|
|
|
#3731 | |
|
Alıntı:
Ben gece buradaydım ama işlerim olduğu için internette değildim. Arada bir kontrol ettim ama herkes uyumuş. Slaytlar hazır haberiniz olsun
|
||
|
|
|
|
#3732 |
|
Yahu bu slaytlar hazır olmasına hazır ancak slaytlar daha kaliteli olsun diye benim daha iyi çalışan bir bilgisayara ihtiyacım var.
![]() 512 Ram işlemi daha yeni bitirdi, saat 7 gibi koydum ![]() Daha 2 parça bitti ve 12 parça daha var sabaha kadar 1 parça daha yaparım. Aranızda gönüllü varsa bilgisayarına kısa süreliğine çökmek itiyorum haberiniz olsun ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3733 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#3734 |
|
Cümleten selamunaleyküm.
|
|
|
|
|
|
#3735 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#3736 |
|
Yücel motorla ağ toplamayı, Engin ise yüzmeyi biliyor abi...
Sen hiç meraklanma ![]() Bilmiyorsada boşver gitsin. Yüzmeyi bilmeyenin ne işi var İstanbul' da tekne ile balık avında
|
|
|
|
|
|
#3737 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() Selamlar.
|
||
|
|
|
|
#3738 | |
|
Alıntı:
Sende iyisin umarım? Ameliyat sonrası iyisindir inşallah? Engin yüzmeyi biliyor dedim ama vatandaşın kasayı düşününce sonra yalanmı/yanlışmı söyledim diyede içim içimi yedi yani ![]() Bilirsin ben bazen sinirlenir yazar, lafın nereye gideceğini bilmem ama yüreğim yufka gibidir ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#3739 |
|
İsyan yok abi ne isyanı sadece yardımını isteyebileceğim biri dedim. Umarım çıkar keza bir video 4 saat sürüyor ![]() Aleykümselam Reisim. Hayırlı geceler. Valla Reisim Samsun'da öğrendim yüzmeyi. O yüzden sıkıntı yok ama dünya hali bu ne olacağı belli olmaz. En iyi yüzücüler bile boğularak ölüyor bu dünyada ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Siz de bilirsiniz ki yağ suda nereye çıkar
![]() ![]()
|
|