Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Derneklerimiz ve Faaliyetleri OLTACILARDER

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği

Seçenekler Stil
Alt 07.12.09, 03:20   #1
Yaban Avcisi
Üye

Yaban Avcisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Ibrahim
Memleket:Karabük Yenice (Almanyadan)
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: 2,850 Gr Gökkusagi Alabalik
Referans:
Yaban Avcisi will become famous soon enoughYaban Avcisi will become famous soon enough
Alıntı:
yusufcmezarci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili başkanım çok haklısınız.Size katılmamak elde değil.
Üstüne basa basa söylüyorum.Derneğimiz,güçlenmedikten sonra sesimiz çok cılız çıkacağı için ancak kendimizi kandırırız.
Siteye bakıyorum,çoğu kişi sanal konuşmaktan öteye geçmiyor.Bir de kısaltma kelimelerle,çetleşir gibi siteye girip bir selam ve balığa gitmek istiyorum.Bana nereyi önerirsiniz,nereye gidebilirim diye adres sormaya başlıyorlar.Bu şekildeki konuşmalar benim hoşuma gitmiyor.

Diyebilirsiniz ki,senin hoşuna gitmiyorsa siteye girip okuma.AMA ben 63 Yaşında gecenin bir yarısı,Düzceden kalkıp ,Bolunun ........... göletine kaçak ağ atanların peşinde koşacağım.Zorlada olsa korumaya çalışacağım.
Bu ülke bizim,geleceğe güzel bir şeyler bırakmak istiyorsak,benim de siteye girip okumak gibi bir hakkım olduğunu zannediyorum.

İlk okul çağından bu yana balık tutuyorum.Hatırladığım kadarıyla hiç bir zaman aykırı bir balıkçılığım olmadı.Belirli bir yaştan sonrada asla kural dışı davranmadım.Elimden geldiğince ,her türlü kaçak avcılık yapanlarla ya tek başıma,ya da bazen Kasım gibi arkadaşlarla mücadeleye devam ediyorum.Etmeye de devam edeceğim.

Bu vesileyle,sitede yazanlar öncelikle sizleri OLTACILARDER e üye olmaya davet ediyorum.

Bazı kişileri tenzih ederim.
Tırıvırıyı kullananı kınıyorum,kaçak ağ atanları lanetliyorum,kahrolsunlar deyip,başkanımız bir tane,helal başkan,arkadaşlar sizi kutluyorum diyerek masa başında oturup ahkam kesenler lütfen gerçekçi olun.
Bakıyorum sitede zıpkın gibi delikanlılar var.Eğer ben 63 Yaşında hala geceleri ağcıların peşinde koşuyor,tırıvırcılarla uğraşıyorsam,Siz her yaştan gençler,nasıl öyle sanal alemde yaşıyorsunuz.

Eğer sitede yazanlar ve etrafındakiler derneğe üye olurlarsa öyle bir güçlü oluruz ki,Serkan başkan ve yönetimin istediği de bu.

Eleştirmek var alınmak yok.Eğer üye olup aktif bir şekilde çalışmayacak,birlik ve beraberlik içinde hareket etmiyecek,TAŞIN ALTINA elini sokmayacak kişiler için yönetime sesleniyorum,lütfen bu ben bile olsam kayıtlarının SİLİNMESİNİ talep ediyorum.Hepinize saygılarımı sunuyorum.

Not.Gürkan hocama acil şifalar diliyorum.
Sayin Yusuf abim yani burasini Oltacilar.com 'u Oltacilar der olarak degistirmek istiyorsunuz yazdiklarindan anlasildigi gibi yada benim anladigim gibi.Ben Oltacilar der ' e üye olmaz isem üyeligim burada (Oltacilar.com ) da iptal yada silinecek Yönetim geregini yapar o zaman.

Gurbet den selamlar,saygilar.

Facebook'ta Paylaş
Yaban Avcisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.09, 06:50   #2
yusufcmezarci
Üye

yusufcmezarci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yusuf MEZARCI
Memleket:Düzce
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Amatör Ruh
Referans:
yusufcmezarci will become famous soon enoughyusufcmezarci will become famous soon enough
Alıntı:
Yaban Avcisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin Yusuf abim yani burasini Oltacilar.com 'u Oltacilar der olarak degistirmek istiyorsunuz yazdiklarindan anlasildigi gibi yada benim anladigim gibi.Ben Oltacilar der ' e üye olmaz isem üyeligim burada (Oltacilar.com ) da iptal yada silinecek Yönetim geregini yapar o zaman.

İbrahim kardeşim,önce gurbetttekilere ve sana kucak dolusu selamlar.
Hiç bir şey değişmiyor.Site yerinde,yazışmalar aynen devam.
Benim söylemek istediğim,OLTACILARDER yönetimine yardımcı olunarak,onların işlerini kolaylaştırmak.Yoksa kardeşim İbrahim Almanyada neden üye olmuyor diye silinecek.Sana ve senin gibilere lafım yok.Kaldı ki benim ne böyle bir yetkim,ne de isteğim var.Yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum.

Yüreğini ferah tut yaban avcısı,Allah yardımcınız olsun.

yusufcmezarci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.09, 10:18   #3
Kasım TAZEGÜNEY
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:

Alıntı:
Gürkan KOCAÇAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Offfffffff öğle bir taş geldiki neredeyse kafamızı yaracak. Sayın abim, sizlerin yaşı ve tecrübesi ne olduğunuzu ve ne söğlemek istediğinizi açık açık söğlemektedir.... Yorum yapmak ne haddimize. Mesleki sebeplerimizden dolayı üye olamasakta gönlümüz ve kalbimiz sizinle.... Elbet bizimde dernek üyesi olma hakkımız olacaktır. Şurda takavite ne kaldı zaten. Dernek üyesi olsamda olmasamda mücadeleye devam edeceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. Herzaman yanınızdayız deyip geçmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda tekrar kucaklaşarak bu meseleyi yüzyüze daha rahat konuşuruz. Saygıyla ellerinizden öpüyorum.
Arkadaşlar anladığım kadarı ile yusuf abimizin demek istediğini sizler yanlış yorumladınız.abimizin demek istediği herkes elinden geldiğince birşeyler yapsın sorumluluğu ve yükü sadece yönetici arkadaşlara atmasınlar.sadece sitede birkaç arkadaşın yaptığı çalışmaya şak şakcılık yapmasınlar herkes kendi çapında birşeyler yapabilir .en azında herbirimiz 3-5 kişiyi tırıvırının sakıncaları hakkında bilgilendirsek bu bile büyük başarıdır demek istiyor.yusuf abi bölgemizde ağcılarla tırıvırıcılala büyük mücadelesi olan biri ağ atacağını anlatığı kişileri gecenin 3 ne kadar takip eden ve ağ attırmayan biri.o 62 yaşında bu mücadeleyi veriyorsa herkes kendi çevresinde yapabileceği mutlaka birşeyler vardır onun derdi o.sonra herkes benim gibi koştursunda demiyor herkes yapabileceği kadar yapsın.sanaldan ahkam kesenlerden pek hoşlanmaz o kadar . kaldıki oltacıderi ve oltalılar.com üyelerini cok seviyor. onun burda size anlatamam en iyisi siz onunla tanışında kimmiş öğrenin hepinize saygılar.

Alt 07.12.09, 10:19   #4
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
Abanticus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba M.Serkan İNANÇ arkadaşım

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Umarım Düzce'de yüzyüze görüşür tanışırız. Mümkün olur ise kitapçıktan bir tane de ben rica edeceğim zira internetten indirip yazdırdığım sirküleri kullanıyor ve yanımda taşıyorum.
Saygılarımla
Teşekkürler Erol ağabey.
İnşallah cuma günkü Düzce toplantısına gelirken yanımda getireceğim abi.

Alıntı:

Alıntı:
İbrahim kardeşim,önce gurbetttekilere ve sana kucak dolusu selamlar.
Hiç bir şey değişmiyor.Site yerinde,yazışmalar aynen devam.
Benim söylemek istediğim,OLTACILARDER yönetimine yardımcı olunarak,onların işlerini kolaylaştırmak.Yoksa kardeşim İbrahim Almanyada neden üye olmuyor diye silinecek.Sana ve senin gibilere lafım yok.Kaldı ki benim ne böyle bir yetkim,ne de isteğim var.Yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum.

Yüreğini ferah tut yaban avcısı,Allah yardımcınız olsun.
İbrahim ağabey merhaba...

bu konuya Yusuf amcamın mesajından önce ben aşağıdaki mesajı yazmıştım hatırlarsan.
Aşağıdaki mesajımın açılımını yapsam ve foruma üye bir kaç örnek nick koysam inan sayfalarca yazılacak şey var.
Başka forumlara bakıyorum yok 10.000 üyemiz var, yok günlük 300-500 onlinemız var diyip duruyorlar. Bu hataya zamanında bizde çok düşmüştük ama artık düşmeyeceğiz inşallah. Her kim amatör balıkçılığın dahada güzele gitmesi adına değilde başka sebeplerle aramızda bulunuyor ve bilgi/tecrübelerini, fikirlerini bizlerle paylaşmıyorsa hepsini sileceğiz.
Bence buda gayet normal.

Zamanımızı millete hesap vererek veya hangi gölde ne balığı var? Hangi yemle nereden ne yakalarsın sorularına cevap vererek değilde amatör balıkçılık ve doğal hayat için neler yapabiliriz, daha çok dost edinip hayatın her anında birbirimize nasıl destek olabiliriz diye çabalayarak geçirmek istiyoruz.
Canı sıkılan oturuyor bilgisayar başına alıyor bir kaç nick yazıp duruyor ve bizim bunu fark etmediğimizi sanıyor.
Gel kardeş ne balığı yakalamak istiyorsan beraber yakalayalım hemde amatör balıkçılığın gelişmesi ve dahada ileri gidebilmesi için ne yapabiliriz oturup iki çift laflaşalım diyincede ya bir daha siteye girmiyor yada kem küm diyip o nicki bırakıp yeni bir nickle yazmaya başlıyor.
Hep beraber el birliği ile bir yerlere ağaç dikelim diyoruz 6200 kişilik siteden 30 kişi evet dikelim diyor, onunda 10 tanesini ne şahsen tanıyorsunuz nede ne iş yapar ve kimdir biliyorsunuz. İş icraata gelincede hiçbirisine ulaşamıyorsunuz.

Yaban Avcısı İbrahim abinin kim olduğunu bırak şuandaki yazıştığımız www.oltacilar.com daki üyeleri bir köşeye, tüm amatör balık avı camiasının hemen hemen tamamı biliyor ve tanıyor.
Sen yaban avcısı Almanya' da ikamet eden Karabük/Yenice' li İbrahim olarak burada istediğin kadar paylaşım yapabilir, bilgi ve tecrübelerinden derneğe üye olmasanda istifade etmemizi sağlayabilir veya bizim arkadaşlarımızın bigi ve tecrübelerinden istifade edebilirsin abi.
Ama avatarına adını/soyadını/memleketini/yaşını vb. yazmayanlar, tek nickle değilde üç beş ayrı nickle değişik saatlerde online olup saçma sapan şeyler yazanlar çok yakın zamanda silinecekler.
Mecburen böyle gerekiyor.
Saygı ve selamlarımla...

Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok az zaman kaldı. İnşallah kısa bir süre sonra www.oltacilar.com forum sitesinde artık bohçacı lanetleme işine son verip, fiili mücadeleye katılmayan, kim olduğunu açık açık yazmayan, foruma veya avatarına tek kare resmini koymayıp kimliğini saklayan, amatör balık avcılığı paylaşımı yapmak için değilde bohçacılık yapmak için yer tayin etmek adına burada olan, sanaldan şöyle olsun böyle yapılsın diyipte meydanlara çıkmayıp ortalığı karıştırmak adına burada olan, amatör balıkçılık derneklerine meslek, yaş vb. sebeplerden dolayı üye olamasada bizlere en azından sanaldan bilgi/tecrübe katkısı sağlamayan tüm üyeleri bu forumdan Sİ-Lİ-YO-RUZ.

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.09, 22:00   #5
SakaryaBalıkçısı
Üye

SakaryaBalıkçısı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Umut ELVEREN
Memleket:SAKARYA
En İyi Avı: Her Sene Daha İyisine...
Referans:
SakaryaBalıkçısı will become famous soon enoughSakaryaBalıkçısı will become famous soon enough
Lafla peynir gemisi yürümüyor. Elimizi taşın altına koyma zamanı geldide geçiyor bile.
Uzun süredir bir türlü kısmet olmadı yanyana olmak. Belge işleride uzaktan olmuyor.
En kısa zamanda belgelerimi tamamlayıp gereken neyse yapıyorum.
Saygılar.

SakaryaBalıkçısı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.09, 07:58   #6
yusufcmezarci
Üye

Referans:
yusufcmezarci will become famous soon enoughyusufcmezarci will become famous soon enough
Alıntı:
SakaryaBalıkçısı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lafla peynir gemisi yürümüyor. Elimizi taşın altına koyma zamanı geldide geçiyor bile.
Uzun süredir bir türlü kısmet olmadı yanyana olmak. Belge işleride uzaktan olmuyor.
En kısa zamanda belgelerimi tamamlayıp gereken neyse yapıyorum.
Saygılar.

Haydi bakalım Sakarya balıkçısı,girişimini takip ediyorum.
Sitemizin değerli üyeleri,haklı olduğumu bir kez daha gördüm.Sizler yazılan kısa mesajları okuyup,kısa kısa cevaplar vermeyi daha uygun görüyorsunuz.
Ne Serkan başkanın yazdıklarına,ne de benim başkana cevaben yazdıklarımı okuyup yorum yapmadınız.
Aynı yazıları başkası yazsaydı,eğer gocunacak yaram yoksa bende bir şeyler yazardım.
Yine de hepinizi seviyorum.

Konu yusufcmezarci tarafından (06.12.09 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
Alt 07.12.09, 04:54   #7
mehteran
Üye

mehteran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Gürkan KOCAÇAY
Memleket:KÜTAHYA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Edindiğim dostlarım.
Referans:
mehteran will become famous soon enoughmehteran will become famous soon enough
Alıntı:
commander Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar oltacılar yönetimi ve tüm arkadaşlar. Şimdi Serkan abi iyi güzel yazmışsın da ben üye olayım diye bağırıp duruyorum olmaz diyen sen değil misin? Üye olmak isteyeni yapmazlar sonra da üyemiz yok diye ağlarlar.

Tabii ki şaka bir yana mesleki sebeplerden üye olamıyoruz ama bu sizlerle gönül birliği yapmadığımız anlamına gelmiyor. Her ne kadar son zamanlarda site içerisinde biraz görevlerimizi aksatmış olsak da avlanmaya ve avlaklardaki bohçacılarla mücadelemize devam ediyoruz,bizim kermelik olayını hatırlayacaksınız geçen defa da yeni avlak bölgemizde trıvırı kullananları jandarmaya şikayet ettik ve onlarla da tartıştık. Ziyaretime gelen ağabeyim Naci ERTİK ile de 200 mt lik bir alandan bir çuval trıvırı artığını toplayarak imha ettik. resimleri kendisinde ve yönetimden Nuri ERTİK de mevcuttur. Bu arada Nuri abi şu form nasıl iniyorsa indirip sana zahmet ihtiyar balıkçıyı bir üye yapıver.

Velhasılı kelam sizlerle böyle bir ortamda birlikte ve bir olmaktan mutluyum kısmetse ilerleyen zamanlarda bizim de gururla taşıyacağımız bir oltacılar der kimliğimiz olacaktır.
Sağ ve sağlıcakla kalın.
Alıntı:
Haydi bakalım Sakarya balıkçısı,girişimini takip ediyorum.
Sitemizin değerli üyeleri,haklı olduğumu bir kez daha gördüm.Sizler yazılan kısa mesajları okuyup,kısa kısa cevaplar vermeyi daha uygun görüyorsunuz.
Ne Serkan başkanın yazdıklarına,ne de benim başkana cevaben yazdıklarımı okuyup yorum yapmadınız.
Aynı yazıları başkası yazsaydı,eğer gocunacak yaram yoksa bende bir şeyler yazardım.
Yine de hepinizi seviyorum.

Offfffffff öğle bir taş geldiki neredeyse kafamızı yaracak. Sayın abim, sizlerin yaşı ve tecrübesi ne olduğunuzu ve ne söğlemek istediğinizi açık açık söğlemektedir.... Yorum yapmak ne haddimize. Mesleki sebeplerimizden dolayı üye olamasakta gönlümüz ve kalbimiz sizinle.... Elbet bizimde dernek üyesi olma hakkımız olacaktır. Şurda takavite ne kaldı zaten. Dernek üyesi olsamda olmasamda mücadeleye devam edeceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. Herzaman yanınızdayız deyip geçmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda tekrar kucaklaşarak bu meseleyi yüzyüze daha rahat konuşuruz. Saygıyla ellerinizden öpüyorum.

mehteran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.09, 06:39   #8
yusufcmezarci
Üye

Referans:
Alıntı:
Gürkan KOCAÇAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sevgili Gürkan kardeşim,günaydın,nasılsın,sevgi ve özlem bizden dostum.
Bir yukardaki yazımda bazı kişileri tenzih ederim diye başladım.Ben de devlet memurluğu yaptım.Senin ve senin gibi olanları gayet iyi anlarım.

Benim sözüm,site öyle bir kalabalıklaştı ki,dağları yıkarız gibi geliyor ama bir arpa boyu yol gidemiyoruz.Derneğimizin yapılacak çok işi var.
Her kes kendi bölgesinde faaliyet gösterirse,Ankara da oturanlar da Serkan başkan ve yönetime ellerinden geldiğince yardım ederlerse başarma şansımız yüksek olur.
Derneğimizin işleri için bakıyorum bir kaç kişi koşturuyor.Keşke diyorum Ankarada otursaydım.
Gürkanım,yüz yüze tanşmadık ama,seni tanıyanların sitede yazdıklarından,kişiliğini az çok öğrendim.Sana taş falan yok.
Dostum yakında görüşeceğiz.Allaha emanet ol.

Alt 07.12.09, 10:39   #9
YAŞAR
Üye

Üye Adı: Yaşar ALPER
Memleket:Ankara
En İyi Avı: OLTACILARDER Dostluğu
Referans:
YAŞAR will become famous soon enoughYAŞAR will become famous soon enough
OLTACILARDER'e üye oldum çünkü; doğa ve çevreye saygı çerçevesinde elimden geldiğince bu işi kuralına göre yapmak ve sevdiğim balık avı hobimide çevremdekilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak dahada zevkli bir hale getirip ilerde çocuklarımında bu hobiyi zevkle yapmalarını istiyorum.
OLTACILARDER tüm üyelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

YAŞAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.09, 10:44   #10
yusufcmezarci
Üye

Referans:
Kasım kardeşim ve Serkan başkan gerekeni söylemişler. Başka lafa gerek yok. İkisinede teşekkür ediyorum. İnşallah herkes üzerine düşeni yapar,mükemmel bir yapıya kavuşuruz.
Dostlarım, hepinize çok güzel bir hafta diliyor saygılar sunuyorum.

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)

Sponsorlar