|
|
|
#21 |
|
OLTACILARDER olarak çok güzel bir gün daha yaşadık katılan ve isteyipte katılamayan tüm arkadaşlara, böyle güzel organizasyonları düzenleyen değerli başkanımıza bizleri yalnız bırakmayan jandarma komutanı ve beraberindekilere değerli büyüğümüz Oğuz abiye ve tüm unuttuklarıma teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
güzel bir gündü emeği geçen bütün arkadaşlara teşekürler balık bahane dostluklar şahane
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Güzel bir gün olmuş.Emeği gecenlere teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Gelmeyi o kadar çok istiyordum ki; nasip olmadı.
''OLTACILARDER'' ailesinin bir araya gelerek, amaçlarının balık tutmak olmayıp, balık tutmaya giderek, dostluğun, kardeşliğin pekiştirildiği, yardım severliğin ve sevginin tüm güzel, temiz duygularının paylaşıldığı bu muhteşem birlikteliğe katılan herkesi canı gönülden tebrik ederim. Sabırsızlıkla beklediğim bir sonraki organizasyonda, mutlaka aranızda olmak dileklerimle hepinize saygılarımı sunarım. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Gırtlağınıza kuvvet.
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
tebrikler serkan başkan güzel bir birliktelik ve güzel bir açılış olmuş yeni sezonun oltacılar der camiası ve tüm ülke için hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Bu tür organizasyonlar çok güzel dosluk ve dayanışmayı güçlendiriyor resim kareleri ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Bu sezon açılışı organizasyonunda emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Güzel kareler iş nedeniyle aranızda degildim çok şey kaçırmışım sizin sıcaklığınız yeter .
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Merhaba Arkadaşlar.
Her defasında olduğu gibi, bu defa da OLTACILARDER'e yakışır birliktelik olmuş. Özellikle bölge jandarma ekibini, ekibi onure eden plaket konusunu düşünenleri kutluyorum. Derneğimizi yücelttiği gibi, diğer bölgelerdeki ekipleri en azından özendirici olur.
Ayrıca resimdeki katılımcıları ismen belirtmenin, hiç tanışmamış benim gibi üyelerce cazip geleceğini sanıyorum. Her şey gönlünüzce, yollarınız açık olsun. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|