Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Derneklerimiz ve Faaliyetleri OLTACILARDER

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği

Seçenekler Stil
Alt 07.12.09, 10:19   #121
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
Abanticus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba M.Serkan İNANÇ arkadaşım

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Umarım Düzce'de yüzyüze görüşür tanışırız. Mümkün olur ise kitapçıktan bir tane de ben rica edeceğim zira internetten indirip yazdırdığım sirküleri kullanıyor ve yanımda taşıyorum.
Saygılarımla
Teşekkürler Erol ağabey.
İnşallah cuma günkü Düzce toplantısına gelirken yanımda getireceğim abi.

Alıntı:
Yaban Avcisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin Yusuf abim yani burasini Oltacilar.com 'u Oltacilar der olarak degistirmek istiyorsunuz yazdiklarindan anlasildigi gibi yada benim anladigim gibi.Ben Oltacilar der ' e üye olmaz isem üyeligim burada (Oltacilar.com ) da iptal yada silinecek Yönetim geregini yapar o zaman.

Gurbet den selamlar,saygilar.
Alıntı:
yusufcmezarci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İbrahim kardeşim,önce gurbetttekilere ve sana kucak dolusu selamlar.
Hiç bir şey değişmiyor.Site yerinde,yazışmalar aynen devam.
Benim söylemek istediğim,OLTACILARDER yönetimine yardımcı olunarak,onların işlerini kolaylaştırmak.Yoksa kardeşim İbrahim Almanyada neden üye olmuyor diye silinecek.Sana ve senin gibilere lafım yok.Kaldı ki benim ne böyle bir yetkim,ne de isteğim var.Yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum.

Yüreğini ferah tut yaban avcısı,Allah yardımcınız olsun.
İbrahim ağabey merhaba...

bu konuya Yusuf amcamın mesajından önce ben aşağıdaki mesajı yazmıştım hatırlarsan.
Aşağıdaki mesajımın açılımını yapsam ve foruma üye bir kaç örnek nick koysam inan sayfalarca yazılacak şey var.
Başka forumlara bakıyorum yok 10.000 üyemiz var, yok günlük 300-500 onlinemız var diyip duruyorlar. Bu hataya zamanında bizde çok düşmüştük ama artık düşmeyeceğiz inşallah. Her kim amatör balıkçılığın dahada güzele gitmesi adına değilde başka sebeplerle aramızda bulunuyor ve bilgi/tecrübelerini, fikirlerini bizlerle paylaşmıyorsa hepsini sileceğiz.
Bence buda gayet normal.

Zamanımızı millete hesap vererek veya hangi gölde ne balığı var? Hangi yemle nereden ne yakalarsın sorularına cevap vererek değilde amatör balıkçılık ve doğal hayat için neler yapabiliriz, daha çok dost edinip hayatın her anında birbirimize nasıl destek olabiliriz diye çabalayarak geçirmek istiyoruz.
Canı sıkılan oturuyor bilgisayar başına alıyor bir kaç nick yazıp duruyor ve bizim bunu fark etmediğimizi sanıyor.
Gel kardeş ne balığı yakalamak istiyorsan beraber yakalayalım hemde amatör balıkçılığın gelişmesi ve dahada ileri gidebilmesi için ne yapabiliriz oturup iki çift laflaşalım diyincede ya bir daha siteye girmiyor yada kem küm diyip o nicki bırakıp yeni bir nickle yazmaya başlıyor.
Hep beraber el birliği ile bir yerlere ağaç dikelim diyoruz 6200 kişilik siteden 30 kişi evet dikelim diyor, onunda 10 tanesini ne şahsen tanıyorsunuz nede ne iş yapar ve kimdir biliyorsunuz. İş icraata gelincede hiçbirisine ulaşamıyorsunuz.

Yaban Avcısı İbrahim abinin kim olduğunu bırak şuandaki yazıştığımız www.oltacilar.com daki üyeleri bir köşeye, tüm amatör balık avı camiasının hemen hemen tamamı biliyor ve tanıyor.
Sen yaban avcısı Almanya' da ikamet eden Karabük/Yenice' li İbrahim olarak burada istediğin kadar paylaşım yapabilir, bilgi ve tecrübelerinden derneğe üye olmasanda istifade etmemizi sağlayabilir veya bizim arkadaşlarımızın bigi ve tecrübelerinden istifade edebilirsin abi.
Ama avatarına adını/soyadını/memleketini/yaşını vb. yazmayanlar, tek nickle değilde üç beş ayrı nickle değişik saatlerde online olup saçma sapan şeyler yazanlar çok yakın zamanda silinecekler.
Mecburen böyle gerekiyor.
Saygı ve selamlarımla...

Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok az zaman kaldı. İnşallah kısa bir süre sonra www.oltacilar.com forum sitesinde artık bohçacı lanetleme işine son verip, fiili mücadeleye katılmayan, kim olduğunu açık açık yazmayan, foruma veya avatarına tek kare resmini koymayıp kimliğini saklayan, amatör balık avcılığı paylaşımı yapmak için değilde bohçacılık yapmak için yer tayin etmek adına burada olan, sanaldan şöyle olsun böyle yapılsın diyipte meydanlara çıkmayıp ortalığı karıştırmak adına burada olan, amatör balıkçılık derneklerine meslek, yaş vb. sebeplerden dolayı üye olamasada bizlere en azından sanaldan bilgi/tecrübe katkısı sağlamayan tüm üyeleri bu forumdan Sİ-Lİ-YO-RUZ.

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.09, 10:39   #122
YAŞAR
Üye

Üye Adı: Yaşar ALPER
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER Dostluğu
Referans:
YAŞAR will become famous soon enoughYAŞAR will become famous soon enough
OLTACILARDER'e üye oldum çünkü; doğa ve çevreye saygı çerçevesinde elimden geldiğince bu işi kuralına göre yapmak ve sevdiğim balık avı hobimide çevremdekilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak dahada zevkli bir hale getirip ilerde çocuklarımında bu hobiyi zevkle yapmalarını istiyorum.
OLTACILARDER tüm üyelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

YAŞAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.09, 10:44   #123
yusufcmezarci
Üye

yusufcmezarci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yusuf MEZARCI
Memleket:Düzce
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Amatör Ruh
Referans:
yusufcmezarci will become famous soon enoughyusufcmezarci will become famous soon enough
Kasım kardeşim ve Serkan başkan gerekeni söylemişler. Başka lafa gerek yok. İkisinede teşekkür ediyorum. İnşallah herkes üzerine düşeni yapar,mükemmel bir yapıya kavuşuruz.
Dostlarım, hepinize çok güzel bir hafta diliyor saygılar sunuyorum.

yusufcmezarci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.09, 11:25   #124
n/a
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Saygıdeğer üyeler, değerli dostlar ve sevgili okuyucular,

Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği’nin 2009 yılının ilk aylarında kurulmasıyla beraber üye başvuru kabul ve kayıtlarına başlamış ve 23.06.2009 tarihinde ilk Olağan Genel Kurul toplantısında yeni Yönetim ve Denetim Kurulu oluşturarak çalışmalarına ivme kazandırmıştır. Zaman içinde derneğimiz, amatör oltacılara armağanımız olan ve şu günlerde matbaadan teslim alınması beklenen 2/2 Tebliğ kitapçığı üzerinde çalışmalarına devam ederken, bir yandan da diğer derneklerimiz ile beraber amatör oltacı ve oltacılığının ilerleyebilmesi için çeşitli konular üzerine dernekler dayanışma platform’u altında çalışmalarına devam etmiştir, halende etmektedir.

Ayrıca, geçen süre içinde organizasyonlar yapmış, 2010 yılı faaliyetlerini kabaca planlamış, üye sayısında az-çok belli bir sayıya ulaşmış, yeni başvuruların değerlendirilmeye alınması ile daha da çoğalması beklenmektedir. Dernek çalışmalarının düzenli bir sisteme konulmasının dernek alt yapısı ile mümkün olduğu bir gerçektir. Zaten, bu altyapının temelini oluşturan unsurların içinde en önemli katkı üyelerindir. Yeni köklenmeye başlayan bir dernek’te, Genel Kurul, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nun (Dernek Organları) aldığı kararlar da, duyarlı ve ilgili üyelerin önemi bir kat daha artmaktadır.

Dernek Yönetim Kurulumuz, derneğimize üye olmak isteyenleri sınıfsal olarak bir terazide değerlendirmeden, sadece tüzüğümüzün 1’inci, (amaç) 4’üncü, 5’inci ve 6’ıncı (üyelik) maddelerine belirlenen çok basit ve açıklayıcı kurallar neticesinde, dernek üye başvuru formunu dolduran ve istenilen belgelerle beraber elden ya da kargo benzeri iletişim araçları ile bizlere ulaştıranların değerlendirmesini yapmaktadır. Ayrıca dernekler yönetmeliği ve çalıştıkları kurumların kuralları açısından derneğimize üye olamayan değerli dostlarımızın varlığını bilmek, onların desteğini hissetmek, bilgisinden faydalanmak bile, bazen yeterli olmaktadır.

Site içinde ilgili konuları bir hafiye gibi takip edenlerin, bilgi saptıranların ya da yazarına saygı gösterilmeden anlamsız ifadelerde bulunanların cevap ve/veya üyeliklerinin bu forumdan silinmesi kadar da doğal bir şey yoktur.

Fakat paylaşımında samimi, bilgeliği belli, açık aramaktan ziyade açıkları sıvayan, derneğimizin, forumumuzun, tüzüğümüzün, v.b. amacına uyan dostlarımızın da buradan yazılarına devam etmesi gerekmektedir.

Sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmeniz dileklerimle saygılarımı sunarım.

Ergün Altuntaş
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği
Yönetim Kurulu Üyesi

Alt 07.12.09, 16:20   #125
Yaban Avcisi
Üye

Yaban Avcisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Ibrahim
Memleket:Karabük Yenice (Almanyadan)
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: 2,850 Gr Gökkusagi Alabalik
Referans:
Yaban Avcisi will become famous soon enoughYaban Avcisi will become famous soon enough
Alıntı:
yusufcmezarci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İbrahim kardeşim,önce gurbetttekilere ve sana kucak dolusu selamlar.
Hiç bir şey değişmiyor.Site yerinde,yazışmalar aynen devam.
Benim söylemek istediğim,OLTACILARDER yönetimine yardımcı olunarak,onların işlerini kolaylaştırmak.Yoksa kardeşim İbrahim Almanyada neden üye olmuyor diye silinecek.Sana ve senin gibilere lafım yok.Kaldı ki benim ne böyle bir yetkim,ne de isteğim var.Yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum.

Yüreğini ferah tut yaban avcısı,Allah yardımcınız olsun.

Sayin Yusuf abim ben yanlis anladim o zaman özür dilerim,ama yapabilecegim her hangi bir is yada caba olursada esirgemem buna emin olabilirsiniz,yazindan zora kosuluyor biciminde anlamistim.Oltacilarder'e tabiki üye olmak isterim Gurbetden de olsa fark etmez ama bunu Iznimin birinde denk getirip Ankaraya ugramak kosulu ile buradan kimlik numaramin verilmesini kendi adima tehlikeli buluyorum.Insallah Yönetici arkadaslarla (Oltacilarder)yüz yüze sohbet sansi da bulurum.Tekrar Gurbet den selamlar saygilar.

Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler Erol ağabey.
İnşallah cuma günkü Düzce toplantısına gelirken yanımda getireceğim abi.

İbrahim ağabey merhaba...

Yaban Avcısı İbrahim abinin kim olduğunu bırak şuandaki yazıştığımız www.oltacilar.com daki üyeleri bir köşeye, tüm amatör balık avı camiasının hemen hemen tamamı biliyor ve tanıyor.
Sen yaban avcısı Almanya' da ikamet eden Karabük/Yenice' li İbrahim olarak burada istediğin kadar paylaşım yapabilir, bilgi ve tecrübelerinden derneğe üye olmasanda istifade etmemizi sağlayabilir veya bizim arkadaşlarımızın bigi ve tecrübelerinden istifade edebilirsin abi.
Ama avatarına adını/soyadını/memleketini/yaşını vb. yazmayanlar, tek nickle değilde üç beş ayrı nickle değişik saatlerde online olup saçma sapan şeyler yazanlar çok yakın zamanda silinecekler.
Mecburen böyle gerekiyor.
Saygı ve selamlarımla...

Merhabalar Serkan kardesim;

Yusuf abimi ben yanlis anlamisim özür dilerim,üzerime vazife düserse her yardimda bulunmaya hazirim Oltacilarder'e

selamlar.

Yaban Avcisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.09, 20:06   #126
yusufcmezarci
Üye

yusufcmezarci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yusuf MEZARCI
Memleket:Düzce
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Amatör Ruh
Referans:
yusufcmezarci will become famous soon enoughyusufcmezarci will become famous soon enough
Alıntı:
TSBDergün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saygıdeğer üyeler, değerli dostlar ve sevgili okuyucular,

Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği’nin 2009 yılının ilk aylarında kurulmasıyla beraber üye başvuru kabul ve kayıtlarına başlamış ve 23.06.2009 tarihinde ilk Olağan Genel Kurul toplantısında yeni Yönetim ve Denetim Kurulu oluşturarak çalışmalarına ivme kazandırmıştır. Zaman içinde derneğimiz, amatör oltacılara armağanımız olan ve şu günlerde matbaadan teslim alınması beklenen 2/2 Tebliğ kitapçığı üzerinde çalışmalarına devam ederken, bir yandan da diğer derneklerimiz ile beraber amatör oltacı ve oltacılığının ilerleyebilmesi için çeşitli konular üzerine dernekler dayanışma platform’u altında çalışmalarına devam etmiştir, halende etmektedir.

Ayrıca, geçen süre içinde organizasyonlar yapmış, 2010 yılı faaliyetlerini kabaca planlamış, üye sayısında az-çok belli bir sayıya ulaşmış, yeni başvuruların değerlendirilmeye alınması ile daha da çoğalması beklenmektedir. Dernek çalışmalarının düzenli bir sisteme konulmasının dernek alt yapısı ile mümkün olduğu bir gerçektir. Zaten, bu altyapının temelini oluşturan unsurların içinde en önemli katkı üyelerindir. Yeni köklenmeye başlayan bir dernek’te, Genel Kurul, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nun (Dernek Organları) aldığı kararlar da, duyarlı ve ilgili üyelerin önemi bir kat daha artmaktadır.

Dernek Yönetim Kurulumuz, derneğimize üye olmak isteyenleri sınıfsal olarak bir terazide değerlendirmeden, sadece tüzüğümüzün 1’inci, (amaç) 4’üncü, 5’inci ve 6’ıncı (üyelik) maddelerine belirlenen çok basit ve açıklayıcı kurallar neticesinde, dernek üye başvuru formunu dolduran ve istenilen belgelerle beraber elden ya da kargo benzeri iletişim araçları ile bizlere ulaştıranların değerlendirmesini yapmaktadır. Ayrıca dernekler yönetmeliği ve çalıştıkları kurumların kuralları açısından derneğimize üye olamayan değerli dostlarımızın varlığını bilmek, onların desteğini hissetmek, bilgisinden faydalanmak bile, bazen yeterli olmaktadır.

Site içinde ilgili konuları bir hafiye gibi takip edenlerin, bilgi saptıranların ya da yazarına saygı gösterilmeden anlamsız ifadelerde bulunanların cevap ve/veya üyeliklerinin bu forumdan silinmesi kadar da doğal bir şey yoktur.

Fakat paylaşımında samimi, bilgeliği belli, açık aramaktan ziyade açıkları sıvayan, derneğimizin, forumumuzun, tüzüğümüzün, v.b. amacına uyan dostlarımızın da buradan yazılarına devam etmesi gerekmektedir.

Sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmeniz dileklerimle saygılarımı sunarım.

Ergün Altuntaş
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği
Yönetim Kurulu Üyesi

Ergün kardeşim,açıklamalarına katılıyor ve teşekkür ediyorum.
Biz bütün bir aileyiz.Her şeyi başaracağımıza inanıyorum.
Kolay gelsin,saygılar sunuyorum.

yusufcmezarci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.09, 20:28   #127
Tayfun TURNALI
Üye

Tayfun TURNALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Tayfun TURNALI
Memleket:SAKARYA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: cezalıyım..
Referans:
Tayfun TURNALI will become famous soon enoughTayfun TURNALI will become famous soon enough
ALMADAN VERMEK ALLAHA MAHSUSTUR.... ilk günden bugüne... forumumuzdan hep aldık.. dostlar aldık.... bilgiler aldık... tüyolar aldık.... üyelik hakkı aldık... PEKİ NE VERDİK ?... şimdi verme zamanıdır... derneğimizin güçlenip gelişmesi için... herşeyden önemlisi maddi ve manevi destek vermektir..... bunlar benim şahsi görüşlerimdir... hoşgörünüze sığınarak sizlerle paylaştım...
saygılar...selamlar...

Tayfun TURNALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.09, 16:00   #128
smsedat

smsedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: SEDAT SMSEDAT
Memleket:ANKARA
En İyi Avı: 68 CM TURNA
Referans:
smsedat will become famous soon enoughsmsedat will become famous soon enough
Alıntı:
Fedai ERDEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğamızı ve avlaklarımızı korumak, bilinçli tutarlı ölçülü zihniyetin önderliğinde çıktığımız bu yolda hepimize çok önemli görevler düşüyor.
sevgili büyüklerimiz bizlere yol gösterdi, bizde azimle doğruların olduğu bu platformda itinalı bir şekilde vazifelerimizi üslendik.
her daim hazır bir şekilde bize verilecek sorumluluğun heyacanı içindeyiz.
bizler bu ülkeyi ve üzerinde yaşıyan tüm çanlıları seviyoruz.
Aksini savunan vurdum duymaz tutarsızca yapılan her türlü avcılığın karşısındayız.
biliyoruz ki bizim gibi düşünen binlerce doğa sever var.
Onları aramızda görmek istiyoruz.
Şimdi uzakta kalmanın seyretmenin zamanı değil,
sahiplenmez ilgilenmezsek çok kısa zaman zarfında kimsenin istemediği büyük felaketler ortaya çıkaçak.
Biz bir yerden başladık. Sizleri bekliyoruz Buyrun gelin gücümüze güç katalım.
bizden sonraki yaşamlara zemin hazırlayalım.
Saygılarımla...

Sevgili Fedai ERDEM ağabey.

Hatırlarmısın bilmiyorum ama seninle ilk tanışmam yaklaşık 4 sene kadar önce Eyrekkaya barajındaydı.

Az önce bu videoyu seyrettim. 22 Mart 2009 tarihindeki Kurtboğazı-Akyar ve Eyrekkaya barajlarındaki müthiş mücadelenizi gördüm ve resimlerden seni tanıdım.
(Şimdi uzakta kalmanın seyretmenin zamanı değil) çağrına kulak veriyor ve bu mücadele bende varım diyorum.
En kısa sürede üye başvuru evraklarımı Serkan başkanımın yanına bizzat giderek vereceğim.
Saygı ve selamlar.
Rastgele.

smsedat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.09, 16:26   #129
Fedai ERDEM

Fedai ERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Fedai ERDEM
Memleket:Ankara-Kayseri
En İyi Avı: İyi Olsun Dünya
Referans:
Fedai ERDEM will become famous soon enoughFedai ERDEM will become famous soon enough
Alıntı:
smsedat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Fedai ERDEM ağabey.

Hatırlarmısın bilmiyorum ama seninle ilk tanışmam yaklaşık 4 sene kadar önce Eyrekkaya barajındaydı.

Az önce bu videoyu seyrettim. 22 Mart 2009 tarihindeki Kurtboğazı-Akyar ve Eyrekkaya barajlarındaki müthiş mücadelenizi gördüm ve resimlerden seni tanıdım.
(Şimdi uzakta kalmanın seyretmenin zamanı değil) çağrına kulak veriyor ve bu mücadele bende varım diyorum.
En kısa sürede üye başvuru evraklarımı Serkan başkanımın yanına bizzat giderek vereceğim.
Saygı ve selamlar.
Rastgele.
Kardeşim Merhaba;
İnsan oğlu nerde ne zaman karşılaşacağı hiç belli olmuyor. Hoş bir süpriz oldu bu gün bak buralarda yine aynı saflarda Görüşmek nasip oldu. Ben hatırlıyorum güzel vakit geçirmiştik. Bundan sonrada bir araya gelip yine eskileri ve üzerine yenilerini ekleyerek hoş muhabbetlerimiz olur İNŞALLAH..

Senide Aramızda görmek bizleri çok mutlu eder. Bizler bilinçlendik şimdi etrafımızdaki insanlara gördüğün gibi Çağrılarda bulunuyoruz. Umarım sizlerinde katılımıyla sesimiz dahada yükselecek.

Gel kardeşim gel başımızın üstünde yerin var..

Sende benim bir emanetim var Serkan Başkana gönderirsen sevinirim Benim için bir sakıncası yok.
Saygılar.

Fedai ERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.09, 17:44   #130
Mikail KINALI

Mikail KINALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mikail KINALI
Memleket:ANKARA-KUTLUDÜĞÜN
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: 2.5 KĞ TURNA
Referans:
Mikail KINALI will become famous soon enoughMikail KINALI will become famous soon enough
hadi arkadaşlar neyi bekliyorsunuz bu mücadelede bu insanları yanlız bırakmayalım onlar bizler ve bizden sonraki gelecekler için mücadele yepıyor
bizlerde seyirci kalmayalım çocugunuz baba turna nasıl sazan nasıl bi balık vb
benzeri sorular sormasın onlarda görsün bakın bize canlarını feda edip bu toprakları bırakanlar nasıl mücadele etmişler bizler en azından bu dalda sahip çıkalım serkan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii yaz bende üyeyim.
En azından oğluma bu bu şekilde bi hediyem olsun.
saygılar deyerli büyüklerim.

Konu Mikail KINALI tarafından (15.12.09 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.
Mikail KINALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar