|
|
|
#1 |
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bu sahteleri traş bıcağından yaptım :)
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
silikonun alt kısmındaki üçlü kanca yerine şekil verilmiş tekli kanca daha iyi bence
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
metal tükenmez kalemden yaptım. iş yaparmı bilmiyorum :)
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bulduğum bir metal parçasının ucuna metal tükenmez ucu ekleyerek yaptım. güzel oldu..
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
bence kaşıkta ve sahtelerde göz çok önemli. göz çalışmalarım.
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şevki abi ellerine sağlık çok güzeller. Özellikle silikondaki üçlü iğne yerine tek iğne olması çok hoşuma gitti.
Emeğine sağlık. Peki yüzme fırsatı buldu mu bu avcılar? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
bir başka göz çalışmam. tpeks ve tükenmez kalem :)
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Henüz deneme fırsatı bulamadım. Nisan ayını bekliyoruz ben avcılarım
Zaten bunların ortaya çıkışı da balığa gidememenin vermiş olduğu özlemden ve balık tutkusundan. Artık öyle bir hale geldim ki etrafımdaki herşeye acaba bundan ne yapabilirim diye bakıyorum
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|