|
|
|
#2261 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#2262 |
|
Biliyorumda hafta sonu Çanıllı' daydı diye duyum aldım kardeş
![]() Şaka şaka. Orada da konuştuk kulaklarını çınlattık. Ekip sağolsun canla başla çalıştı alnımızın akıyla çıktık. Hata kusur elbette olmuştur olacaktırda. Ama hep beraberdik sorun olmadı. Önümüzdeki sene hatalar tek tek gözden geçirilip seni en uç noktaya dikip elinede ıslak bir söğüt dali verip üç gün orada bekletmeye kadar verdik kardeşim ![]() Hele sen şu sıkıntılarını bir hallet bakalım. Allah acil şifalar versin
|
|
|
|
|
|
#2263 | |
|
Alıntı:
Serkan'ım kaça gittiğini çok merak ediyorum. ![]() ![]() ![]() Herkese selamunaleyküm. |
||
|
|
|
|
#2264 | |
|
Alıntı:
Onca emek, çaba, özveri boşmuş... Sırtımızdan parayı bulmuşlar, yanlarınada üç beş çakalı almışlar. Hooppaaa... Biz bu pirincin taşını ayıtlayamazsak yazıklar olsun emeklerimize, çabalarımıza, uykusuz geçen Kesiğin Köprüsünde geçen nöbetlerimize...
|
||
|
|
|
|
#2265 |
|
( iki kiloyu) Serkan abi seninkiler görselde ( Demişler ya edepsizliğe 30 lira isteriz) 30 ardan 60 ederdi neden beleşe verdin ki???
Olmaz ama öyle hep beleş hep beleş )) (Adamların karaktersizce istediği 30 liraya gönderme senin verdiğin kilolara istinaden) Yarasın başkanıma
Konu B.Erkan ERTİK tarafından (22.09.12 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yanlış anlayanalra inat |
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Uyu aslan kardeşim, asayiş berkemal
![]() Tek sıkıntı sen ve limit gözetmeksizin yakaladığın balıklar. Açarım bir konu, bulurum en iyi shopcuları süsleyerek dosta düşmana ibret olsun derim. Zaten sinirliyim iyice kızdırma beni. Yediysen balığını yat uyu canım benim....
|
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Alıntı:
Allah razı olsun.... Önceki mesajımı YOK say ![]()
|
||
|
|
|
|
#2268 |
|
Ne demek abim ben balıkçı zeki olur diye ayrıntılandırmadan yazdıydım yanlış anlatanlar utansın.
|
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Alıntı:
|
||
|