|
|
|
#21 |
|
Hoş geldin biraderim
Hani düğünlerde derler ya oturmayamı geldikdiye bende uyuyanlara sesleniyorum haydi ses verin uyumayamı geldik buraya
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Alıntı:
bu gece reisle beraber dümen tutarsınız.
|
||
|
|
|
|
#23 |
|
Hoş geldin Enginim. Uykuyu aldım fişek gibiyim mesajlara bakarsan görürsün
![]() İşyerinde bir arkadaşın bilgisayardan sözlüsüyle olan tüm resimleri uçmuş, onları kurtarmaya çalışıyorum bir yandanda Resimler geri gelmezse sanırım arkadaş bir süre daha evlenemiycek. Aslında iyimi yapıyorum kurtarmakla kötümü emin değilim ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Alıntı:
.Sesinizi duyup koştum geldim.Cümleten hayırlı aklşamlar; ama yine erkan abi hariç diyorum...
|
||
|
|
|
|
#25 |
|
Hoş geldin Yücelim nasılsın ne var ne yok bu aralar pek görüşemiyoruz.
Sesi özellikle çıkartıyoruz uyuyanlar uyansın diye
|
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() O kadar söyledim Necat'a bağırıp çağırma diye ama dinlemedi. Yaşlılık işte mazur görün.
|
|||
|
|
|
|
#27 |
|
Peker uyuyup uyuyup uyanıyor. Buraya gelip 2 satır yazıyor, gene uykuya devam. Kim yaşlı? Siz karar verin
Konu Bülent YILMAZ tarafından (01.03.12 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Metin düzenlendi... |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Alıntı:
Konu Bülent YILMAZ tarafından (01.03.12 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Metin düzenlendi... |
||
|
|
|
|
#29 |
|
Enginim konuyla ilgili özel mesaj gönderdim. Burasını doldurmayalım diye.
Konu Bülent YILMAZ tarafından (01.03.12 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Metin düzenlendi... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Tamamdır abi. Özel mesaj alınmıştır
Konu Bülent YILMAZ tarafından (01.03.12 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Metin düzenlendi... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|