|
|
|
#4101 | |
|
Alıntı:
Orada Çadırların kurulduğu yer sizin avlanma yönteminize oldukça uygun düz bir alan ve yaklaşık 100 metre sahil,altı temiz en önemlisi ise rüzgarı direk karşıdan alıyor ağır takımlar için bire bir.Tamı tamına 80 km uzaklık çok uzak değil yani,Balıkçı baskısı olmaz çünkü göl kamışı ile avlanmak için müsait değil bir giderler iki giderler sonrada vazgeçerler. Ne diyelim yaz ola hayrola. |
||
|
|
#4102 |
|
selamün aleyküm
|
|
|
|
#4103 |
|
Aleyküm Selam Kamil,nerdesin sen ya.
|
|
|
|
#4104 |
|
Sevgili arkadaşlar yarın akşam NEO alışveriş merkezinde saat 19 da toplantı yapalımmı uygunmudur.Fikirlerimizi buradan devam ettirelim.
|
|
|
|
#4105 |
|
Sevgili arkadaşlar teklifime pek kimse itibar etmedi.
Mesai bitti ve benim çıkmak gibi bir zorunluluğum var sizlere doyum olmaz ama eve ekmek ve peynir götürmem gerekiyor. Yarın sabah Allah nasip ederse görüşürüz. Hoşçakalın. |
|
|
|
#4106 |
|
Abi ben gelebilirim
|
|
|
|
#4107 | |
|
Alıntı:
Benim için uygun, bir aksilik olmazsa katılabilirim. Yalnız, yer konusunda biraz sıkıntılıyım, yine gazlı araba muhabbeti filan olacak. Espark daha iyiydi sanki (araba parkı açısından, yanlış anlaşılmasın ) Gerçi geçen sefer diğer açılardan da Neo güzeldi, değil mi Mustafa!! Bu arada aklıma geldi bir toplantıyı da Avcılar Kulübü'nde yapalım isterseniz, çeşit olur ama orada da park sorunu var. Havalar biraz daha ısınırsa toplantıları açık mekanlarda yapmayı teklif edeceğim, şöyle yazlık kahve filan gibi. Biz kendi yerimizi kurana kadar böyle mekanlarda takılacağız anlaşılan. Hoşçakalın.
|
||
|
|
#4108 | |
|
Alıntı:
(((Gümüş bile yoktu))) Yanlış olmuş mustafa kardeşim. Bizim mekanda otururken, Ahmet kardeşim bir adet tutup gelmiştiya, unuttun sanırım. Hemde baya iriceydi. Yaza güzel iş yapar orası diye düşünüyorum ben. |
||
|
|
|
|
#4109 |
|
iyi akşamlar EskişehiR
|
|
|
|