|
|
|
#11 |
|
Bu daha öncelerden forumda paylaşılmıştı ama Forum Kuralları Madde 17 yi çok fazla dikkate almadığımızdan olsa gerek konuyu bulamadım. Dolayısıyla Forum Kuralları Madde 17 yi işletipte iki konuyu birleştiremedim
![]() Dolayısıyla geriye sadece paylaşım için teşekkürler demek kalıyor Gökhan ![]() Dene ve sonuçlarınıda bizlerle paylaş sana zahmet... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Başkanım beni korkuttma
.Bugün bu videodan özenip iki tane sahta yaptım bunlardan birisi Levrek diğeri ise Turna için dizayn edildi, kapalı havuzda yüzme testinden geçip tamamen el işciliği ile yapılmıştır. Lütfen seri üretim ürünler ile kıyaslamayın .Tüm parçalar %100 türk malıdır kapak olarak Türk Kızılay seçildi. Şimdi ürünümden birkaç kare. G Turna Jg 05 (K) Modelinde ekstra bir kurşun ve bir adet 3 lü iğne kullanılmıştır. Ürünlerimizin telif ve isim hakkı tescillenmiştir, isimini kullanmak şartı ile üretilmesinde ve kullanılmasında sakınca yoktur. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senden korkulur kardeşim.
Türk Kızılayı' nı da işin içerisine dahil ederek iyice elimi kolumu bağladın ![]() ![]() Sudak niyetine yapmış olduğunun neler yapabileceğini inan çok merak ediyorum. Turna ve Pech zaten salatalık kabuğuna bile atlar. Yeter ki gerekli aksiyonu verebil ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Son alınan duyumlara göre beypazarı kapakları daha verimli çalışıyormuş
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Alıntı:
Başkanım bak böyle deme millet turnaya gidiyor boş geliyor bazen yanlış olmasın .
|
||
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Alıntı:
.
|
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Denenebilir ama ben yinede sasi ve rapala dan yanayım aksiyon vermedikten sonra zor alırsın balığı avrupa da her üretilen şey bizim avlaklarla da verimli olmuyor onuda açıkça belirteyim...Mesela avrupa da turna avında özellikle tüy kullanırlar ama o kadar çok turna var ki mutlaka iş yapar bizim avlaklar da çok denenmiştir ama iş falan yapmıyor emin olun...
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Aaaaaahhhhh AHhhhhhhhhhhh
turna veren bir, göl, gölet, akarsuyumuz yokkiiiii gidip deneyelim.. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Gökhan kardeş konuyu açtın açmasına ama zamanı gelince sonuçlarını da yayınlamayı unutma sakına.
Aradan 10 yıl geçsede sorarım vallahi
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
çok güzel bende ilk fırsadta deneyecem teşekkürler....
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|