|
|
|
|
|
#1 |
|
Abi herkes turnanın derdinde
Muhtemelen 1 nisanda herkes avlanacak. 2 nisanda turna falan kalmayacak göletlerde
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
kalir merak etme yeter ki bohcacilardan koruyalim
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şu bohçacılar bir bana denk gelmedi. Denk gelirse gittiğim avlaklarda ben biliyorum ne yapacağımı
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ahmetin ne yapacağını biliyorum. Doğruca koruma ile görevli kuruluşlara bildirecek değilmi Ahmet kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tabi necat abi. Eminim ki hemen 156'yı arayacaktır. Tabi necat abi. Eminim ki hemen 156'yı arayacaktır Ahmet. Ama zannımca artık sık rastlamayacağımız da bir gerçek haline dönüşecek. Unutmayalım ki fısıltı gazetesi her türlü iletişim aracından daha etkilidir. Yavaş yavaş yayılıyodur bohçacılar arasında yedikleri cezaları anlatanlar.
Konu A.Engin Çelebi tarafından (20.02.12 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Metin düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Bakalım görevli ve yetkililer ne kadar bilgili, ne kadar müdahale ediyorlar diye görmek isterim.
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
slm
kadir kardeş buda bizden tarifi veririm ama parmaklara dikkat sonra karışmam demedi
deme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Sefa AYKENAR tarafından (21.02.12 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim ebatları ayarlandı |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
anamın yaptığı TURNA güvecinin aynısı.sezon gelsede yesek.sazanlada iyi oluyor ayrıca.izmir çeşmede balıkçılar bunu çiflik levreğinden yapıyorlar. |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Saol hüseyin abi inşallah bir gün o avlakta karşılaşır birlikte yaparız
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hüseyin abi turnayı bilmemde içindeki sebzeler müthiş görünüyor.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|