|
|
|
#21 | |
|
Alıntı:
Kara avcılığına girdiği için bilmemen gayet normaldir. Bu yukarıda saydığım av hayvanlarının avı 23 Şubat 2008 tarihine kadar açıktı... Bu konuya bir açıklık kazandıra bildiysem ne mutlu bana... |
||
|
|
|
|
#22 |
|
Değerli gecekondu06, cevabın için sağol, linki okudum. İnşallah güzel bir organizasyon olur. Bizde de bir çalışma var okonuda, ancak ben olamayacağım. o tarihte Antakya(Hatay)' da görevli olacağım. Size bol muhabbetler dilerim. Dönüşte paylaşımlarınızı dört gözle bekliycem.
Bu arada aliterzi_06 arkadaşa katılıyorum av sezonunun kapandığı tarihleri de biliyorum. Ancak sizin fotoğraftaki sopaya takılı olanlar ördek cinsi değil ise nedir merak ettim. fotoğrafı yükleyemedim... |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Alıntı:
Ayrıca ben ördek cinsi değil demedim ki... Eğer yanlış hatırlamıyorsan karabatak ve 1 adet ördek vardı... Bunun haricinde herhangi birşey varsa aydınlatırsanız sevinirim... |
||
|
|
|
|
#24 |
|
Yok be kardeşim sen yanlış yorumluyosun, bi sorun yok. Kızma. Sadece sakarmeke diye tahmin ettim ve batak koktuğu için biz yemiyoruz. Ayrıca organizasyonun 10.02.2008 de olduğunu da görüyorum. Sorun olan bişi yok yani. sadece sen yanlış yere çekiyosun. Ben yinede özür dilerim. Böyle bir hata yaptım.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kaçamaklar tatlı ve zevkli olur dan kastım ise Balık avında Ördek Yemek ti.
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Alıntı:
Bak organizasyon sayfasına Ünal GÜLGEN ABİMİZ ne yazmış dediler... Onlarda yanlış anlamışlar abiciğim... Sürçi lisan ettiysek affola... Görüşmek üzere abiciğim sevgi ve saygılarımla... |
||
|
|
|
|
#27 |
|
Maaşallah
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
harika olmuş
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Çok güzel bir organizasyon olmuş katılanların ellerine ayaklarına sağlık.
Fotoğraflar çok güzel. Bu arada Serkan kardeşim yine çok çalışmışsın,her zamanki gibi.
|
|
|
|
#30 |
|
Çok güzel katılım olmuş keyifle izledim
|
|
|
|
![]() |