Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz

Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 26.03.13, 22:14   #14
EFE
Üye

EFE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: EFE İNANÇ
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: 50cm Turna Balığı. Öldüğü için bırakamadım.
Referans:
EFE will become famous soon enoughEFE will become famous soon enough
Alıntı:
iarslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
OLTACILAR-DER liderliğinde katıldığımız bu organizasyonda amatör ruhun en güzel biçimde temsil edildiğine şahit ve katılımcı olduk. Serkan Bey ve ekibinin katılımcılara yönelik emek ve özverileri olağanüstüydü. Öyle ki hizmet etmekten olta atmaya fırsat bulamadılar. Diyaloglar, dostluk şahaneydi; amaç yüce ve organizasyon kanımca mükemmeldi.

Sizlerle yüzyüze de tanıştığımız için mutlu olduk. Varlığınızı, dayanışmanızı önemsiyor ve fedakarlığınızı takdir ediyoruz.

Eline, gönlüne sağlık OLTACILARDER,

Var olun!

İsmail Arslan
KOB-DER
Yön.Kur. Bşk.

NOT: Efe'ye bol selam...
Teşekkürler İsmail Başkanım bu güne kadar birçok dernek veya kişilerin yapmış olduğu etkinliklere katıldım ama bu kadar anlamlı bir etkinlikte bulunmadım. OLTACILARDER' in o kadar çok etkinliğinde yer aldımki anlatamam. Balık tutkunları, güçlüler av, oltacı dergisi, turna sülün av bayi, KAMADER gibi birçok yarışmada yer aldım. Önceki etkinliklerimizdede yakaladığımız tüm balıkları zarar vermeden ait olduğu yere iade ediyorduk bu etkinlikte balıkları yetiştirip kaçıranlara iade etmek gerçekten çok güzeldi. İsmail Amca hediye ettiğin kamış için çok teşekkür ederim balık av mazemelerimin en kıymetlileri arasına girdi. Ömrüm boyunca saklamaya çalışıcam.
Ama en kıymetlisi geçen sene 3 gün boyunca uğrasıpta balık yakalıyamasam bile çamura battığım Sazan yarışmasındaki en küçük bay yarışmacı ödülüdür.Çok uğrasmış ama hiç balık yakılayamadan yarışmayı bitirmiş gece bir tane balık kaçırmış başkasının yakaladığı balığa bakmak için heycandan boyuma kadar çamura batmıştım. Karaova ile ilgili benim açmış olduğum bir konu var o konuya herkezin bakmasını öneririm.

Konu EFE tarafından (26.03.13 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.
EFE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar