Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Tatlı Su Organizasyonları

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Tatlı Su Organizasyonları Planlanan ve Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 09.11.09, 20:17   #1
baracuda
Üye

Üye Adı: semih
Memleket:ankara
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Team Yozgat Burda Üyesi ! Olan Var Olmayan Var,Nispetmi Yapalım:)
Referans:
baracuda will become famous soon enoughbaracuda will become famous soon enough
sorma hüzeyin abi 2 tane çıkarıldı oda olmasa tümden karizma gittiydi sağolsun 2 mustafa iş yaptı bizde yatmış gibi olduk

3-4 tane ben kaçırdım 2-3 tane murat abi kaçırdı yine kaçırma konusunda üjbej mustafa abim ve mustafada baya cömertti hele üjbej mustafa abimin kaçırdı bi balık vardıki ben tam o arada bottaydım baktım mustafa abi kamışla çebelleşiyor resmen savaş veriyor kamış iki büklüm olmuş kırılacak hatta murat abiyede dedim takmış kamışı kıracak diye meğersem canavar kaçırmışta haberimiz olmamış

Facebook'ta Paylaş
baracuda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.11.09, 21:21   #2
kulekreis
Üye

kulekreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hasan Hüseyin Külek
Memleket:İstanbul
Kan Grubu: A Rh (-)
En İyi Avı:
Referans:
kulekreis will become famous soon enoughkulekreis will become famous soon enough
Alıntı:
baracuda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sorma hüzeyin abi 2 tane çıkarıldı oda olmasa tümden karizma gittiydi sağolsun 2 mustafa iş yaptı bizde yatmış gibi olduk

3-4 tane ben kaçırdım 2-3 tane murat abi kaçırdı yine kaçırma konusunda üjbej mustafa abim ve mustafada baya cömertti hele üjbej mustafa abimin kaçırdı bi balık vardıki ben tam o arada bottaydım baktım mustafa abi kamışla çebelleşiyor resmen savaş veriyor kamış iki büklüm olmuş kırılacak hatta murat abiyede dedim takmış kamışı kıracak diye meğersem canavar kaçırmışta haberimiz olmamış
Semih cidden okurken ve seyrederken keyf aldım.Burada önemli bir konuya değineceğim.bu kaçan turnalar iyi tasma atılmadığındanmı yoksa çekerken boşluk bırakıldığındanmı kaçıyor mesela kamış olmayıp ta elle çekilse daha emniyetli bir çekilme olur diye düşündüm.Tatlı suda avlanmış biri olarak evelden kamışımız yoktu ve elle avlanırdık tasmayı attıkmı 2 şik var ya misina kopar ya balık gelir tarta tarta boşluk vermeden.denizde palamut yzey çaparisiyle çekilir.50 veya 75 olta eski zamanlarda 25li kullanırdım 3 veya 4 kere çamaşır mandalı gibi dolduğunu bilirim ama elle çekmek mecburiyeti vardır .hiç fire vermeden tekneye alırsın.

kulekreis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
08/11/2009, çanıllı, pazar

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar