|
|
|
#11 |
|
bunu da forumumuzda serkan arkadaşımızda görmüştüm. bende denedim oldu galiba :)
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
bunu da forumumuzda Serkan arkadaşımızdan görmüştüm. bende yaptım oldu galiba :)
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
tükenmez kalem, ucunda kurşun ve cam vakumundan internette gördüm aksiyon veriyormuş
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Bunlar tamamen can sıkıntısından yapıldı. Yılbaşı süslerinden :) belki de iş yapar :)
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ellerinize sağlık hepsi şahane olmuş İ.Ş. bol bol turna tutarlar.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Evet Gökhan haklısın
Ama ilk önce yabancı bir internet sitesinde görmüştüm sonra senin yaptığını gördüm. Bu da benim nacizhane denemem. İtiraf ediyorum senin yaptığın daha güzel. Telif hakkı olarak her avdan sana bir turna anlaştık mı dostum?
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Herşey çok güzelde; ya ben sonumuzu hiç iyi görmüyorum, sanki psikolojimiz bozulmuş gibi. Elimize çeyrek altın geçse bununla ben levrek tutarım diyip deleceğiz
Konu osmanyuxel tarafından (29.01.13 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Alıntı:
, kısmet olurda o tarafa gelirsem birgün 75 cm. lik canavarı tuttuğun yere götür ödeşiriz.
|
||
|
|
|
|
|
#20 |
|
sen yeterki gel kardeşim. Başımın üstünde yerin var. misafirim ol. buraların bütün göletlerini bir bir gezeriz. 4 kişilik çadır var istersen kamp kurarız. oltacı adam sağlam adamdır. Forum üyelerinden Savaş ERTEKİN benim akrabam. onu tanıyorsundur belki. Ankara'dan onu da al gel kardeşim.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|