|
|
|||||||
| KOB-DER Kayseri Amatör Olta Balıkçıları Derneği |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#41 |
|
Herşey güzelde Yasin niye 90 onu anlayamadım
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Sabah sabah helal olsun baskanim gözünden kaçmamış, maçlarda hep 90 numara giyerdim
duzelt istersen başkanım sırayı bozmayalim
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Yok kardeş öyle dursun. Ben ne anlama geldiğini merak etmiştim
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
KOB-DER 1. Alabalık Yakalama Yarışması (4-5 Mayıs 2013)
OLTACILARDER Katılımcı Listesi 01- Kadir AKAR (06 TK 06) 02- Yusuf ARDAHANLI 03- Erhan CANATAN 04- Peker KAYA 05- Yücel CANVAR 06- M.Serkan İNANÇ 07- Efe İNANÇ 08-A.Engin ÇELEBi (Balığımı da alıp geleceğim ama onlar gelmesin) 09-Yasin ÖZTÜRK 10-Fedai ERDEM 11-SERDAR SARIKAYA 12-Mustafa KORKMAZ 13-Burak Halil KAYA 14-Ayhan ÇİZMECİ Yarışma ve Dostluk olan her yerde OLTACILARDER mutlaka vardır...[/QUOTE] |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Düzeltiriz Başkanım yeterki sen iste...
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#47 |
|
Geç kalmayacan Yasin başkan LEB demeden sen çorumla ilgili ne var ne yok anlatacan yoksa Leblebi yerine seni yer bilesin...
![]() Allah'tan erken farkettimde değiştirdim ... Konu TK Kadir AKAR tarafından (26.04.13 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#48 |
![]() OLTACILARDER Katılımcı Listesi. 01- Kadir AKAR 02- Yusuf ARDAHANLI 03- Erhan CANATAN 04- Peker KAYA 05- Yücel CANVAR 06- M.Serkan İNANÇ 07- Efe İNANÇ 08- A.Engin ÇELEBi 09- Yasin ÖZTÜRK 10- Fedai ERDEM 11- Serdar SARIKAYA 12- Mustafa KORKMAZ 13- Burak Halil KAYA 14- Ayhan ÇİZMECİ Katılımcı listesini artık biran önce toparlamamız lazım arkadaşlar. Ona göre araç ayarlayacağız ve programı hazırlayacağız. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Aldığım duyumlara göre A.Nuri ŞİMŞEK ve değerli eşi Özden hanım ayrıca saygıdeğer Başkanımızın kızı da yarışma katılımcıları arasındaymış.
Bülent KAHRAMAN abim Mucur'da olduğundan (Oğuz SEÇKİ'den öğrendiğim kadarıyla) daha haber alamadım. Ancak aksini burada belirtmediği sürece listeye ekliyorum ![]() KOB-DER 1. Alabalık Yakalama Yarışması (4-5 Mayıs 2013) OLTACILARDER Katılımcı Listesi 01- Kadir AKAR (06 TK 06) 02- Yusuf ARDAHANLI 03- Erhan CANATAN 04- Peker KAYA 05- Yücel CANVAR 06- M.Serkan İNANÇ 07- Efe İNANÇ 08-A.Engin ÇELEBi 09-Yasin ÖZTÜRK 10-Fedai ERDEM 11-SERDAR SARIKAYA 12-Mustafa KORKMAZ 13-Burak Halil KAYA 14-Ayhan ÇİZMECİ 15-Özden Aydın ŞİMŞEK 16-Merve İNANÇ 17-A.Nuri ŞİMŞEK 18-Bülent KAHRAMAN Var mı listede ismini görmek isteyen? |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Abi nedir katılım şartları
|
|
|
|