|
|
|
#101 |
|
mustafa kardeş fotoğraflara bakacam diye boynum kırıldı yahu.
ama enazından sen okadar yüklemişsin ben onuda beceremedim tabi resim yüklemeyince konuda açamadım ben,de c.tesi oradaydım. bir kadife bir,de turna aldım. sizdeki durum ne teferruata girmemişsin paylaşımın için tşk. |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Org a katılan arkadaşlar herşey çok güzel ve mükemmel kızımın gözlerinden öperim hepsinden önemlisi balık tutarak grubun prestejini korumuş olmanız tebrikler ve selamlar
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
sorma hüzeyin abi 2 tane çıkarıldı oda olmasa tümden karizma gittiydi sağolsun 2 mustafa iş yaptı bizde yatmış gibi olduk
![]() 3-4 tane ben kaçırdım 2-3 tane murat abi kaçırdı yine kaçırma konusunda üjbej mustafa abim ve mustafada baya cömertti hele üjbej mustafa abimin kaçırdı bi balık vardıki ben tam o arada bottaydım baktım mustafa abi kamışla çebelleşiyor resmen savaş veriyor kamış iki büklüm olmuş kırılacak hatta murat abiyede dedim takmış kamışı kıracak diye meğersem canavar kaçırmışta haberimiz olmamış
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#105 |
|
hüseyin abi aynı konuyu bizde düşündük esasında hatta murat abimle bu konuda baya bi konuştuk bottan.
Şimdi sana şöyle özetliyim daha net olacaktır. Benim şasi çalışmam tamamen hüsran oldu doğru düzgün vuruş bile alamadım 1-2 kere kıpırdar gibi oldu ama çok istekli vuruşlar alamadık hatta şasiyi çıkarıp murat abime gösterdiğimde şasi diş darbeleriyle ful kesik kesik hale gelmişti. Diğer genellikle kimse şasi çalışmadı herkezin favorisi canlı gümüştü ki çanıllı barajında gümüşten başkası zor iş yapıyor bottan canlı gümüş şamandırlı bırakma yaptık benim kaçırdıklarımın ve murat abinin kaçırdıkların tamamında turnalar yemi yutmamışlar çıkan canlı balıkların sadece dişlenip yırtılmış olması buna kanıttı, nezaman şamandıra kaybolsa ve oltayı çekmeye başlasam ucunda turna vardı fakat ne hikmetse bi süre sonra yemi atıp kaçıyorlardı ya yemi tam yutmadılar yada kancalar ağırların uçlarına saplandı o sebeple kurtuldular diye düşünüyorum. Mustafa abi üjbejin kaçırdı balık tamamen taktik hatası esasında tasmalamayıda iyi yaptı ama karadan olta atılan yer çok sıkışıktı o sebeple balık takılınca direk mustafanın oltasına dolaştı ve bide otların arasına girmiş o sebeple harbiden trofeyi kaçırdılar diyebilirim. Diğer bi talihsiz kaçırma vakasıda mustafanın abisi şükrünün başına geldi, onda da çok büyük üçlü kanca vardı resmen yayın için atılabilecek bi tip kancaydı kıyıya kadar çekti ama kancanın azizliğine uğradı. Yani esasına bakarsan taktik hatasından ziyade balıklar isteksizdi diyebilirim. Hareket çok oldu ama bereket 2 taneye kısmetmiş. Bu arada bende senin gibi düşünüyorum kasnakla elle çekme durumu banada daha başarılı gibi geliyor, tasmalama turnada çok önemli bi faktör diğer öenmli faktörde bildiğin gibi debriyaj. Büyük balıkları direk çekip almaya çalışmak genelde hüsran oluyor, bu tip durumlarda debriyaj yardımıyla oldukça yormak çok faydalı sonrasında zaten kuzu kuzu gelirler. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
hayırlı akşamlar herkese
Hüseyin abicim nasılsın ALLAH keyfinizi bozmasın inşallah abi semih kardeşimin dediği doğru çok yakındı oltalar yalnız balığın kaçma sebebini çektiğim oltaya tekrar gümüş takarken farkettim üçlü kancanın bir tanesi açıktı yani ya balık büyük geldi yada kanca zayıf geldi çıkmamak için direndi ama inan 10 tane balık çekmiş kadar heyecanlandım o da yetti bana iyi bir gün geçirdik en önemliside buydu arkadaşlara teşekkür ederim inşallah bir dahaki sefere daha iyi trofelere |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Bottan indiğimizde hala tir tir titriyordun mustafa abi
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
sen ne diyosun be kardeş onun heyecanı yettiydi bana bütün gün durmadan balık yakalamış kadar olduydu he
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#110 | ||
|
Alıntı:
teşekkurler...... her zaman bekleriz.... çaylar belej.....tornacı turnacı abimden. Alıntı:
teferruat arkadaşlar yazdı sag olsunlar.... ...................................... birdahakı av muhabetını paylaşmak uzere.......... saygılar... |
|||
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 08/11/2009, çanıllı, pazar |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|