|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
Gurbet den selamlar,saygilar.
|
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
İbrahim kardeşim,önce gurbetttekilere ve sana kucak dolusu selamlar. Hiç bir şey değişmiyor.Site yerinde,yazışmalar aynen devam. Benim söylemek istediğim,OLTACILARDER yönetimine yardımcı olunarak,onların işlerini kolaylaştırmak.Yoksa kardeşim İbrahim Almanyada neden üye olmuyor diye silinecek.Sana ve senin gibilere lafım yok.Kaldı ki benim ne böyle bir yetkim,ne de isteğim var.Yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum. Yüreğini ferah tut yaban avcısı,Allah yardımcınız olsun. |
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
|
|
|
#4 | ||||
|
Alıntı:
İnşallah cuma günkü Düzce toplantısına gelirken yanımda getireceğim abi. Alıntı:
Alıntı:
bu konuya Yusuf amcamın mesajından önce ben aşağıdaki mesajı yazmıştım hatırlarsan. Aşağıdaki mesajımın açılımını yapsam ve foruma üye bir kaç örnek nick koysam inan sayfalarca yazılacak şey var. Başka forumlara bakıyorum yok 10.000 üyemiz var, yok günlük 300-500 onlinemız var diyip duruyorlar. Bu hataya zamanında bizde çok düşmüştük ama artık düşmeyeceğiz inşallah. Her kim amatör balıkçılığın dahada güzele gitmesi adına değilde başka sebeplerle aramızda bulunuyor ve bilgi/tecrübelerini, fikirlerini bizlerle paylaşmıyorsa hepsini sileceğiz. Bence buda gayet normal. Zamanımızı millete hesap vererek veya hangi gölde ne balığı var? Hangi yemle nereden ne yakalarsın sorularına cevap vererek değilde amatör balıkçılık ve doğal hayat için neler yapabiliriz, daha çok dost edinip hayatın her anında birbirimize nasıl destek olabiliriz diye çabalayarak geçirmek istiyoruz. Canı sıkılan oturuyor bilgisayar başına alıyor bir kaç nick yazıp duruyor ve bizim bunu fark etmediğimizi sanıyor. Gel kardeş ne balığı yakalamak istiyorsan beraber yakalayalım hemde amatör balıkçılığın gelişmesi ve dahada ileri gidebilmesi için ne yapabiliriz oturup iki çift laflaşalım diyincede ya bir daha siteye girmiyor yada kem küm diyip o nicki bırakıp yeni bir nickle yazmaya başlıyor. Hep beraber el birliği ile bir yerlere ağaç dikelim diyoruz 6200 kişilik siteden 30 kişi evet dikelim diyor, onunda 10 tanesini ne şahsen tanıyorsunuz nede ne iş yapar ve kimdir biliyorsunuz. İş icraata gelincede hiçbirisine ulaşamıyorsunuz. Yaban Avcısı İbrahim abinin kim olduğunu bırak şuandaki yazıştığımız www.oltacilar.com daki üyeleri bir köşeye, tüm amatör balık avı camiasının hemen hemen tamamı biliyor ve tanıyor. Sen yaban avcısı Almanya' da ikamet eden Karabük/Yenice' li İbrahim olarak burada istediğin kadar paylaşım yapabilir, bilgi ve tecrübelerinden derneğe üye olmasanda istifade etmemizi sağlayabilir veya bizim arkadaşlarımızın bigi ve tecrübelerinden istifade edebilirsin abi. Ama avatarına adını/soyadını/memleketini/yaşını vb. yazmayanlar, tek nickle değilde üç beş ayrı nickle değişik saatlerde online olup saçma sapan şeyler yazanlar çok yakın zamanda silinecekler. Mecburen böyle gerekiyor. Saygı ve selamlarımla... Alıntı:
|
|||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Lafla peynir gemisi yürümüyor. Elimizi taşın altına koyma zamanı geldide geçiyor bile.
Uzun süredir bir türlü kısmet olmadı yanyana olmak. Belge işleride uzaktan olmuyor. En kısa zamanda belgelerimi tamamlayıp gereken neyse yapıyorum. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Haydi bakalım Sakarya balıkçısı,girişimini takip ediyorum. Sitemizin değerli üyeleri,haklı olduğumu bir kez daha gördüm.Sizler yazılan kısa mesajları okuyup,kısa kısa cevaplar vermeyi daha uygun görüyorsunuz. Ne Serkan başkanın yazdıklarına,ne de benim başkana cevaben yazdıklarımı okuyup yorum yapmadınız. Aynı yazıları başkası yazsaydı,eğer gocunacak yaram yoksa bende bir şeyler yazardım. Yine de hepinizi seviyorum.
Konu yusufcmezarci tarafından (06.12.09 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Sevgili Gürkan kardeşim,günaydın,nasılsın,sevgi ve özlem bizden dostum. Bir yukardaki yazımda bazı kişileri tenzih ederim diye başladım.Ben de devlet memurluğu yaptım.Senin ve senin gibi olanları gayet iyi anlarım. Benim sözüm,site öyle bir kalabalıklaştı ki,dağları yıkarız gibi geliyor ama bir arpa boyu yol gidemiyoruz.Derneğimizin yapılacak çok işi var. Her kes kendi bölgesinde faaliyet gösterirse,Ankara da oturanlar da Serkan başkan ve yönetime ellerinden geldiğince yardım ederlerse başarma şansımız yüksek olur. Derneğimizin işleri için bakıyorum bir kaç kişi koşturuyor.Keşke diyorum Ankarada otursaydım. Gürkanım,yüz yüze tanşmadık ama,seni tanıyanların sitede yazdıklarından,kişiliğini az çok öğrendim.Sana taş falan yok. Dostum yakında görüşeceğiz.Allaha emanet ol. |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
OLTACILARDER'e üye oldum çünkü; doğa ve çevreye saygı çerçevesinde elimden geldiğince bu işi kuralına göre yapmak ve sevdiğim balık avı hobimide çevremdekilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak dahada zevkli bir hale getirip ilerde çocuklarımında bu hobiyi zevkle yapmalarını istiyorum.
OLTACILARDER tüm üyelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kasım kardeşim ve Serkan başkan gerekeni söylemişler. Başka lafa gerek yok. İkisinede teşekkür ediyorum. İnşallah herkes üzerine düşeni yapar,mükemmel bir yapıya kavuşuruz.
Dostlarım, hepinize çok güzel bir hafta diliyor saygılar sunuyorum. |
|
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|