|
|
|
#371 |
|
Gününüzün aydın, kazancınızın bereketli olduğu, güzel bir gün geçirmenizi dilerim.
|
|
|
|
|
|
#372 |
|
Herkese günaydın hayırlı işler
|
|
|
|
|
|
#373 |
|
HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR KEYİFLİ SOHBETLER
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
Geçenki konunda soruma aldığım cevap gayet güzeldi. Konuyu dağıtmayayim diye oraya daha fazla birşey yazmadım haberin olsun Eren
|
|
|
|
|
|
#375 |
|
elimizden geldiğince sürdürülebilirlik için çalışıyoruz Serkan abi her ne kadar şuanki iş tempom müsait olmasada umarım ileriki zamanlarda daha detaylı çalışmalar içinde bulunabilirim düşünki daha derneğe gelip üye bile olamadım
|
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Alıntı:
Aslında çok uzun bir iş değil. Mesai çıkışı falan uğrayıp bırakabilirsin. Sabah 09:00 ile akşam 18:00 arası mutlaka görevli arkadaşlarımız var. Akşam 18:00 dan sonrada ben ve diğer dernek üyelerimizin bir çoğu orada oluyorlar. OLTACILARDER İrtibat Bilgileri ve Üye Kayıt Formu http://www.oltacilar.com/oltacilarde...rmu-t7998.html |
||
|
|
|
|
#377 |
|
güzel de serkan abi sabah 8 akşam belli olmayan saatlerde çalışan benim nacizane vücudum bu saatler arasında nasıl oralara gelsin malum inşaat sezonuda başladı
|
|
|
|
|
|
#378 |
|
Allah yardım etsin o zaman ne diyeyim
|
|
|
|
|
|
#379 |
|
teşekkür ettim abi ayrıca posta yoluyla kayıt yapılabiliyor mu onu da öğrenmek isterim
|
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Alıntı:
|
||
|