Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz

Seçenekler Stil
Alt 23.06.12, 01:03   #121
kartal0943
Üye

kartal0943 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: GÖKÇEN REİS
Memleket:Aydın kütahya
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: 6,5 kg Aynalı
Referans:
kartal0943 will become famous soon enoughkartal0943 will become famous soon enough
Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği' nce düzenlenen 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği' ne katılımlarından dolayı katılanlara Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği her daim teşekkürlerini iletmiştir Mehmet abi.

Katılanlarda elde olmayan sebeplerden dolayı gördükleri hata/kusurları veya memnuniyetlerini ifade ederek Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği' ne dönüp hem teşekkürlerini dile getirip hemde eleştirilerini ifade ediyorlar.
Bunlardan biriside sen ve seninle beraber 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği' ne katılan Kütahya' lı doğa aşığı amatör olta balıkçısı dostlarımızdır.

Herkesce bilinen sebeplerden dolayı çok fazla sohbet etme imkanı bulamadığım tüm katılımcı ağabey/kardeşlerimden tekrardan özür diliyor hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum.
İyiki varsınız...
Eyvallah başkanım. Paylaşamadığımız bir konu vardı. Şimdi aklıma geldi. Şenlikten birgün önce Kamil abinin botunu aldık. Bizim Ali Aktı kardeşimle aküsü bitmesin diye kürek çektik. İte kaka olta atacağımız yere geldik. Çapayı attık başladık at çek yarım saat sürdü tam yer değiştiriyorduk Ali geliyor dedi hemen kepçeyi kaptım balık (60) cm civarındaydı kaçırdık. Aradan beş dakika geçti geçmedi Ali geliyor abi dedi. O ilk defa turna yakalıyordu biz çok ustayız yaa hemen kamışı aldım kepçeyi ona verdim. Bir iki tur çevirdim balık suyun üstüne çıktı kepçeyle arasında bir metre var yok öyle bir güzellik yok balık suyun üstünde yatıyor yarışmada olsa derece bir yana o göletin rekoru olurdu bence. Balık bize bakıyor ben balığa Ali abi debriyajı aç diyor ama o manzara beni benden aldı balığı seyretmeyi tercih ettim. Bu olay bir dakika falan sürdü balık baş aşağı dikildi kuyruk havada beş saniye falan öyle kaldı sonra sanki biri makasla misanayı kesti. Gidiş geliş 824 km yol teptik ve yemin ederim o manzara için değerdi. Balığı kaçırdığımıza üzüldük tabi ama o zevki o heyecanı yaşamak yeter. Yani asıl biz teşekkür ederiz sizleri tanımasak bu organizasyon olmasa bu hatırayı nerede nasıl yaşayacaktık. Emeği geçen herkese ve özellikle Fedai kardeşime çok çok teşekürler.

kartal0943 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.12, 14:02   #122
Yasin ÖZTÜRK

Yasin ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yasin Öztürk
Memleket:Kızılcahamam/ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: 1 metre sazan 2 metre turna 3 metre perch
Referans:
Yasin ÖZTÜRK is on a distinguished road
Çok güzel bir organizasyon, verilen emeğin hakkı her damlasına kadar alınmış diye düşünüyorum, her geçen gün daha iyiye gideceğine beraber oldukça daha da büyüyüp çoğalacağımıza güçleneceğimize inanıyorum, daha nice nice organizasyonlara, herkese teşekkürler ediyorum...

Yasin ÖZTÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.12, 22:13   #123
Fedai ERDEM

Fedai ERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Fedai ERDEM
Memleket:Ankara-Kayseri
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: İyi Olsun Dünya
Referans:
Fedai ERDEM will become famous soon enoughFedai ERDEM will become famous soon enough
Alıntı:
kartal0943 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eyvallah başkanım. Paylaşamadığımız bir konu vardı. Şimdi aklıma geldi. Şenlikten birgün önce Kamil abinin botunu aldık. Bizim Ali Aktı kardeşimle aküsü bitmesin diye kürek çektik. İte kaka olta atacağımız yere geldik. Çapayı attık başladık at çek yarım saat sürdü tam yer değiştiriyorduk Ali geliyor dedi hemen kepçeyi kaptım balık (60) cm civarındaydı kaçırdık. Aradan beş dakika geçti geçmedi Ali geliyor abi dedi. O ilk defa turna yakalıyordu biz çok ustayız yaa hemen kamışı aldım kepçeyi ona verdim. Bir iki tur çevirdim balık suyun üstüne çıktı kepçeyle arasında bir metre var yok öyle bir güzellik yok balık suyun üstünde yatıyor yarışmada olsa derece bir yana o göletin rekoru olurdu bence. Balık bize bakıyor ben balığa Ali abi debriyajı aç diyor ama o manzara beni benden aldı balığı seyretmeyi tercih ettim. Bu olay bir dakika falan sürdü balık baş aşağı dikildi kuyruk havada beş saniye falan öyle kaldı sonra sanki biri makasla misanayı kesti. Gidiş geliş 824 km yol teptik ve yemin ederim o manzara için değerdi. Balığı kaçırdığımıza üzüldük tabi ama o zevki o heyecanı yaşamak yeter. Yani asıl biz teşekkür ederiz sizleri tanımasak bu organizasyon olmasa bu hatırayı nerede nasıl yaşayacaktık. Emeği geçen herkese ve özellikle Fedai kardeşime çok çok teşekürler.
Abi Teşekkürleri sizler daha çok hak ediyorsunuz.. 824km yol yapmak bize yeterince teşekkür oluyor abi.. iyiki varsınız.. Umarım bir dahaki sene yeni aldığın misinayla turnayı gözünden vurursun..

Tüm Kütahyalı dostlara sevgiler saygılar..

Fedai ERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.12, 06:39   #124
B.Erkan ERTİK

B.Erkan ERTİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Bülent Erkan ERTİK
Memleket:Kırklareli/ Lüleburgaz
Kan Grubu: AB Rh (-)
En İyi Avı: Oğlum Oğuz Efe 04.04.2014
Referans:
B.Erkan ERTİK will become famous soon enoughB.Erkan ERTİK will become famous soon enough
Uzun zamandır bu kadar sıcak ortamda eğlenmemiştim, malum işler sebebiyle ara vermiş 3 ve 4 üncü şenliklere katılamamıştım. Bu defa katıldığımda camiamı neden sevdiğimi tekrar hatırladım ve babamın hastahanede yanındakilere dernek kimliğini göstererek gururlanmasının sebebini tekrar anladım. Emeği geçen tüm yorgunlara teşekkürler.

B.Erkan ERTİK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.12, 12:59   #125
Kamil Metin

Kamil Metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Kamil METİN
Memleket:Ankara
En İyi Avı: turna ve sazan
Referans:
Kamil Metin will become famous soon enoughKamil Metin will become famous soon enough
Alıntı:
selamın aleyküm güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı günler dilerim
kütahyadan gelen yokmu sorusuna nasıl bir anlam yükleyeceğimi bilemediğim için yazıyorum heryerden ve herkesten teşekür mesajları var kütahyadan yok anlamındaysa teşekkür edeceğimiz yerlere teşekürlerimizi iletmişizdir öyle bir anlamı yoksa ben kendi adıma forma giremediysem bunun için sebeblerim vardır malum işler ekmek çoluk çocuk hepimizin başında hayat girebildiğimiz kadar girip arkadaşlarla birlikte olmaya çalışıyoruz
vede benim kendi adıma bizim sevgimizde saygımızda tezahürat yoktur yüreğimizin taaa içinde herzaman taze kalıcı ve gerçektir yani kendi adıma oooo şöyle oldu böyle oldu yerine gereken yerlere saygımızı sevgimizi verebileceğimiz güzel olan herşeyimizi sunarız
merak eden arkadaşlara duyrulur KÜTAHYA ORADAYDI VE HERKESTEN ÖNCE ORADAYDI saygılar
aleykümselam reis,im herkesden önce ben orada olmak için koştur koştur geldim ama siz benim rekorumu bile kırdınız maşallah taaa kütahya gibi bir yerden gelip yerleşmişsiniz, inanın ne kadar sevindim, (kütahya,dan kimse yokmu sorusuna gelince) emin ol bu soruyu soran arkadaşımız bilmediği veya sizleri görmediği için böyle bir ifade kullanmış olabilir inan bende üzüldüm, evet seninde dediğin gibi, KÜTAHYA ORADAYDI VE HERKESTEN ÖNCE GELMİŞTİ, belki biz sizlere yeteri kadar ilgi alaka gösteremediysek kusurumuzla affınıza sığınarak sizleri her zaman aramızda görmekten onur duyacağız, hoş geldiniz sefa geldiniz iyiki geldiniz iyiki varsınız teşekkürler.

Kamil Metin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.12, 18:34   #126
kartal0943
Üye

Referans:
kartal0943 will become famous soon enoughkartal0943 will become famous soon enough
Alıntı:
Kamil Metin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aleykümselam reis,im herkesden önce ben orada olmak için koştur koştur geldim ama siz benim rekorumu bile kırdınız maşallah taaa kütahya gibi bir yerden gelip yerleşmişsiniz, inanın ne kadar sevindim, (kütahya,dan kimse yokmu sorusuna gelince) emin ol bu soruyu soran arkadaşımız bilmediği veya sizleri görmediği için böyle bir ifade kullanmış olabilir inan bende üzüldüm, evet seninde dediğin gibi, KÜTAHYA ORADAYDI VE HERKESTEN ÖNCE GELMİŞTİ, belki biz sizlere yeteri kadar ilgi alaka gösteremediysek kusurumuzla affınıza sığınarak sizleri her zaman aramızda görmekten onur duyacağız, hoş geldiniz sefa geldiniz iyiki geldiniz iyiki varsınız teşekkürler.
Alıntı:
Fedai ERDEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi Teşekkürleri sizler daha çok hak ediyorsunuz.. 824km yol yapmak bize yeterince teşekkür oluyor abi.. iyiki varsınız.. Umarım bir dahaki sene yeni aldığın misinayla turnayı gözünden vurursun..

Tüm Kütahyalı dostlara sevgiler saygılar..
Eyvallah abiler kardeşler hepinize saygılar sevgiler ben sizden çok memnunum allah ta sizleri memnun etsin herkese emeği geçen herkese teşekürler emeğiginize yüreğinize sağlık bu ailede olduğum için gurur duyuyorum allah oltacılar ailesini nazarlardan korusun diyorum saygılar sevgiler

Alt 25.06.12, 20:09   #127
mehteran
Üye

mehteran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Gürkan KOCAÇAY
Memleket:KÜTAHYA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Edindiğim dostlarım.
Referans:
mehteran will become famous soon enoughmehteran will become famous soon enough
Alıntı:
Eyvallah abiler kardeşler hepinize saygılar sevgiler ben sizden çok memnunum allah ta sizleri memnun etsin herkese emeği geçen herkese teşekürler emeğiginize yüreğinize sağlık bu ailede olduğum için gurur duyuyorum allah oltacılar ailesini nazarlardan korusun diyorum saygılar sevgiler
Bu ne şitted bune celal arkadaşlar.. Soran vatandaşı aradım telden... Özür üstüne özür, konuyu baştan beri takip ettiğini, benim gitmediğimi ve Kütahya lı arkadaşlarıda karalerede göremediği için sorduğunu bildirdi... Bizimde gönlümüz orda olmaktı ama iş imkanlarından dolayı aranızda olamadığını söğledi.. En kısa zamanda kendisininde bizimle birlikte olacağını bildirmiştir..Özellikle ve özellikle gökçenle turna yakalamaya birlikte gidecekmiş.. Geyikmi bakıyorsun be birader, karşındaki tatlısuyun canavarı işte...

mehteran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.12, 21:03   #128
EFE
Üye

EFE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: EFE İNANÇ
Memleket:ANKARA
En İyi Avı: 50cm Turna Balığı. Öldüğü için bırakamadım.
Referans:
EFE will become famous soon enoughEFE will become famous soon enough
Güzel bir yarışmaydı ama bazı sebeplerden dolayı yarışma dışı bıraktılar
Ama seneye kurralları ezberleyip 1 ci olmak için uğraşacağım.
Kazananlara tebrikler.

EFE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.12, 01:26   #129
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
commander Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uzun zamandır bu kadar sıcak ortamda eğlenmemiştim, malum işler sebebiyle ara vermiş 3 ve 4 üncü şenliklere katılamamıştım. Bu defa katıldığımda camiamı neden sevdiğimi tekrar hatırladım ve babamın hastahanede yanındakilere dernek kimliğini göstererek gururlanmasının sebebini tekrar anladım. Emeği geçen tüm yorgunlara teşekkürler.
Bir sepet....
O sepete mecburen sığıp doğa aşıklığı nediri öğrenecek birbirine yaşça çok yakın üç tane küçük çocuk...
Biz bunları Şaban Ertik babamızdan çok dinledik dostum...
Onunla bereber son yıllarında çok yedik içtik ve hatta hemen hemen hergün telefonlaştık...
Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu yaşımızı ikiye katlayan o güzel insandan çoook güzel öğrendik.
Hasta yatağında doktorlarına OLTACILARDER' i anlattığınıda doktorlarından uzun uzadıya dinledik...

Şaban Ertik OLTACILARDER birlikteliği için çok şeyler yaptı.
Asla unutulmuyacaktır....
Alıntı:

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.12, 17:35   #130
kartal0943
Üye

Referans:
Alıntı:
mehteran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ne şitted bune celal arkadaşlar.. Soran vatandaşı aradım telden... Özür üstüne özür, konuyu baştan beri takip ettiğini, benim gitmediğimi ve Kütahya lı arkadaşlarıda karalerede göremediği için sorduğunu bildirdi... Bizimde gönlümüz orda olmaktı ama iş imkanlarından dolayı aranızda olamadığını söğledi.. En kısa zamanda kendisininde bizimle birlikte olacağını bildirmiştir..Özellikle ve özellikle gökçenle turna yakalamaya birlikte gidecekmiş.. Geyikmi bakıyorsun be birader, karşındaki tatlısuyun canavarı işte...
Selam kardeş
şiddet ve celal yoktur zaten sorma amacını bilmediğim için yazdığımı söylemiştim haaa negatif düşünülüyorsa yazımdan negatif cevap çıkar yok pozitif olarak sorulmuşsa pozif yorumlanır kimseye celal falanyok nasipse tanışırız inşallah benimde kötü niyetim yoktur sen tanırsın beni

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar