|
|
|
#2771 |
|
Abilerim bu arada dünkü gazete haberine tebliğin ilgili maddelerini yorum olarak bırakayım mı. Madem ki büyükler burada herkese bir sorayım ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
#2772 |
|
hayırlı geceler arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#2773 |
|
|
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Bu işler KELEK ile olmaz, SOSYAL GÜVENCE şart diyede ekle kardeş
![]() Birde sana zahmet sazan bereketi yaşanıyorsa neden ağlardan çıkan alabalık sayısı onları mutlu etmeye yetiyor diyede sormayı ihmal etme. Birde onlar gerçek alabalıkmı diyede sor bence. Dur birde şey yaz ya. Alabalık sezonu kapalı Tuncay abi bile ameliyat tarihini ona göre ayarladı, ayıp oluyor beyler de mesala. Birde orada ticari balıkçılık varmı diyede sormayı ihmal etme. İlgililer ineklere aşı yapmayı biliyorlar mı diyede sorabilirsin. Hatta.... Ve.... Şunuda.... Bunuda... Neyse son olarak şunuda ekleki tam olsun kardeş... Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#2775 |
|
Engin sustu
![]() Hoşgeldin Murat abi, sanada hayırlı geceler. |
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Abi kafamı karıştırdın, Tuncay abinin yeni açacağı konuyu merak ettim, şu an yazıyor olsa gerek
Bu akşamlık oraya yazmaktan vazgeçtim Tuncay abi ne konusu açacak onu bekliyorum. Ayrıca o haberi nasıl ordan kaldırabilirim biraz araştırma yapmalıyım. |
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Bende merak ettim şimdi Tuncay abinin açacağı konuyu
![]() Ayrıca o haberi oradan kaldırmaktansa altına doğruları yazmak en doğru olanı
|
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Alıntı:
Tuncay abiyi bekleyelim o zaman ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
#2779 |
|
Konuları dikkat çekmesin diye gecenin 2 sinde açıyorum, yok başaramıyorum :-) ...
Amma kaynatmışssınız ben konuyu sunarken :-) Herkese merhaba, geceniz güzel olsun kardeşler... |
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Tamamdır ben yatıyorum. Hepinize hayırlı geceler.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|