|
|
|
#1 |
|
Evde can sıkıntısından
Evde can sıkıntısından ne yapsak ne etsek derken birden kamışlar için sehpa ve yatıya kaldığımda kullanmak için yatak yapma fikri geldi aklıma. Uzun zamandır istediğim fakat maddiyat el vermediği için alamadıgım iki malzeme. "Nasıl yaparım?" diye önce netten biraz araştırma yaptım ve sonra ardiyeye girip benim hurdaları karıştırmaya başladım. Çook uzun zaman önce üst bezi yırtıldığı için kullanmadığım çadır ayakları gözüme ilişti. Neyse çizim, kesim, kaynak derken biraz şekil verdikten sonra yatak boyası hariç bitti. Tahminden de sağlam oldu. Yanlız sehpada parça eksiğim var. Nette, sitelerde, stokta yok. Olanı da ben bulamadım. Resimleri ekliyorum, belki fikir veren veya civarında bu parçalardan olan bir üyemiz temin konusunda bana yardımcı olur. Bu malzemeler tamamen bittiğinde (boyası vs...) yemleme botu, sehpa ve yatak yapım aşamalarını ayrıca paylaşacağım.
![]()
Konu Bülent YILMAZ tarafından (01.03.12 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Metin ve resim ebatları düzenlendi... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
mustafa eline sağlık güle güle kullan. kar kış biraz daha uzasa daha çok şeyler yaparsın
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
El emeği her zaman değerlidir.ellerine sağlık güle güle kullan.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
resimlerde çok fazla seçemedim ama parçalı değil mi bunlar? Yatağın üzerine hamak atabilirsin börtü böcek çıkamaz
sprey boya çok gider önce antipas üzerine boya atabilirsin süper olur bence... bitmiş halini de çekip koyarsın kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
teşekkürler evet parçalı yatagın en uzun parçası 70 cm sehbanın 55 tum parçalar düz bir birine geçmeli yanlız yatagın alt ayak baglantıları 20-8 cm L. ayrıca bagzı parçalarda 6 cm lik L şeklide geçme kolları var. yatagın üst kısmı kot kumaşından yaptım hem esnemesi çok az hemde sağlam. sehbada kamış koyma yerleri eksik bunları temin ettiğimde boya işini halledicem |
|||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kot kumaşı daha güzel olmuş ben yatağı göremeyince hamak dedim, yazın senden iyisi yok desene
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
tebrik ederim güzel günlerde kullanmanızı dilerim
yatağa bi muşamba geçirsen bot olcak gibi duruyor çok asmaçlı kullanılabilir :P
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sağlamlık olarak güzel duruyor ellerine sağlık. Bunlar metalden olduğunua göre epeyce ağırlık eder gibime geliyor. Boylarıyla biraz oynasan nasıl olur acaba.
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
aslında ilk aklıma gelen hamak oldu elimde olan bir hamak vardı denediğimde kurumulu ve sokumu zor oldu bu şekkilde 3-4 dk içinde kurula biliyor. |
|||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Bakalım nasıl olacak. Bu arada benim malzeme listeside özelimde duruyor ama bir türlü fırsat bulamadım
|
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|