz selam ve sevgiler, sağlıcakla kalınız.

Alt 10.03.08, 17:23   #4064
mehteran
Üye

mehteran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Gürkan KOCAÇAY
Memleket:KÜTAHYA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Edindiğim dostlarım.
Referans:
mehteran will become famous soon enoughmehteran will become famous soon enough
Talking

Alıntı:
AteşDalyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese Selamlar,
Organizasyon ve resimler çok güzeldi gerçekten, çok keyifli olmuş, her halinden belli, ellerinize sağlık. Şimdi gelelim işin teknik kısmına. Resimlerden görebildiğim kadarı ile pek küçük bir gölete benzemiyor, bu iyi. Ayrıca su seviyesi de fena değil gibi göründü gözüme. Galiba karşı kıyıya yol yok, yürüyerek gidilmiş herhalde. Ancak alt yapı konusunda bazı çekincelerim var. Bazı resimlerde suyun içinde çalılar filan gördüm, alt yapı nasıl acaba, uzak olta atan oldu mu? Toplu resimlerin çekildiği yer bente yakın bir nokta sanırım ve önü de temiz görünüyor. Mustafa'nın oltaları attığı yerin altı nedir öyle, çalı mı, ağaç kökleri mi? Makaralı taktıran oldu mu? Ayrıca suya balık salınırken farkettim suyun rengi de biraz bulanık gibi, belki de eriyen karlardan filandır. Su sıcaklığını ölçen ya da suyu elleyen oldu mu, büyük olasılıkla soğuktur şimdilerde. Ayrıca, atlayan balık var mıydı? Sevgili sazancılar, ne derler, yediğiniz, içtiğiniz sizin olsun, ben gördüklerinizi istiyorum. Hepinize sonsuz selam ve sevgiler, sağlıcakla kalınız.

Sevgili Savaş abim. Gördüklerinde son derece haklısın Bentin haricinde diğer taraflar komple çalılık, bu gölet zaten ormanın içinde olduğundan ((ormandan bozma)) tabanda çok miktarda çalı ve ağaçlar var. Cahit abi ve Veysellerin oturduğu kısımda zaten suyun içinde Çam ağaçları mevcuttu. Su sıcaklığı 5 derece civarındayadı galiba. Olta kopartan pek olmadı fakat çok taktırdık. Bizim ekipten birtek ben olta koparttım fakat mantarımı kurtardım. Suya gelince bulanık değildi. Balığı salarken şaparıtıdan öyle çıkmış abim. Birdahaki organizasyonlarda beraber olmak dileyimle hoşcakal abim.

mehteran isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10.03.08, 17:25   #4065
yasin26
Üye

yasin26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yasin
Memleket:EsKiŞeHiR
Kan Grubu: Lütfen Seçiniz
En İyi Avı:
Referans:
yasin26 will become famous soon enoughyasin26 will become famous soon enough
iyi akşamlar eskişehir...

yasin26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10.03.08, 17:54   #4066
ismail261981
Üye

ismail261981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: İsmail Özdemir
Memleket:Eskişehir
En İyi Avı: www.oltacilar.com
Referans:
ismail261981 will become famous soon enoughismail261981 will become famous soon enough
iyi akşamlar Eskişehir

ismail261981 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10.03.08, 18:35   #4067
eskisehirli_omer
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
ismail261981 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi akşamlar Eskişehir
İyi akşamlar abi hoş geldin

Alt 10.03.08, 18:42   #4068
ismail261981
Üye

ismail261981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: İsmail Özdemir
Memleket:Eskişehir
En İyi Avı: www.oltacilar.com
Referans:
ismail261981 will become famous soon enoughismail261981 will become famous soon enough
Alıntı:
eskisehirli_omer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi akşamlar abi hoş geldin
hoş bulduk Ömerim nasılsın bakalım dinlendinmi

ismail261981 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10.03.08, 19:09   #4069
eskisehirli_omer
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
ismail261981 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoş bulduk Ömerim nasılsın bakalım dinlendinmi
İyi abi sen nasılsın,abi fazla yorulmamışım zaten

Alt 10.03.08, 19:15   #4070
Bozüyüklü
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
İyi akşamlar herkese,nihayet girebildim siteye ,ben giremeyeli site biraz değişmiş.organizasyonda olmuş ama resimler ve raporu nerede?

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)

Sponsorlar