Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Oluşturulan Gruplar

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 31.03.08, 12:04   #4931
ömer çavuş
Üye

ömer çavuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: devrim ömer ünal
Memleket:eskişehir
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: sazan 3.5 kg
Referans:
ömer çavuş will become famous soon enoughömer çavuş will become famous soon enough
kusura bakmayın dediğim gibi iş dolayısıyla şehir dışındaydım ve hiç internete giremedim.şimdi bakayım konuya ama yine uzun kalamayacağım.yapılacak bişey varsa ben yaparım .

ömer çavuş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31.03.08, 12:07   #4932
mustafadinç
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
ömer çavuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kusura bakmayın dediğim gibi iş dolayısıyla şehir dışındaydım ve hiç internete giremedim.şimdi bakayım konuya ama yine uzun kalamayacağım.yapılacak bişey varsa ben yaparım .
Güzel insan Ömer kardeşim sen bedenini (s,m,L,xl,xxl )ve kaç adet istediğini belirt biz gereken yerlere yazarız.

Alt 31.03.08, 12:21   #4933
mustafadinç
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Ömer özel mesajını aldım tahmini olarak bir beden ve şapka yazıyorum.

Alt 31.03.08, 13:21   #4934
jashuaa
Üye

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Veysel TÜRKER
Memleket:Providen USA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: 62cm laspir
Referans:
jashuaa will become famous soon enoughjashuaa will become famous soon enough
cümleten selamlar arkadaşlar.
malumunuz üzere hafta sonu kamil. ömer, ismail, fatih, cahit abi, ali abi ve erdinç abinin katıldığı bir organizasyon gerçekleştirdik. aslında hava durumu organizasyon için pekte müsait değildi hatta eskişehirde hafiften yağmur bile başlamıştı ama kurtlanmışız bi kere yağmur filan bizi kesmez. malzemeler zaten hazır kıta. ilave olarak bir takım yağmurluk alarak çıktık yola yanımda çılgın gençler kamil ve ömerle. yolda karnımız acıkında girdik bi pideciye kendimize corba lahmacun kıyağı çektik avlağa ilk varan biz olduk ve hemen yerlerimize kurulduk. kısa bir süre sonra hava karardı ve balık oynamaya başladı. hava ciddi soğuk ve rüzgarlıydı. ara ara yağmur yağsada cok fazla ıslatmıyordu. bu arada benim mantarlardan biri suya ilk dalışını gerçekleştirdi ve ilk balık olan küçük bir kadifeyi kıyıya aldım. bu sırada ömer kamil kardeşler yakacak arayışına giriştiler. kısa süre sonra baya bir çalı çırpıyla güzel bir ateş yaktık. ilerleyen saatlerde cahit abilerde avlağa ulaştı ve onların şansına ben bu sırada bir kadife daha çektim ama bu gayet güzel yarım kilonun üstünde bir kadifeydi. ilerleyen saatlerde ismail ve ahmette gruba dahil oldu ve muhabbet zamanı geldi. oltalari suda bırakıp diğer ekibin yanına muhabbete gittik. hoşbeş muhabbet ederekten saati baya bi geç ettik ve yatma zamanı geldi. ben yatmadan son oltaları kontrole gittim. sonuç 3 oltadan ikisinde balık biriside ağaçlara dolamış. bu balıklarla birlikte 5 balık hapisteki yerini aldı. oltaları tekrar suya salıp çadıra doğru yol aldık. 2 kişilik çadırda zorla olsa 3 kişi güzel bi uyku çektik. sabah 5:30 a saat kurmama rağmen uyandığımda yağan yağmur beni dışarı çıkmaktan alıkoydu ve tekrar uykuya daldım. yağmur dinipte uyandığımızda sanırım saat dokuzu geçmişti. direk oltaları kontrole. ne yazıkki oltaları sadece birisinde balık vardı ve birisi yine takılmıştı.
sonra topluca güzel bir kahvaltı yaptık cadırları topladık. topluca benim balık cektiğim yere gelip birer sopa atıp zaman geçirmeye başladık. ama gündüz hiç oynamadığı için belli bi süre sonra tamamen toplanıp dönüşe geçtik. soğuğa yağmura rüzgara ve az balığa rağmen yine tadı damağımızda kalan bir organizasyon oldu. tüm arkadaşlara teşekkürler.

jashuaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31.03.08, 13:36   #4935
mustafadinç
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
ÖNEMLİ
Sevgili arkadaşlar yarın akşam saat 19 itibarı ile NEO da toplantı var herkezin katılması önemle rica olunur.Toplantıya gelirken bütün arkadaşların 1 takım (Tişort,şapka) için 16 YTL yanlarında getirmeleri gerekiyor.Hafta sonuna kadar parayı havale edeceğiz.

NOT;gelemeyecek olan arkadaşlar tişort ücretlerini bana veya Cahit abiye bir şekilde ulaştırsınlar

Konu mustafadinç tarafından (31.03.08 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.

Alt 31.03.08, 13:40   #4936
KIZILCIKLI_26
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cümleten selamlar arkadaşlar.
malumunuz üzere hafta sonu kamil. ömer, ismail, fatih, cahit abi, ali abi ve erdinç abinin katıldığı bir organizasyon gerçekleştirdik. aslında hava durumu organizasyon için pekte müsait değildi hatta eskişehirde hafiften yağmur bile başlamıştı ama kurtlanmışız bi kere yağmur filan bizi kesmez. malzemeler zaten hazır kıta. ilave olarak bir takım yağmurluk alarak çıktık yola yanımda çılgın gençler kamil ve ömerle. yolda karnımız acıkında girdik bi pideciye kendimize corba lahmacun kıyağı çektik avlağa ilk varan biz olduk ve hemen yerlerimize kurulduk. kısa bir süre sonra hava karardı ve balık oynamaya başladı. hava ciddi soğuk ve rüzgarlıydı. ara ara yağmur yağsada cok fazla ıslatmıyordu. bu arada benim mantarlardan biri suya ilk dalışını gerçekleştirdi ve ilk balık olan küçük bir kadifeyi kıyıya aldım. bu sırada ömer kamil kardeşler yakacak arayışına giriştiler. kısa süre sonra baya bir çalı çırpıyla güzel bir ateş yaktık. ilerleyen saatlerde cahit abilerde avlağa ulaştı ve onların şansına ben bu sırada bir kadife daha çektim ama bu gayet güzel yarım kilonun üstünde bir kadifeydi. ilerleyen saatlerde ismail ve ahmette gruba dahil oldu ve muhabbet zamanı geldi. oltalari suda bırakıp diğer ekibin yanına muhabbete gittik. hoşbeş muhabbet ederekten saati baya bi geç ettik ve yatma zamanı geldi. ben yatmadan son oltaları kontrole gittim. sonuç 3 oltadan ikisinde balık biriside ağaçlara dolamış. bu balıklarla birlikte 5 balık hapisteki yerini aldı. oltaları tekrar suya salıp çadıra doğru yol aldık. 2 kişilik çadırda zorla olsa 3 kişi güzel bi uyku çektik. sabah 5:30 a saat kurmama rağmen uyandığımda yağan yağmur beni dışarı çıkmaktan alıkoydu ve tekrar uykuya daldım. yağmur dinipte uyandığımızda sanırım saat dokuzu geçmişti. direk oltaları kontrole. ne yazıkki oltaları sadece birisinde balık vardı ve birisi yine takılmıştı.
sonra topluca güzel bir kahvaltı yaptık cadırları topladık. topluca benim balık cektiğim yere gelip birer sopa atıp zaman geçirmeye başladık. ama gündüz hiç oynamadığı için belli bi süre sonra tamamen toplanıp dönüşe geçtik. soğuğa yağmura rüzgara ve az balığa rağmen yine tadı damağımızda kalan bir organizasyon oldu. tüm arkadaşlara teşekkürler.
evet gerçekten süper bi organizasyon oldu gır gır şamata dolu organizasyona katılan tüm arkadaşlara teşekkürler katılamanlara ise çok şey kaçırdıklarını hatırlatırım.

veysel abiye ayrıca çook teşekür edip 3 ayın çabucak geçmesi dileğiyle hoşçakalın

Alt 31.03.08, 13:40   #4937
jashuaa
Üye

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Veysel TÜRKER
Memleket:Providen USA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: 62cm laspir
Referans:
jashuaa will become famous soon enoughjashuaa will become famous soon enough
Alıntı:
mustafadinç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ÖNEMLİ
Sevgili arkadaşlar yarın akşam saat 19 itibarı ile NEO da toplantı var herkezin katılması önemle rica olunur.Toplantıya gelirken bütün arkadaşların 1 takım (Tişort,şapka) için 16 YTL yanlarında getirmeleri gerekiyor.Hafta sonuna kadar parayı havale edeceğiz.
başkanım katılmam çok zor ama belli olmaz.

jashuaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31.03.08, 13:42   #4938
KIZILCIKLI_26
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
mustafadinç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ÖNEMLİ
benimde okul var artı quiz var büyük ihtimal katılamıycamm

Alt 31.03.08, 14:12   #4939
mustafadinç
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
ÖNEMLİ

NOT;gelemeyecek olan arkadaşlar tişort ücretlerini bana veya Cahit abiye bir şekilde ulaştırsınlar

Alt 31.03.08, 14:30   #4940
eskisehirli_omer
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Selamünaleyküm

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)

Sponsorlar